Jump to content
Hundesonen.no

Bazenji maniac

Medlemmer
 • Content Count

  131
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

6 Followers

About Bazenji maniac

 • Rank
  Nykommer
 • Birthday 03/08/1990

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Finnsnes
 • Interesser
  hund, hund og atter hund.. :P
 • Hunderase
  Basenji
 • Mine dyr
  Chara, tidenes søteste, beste Basenji jente.
  Rask som bare f, tidenes tøffeste jeger. (Veldig, veldig redd den døde elgen...)
  Zahir, eller Z, en sort/hvit, vakker gutt.
  et lite matvrak, oppmerksomhetssyk og valpete. Skikkelig kose gutt, som elsker alle. :)
 1. Bazenji maniac

  Hammerfest, 19 & 20 Mai!

  Vi skal hit med et helt drøss av bikkjer... Senja Hundeklubb skal respresenteres, tenk! Både i raser, grupper og BIS junior.... Kommer med en Basenji, hanne, junior klasse, to staff, junior og en åpen, (kanskje champion!) tispe. I tillegg noen pommer, noen chi og noen ett... Mhm.. Hvem andre skal?
 2. Bazenji maniac

  NKK Harstad

  Vi var jo i aksjon, da! Super hunden min røyk på blått, champion hannen som var påmeldt fikk rødt, men ikke noe mere. Var rimelig sikker på slett rød med C, så gleden var STOR da hun slo til og fikk absolutt alt. Ny norsk champion, frøkena.
 3. Bazenji maniac

  NKK Harstad, 17 & 18 Mars.

  Nå er vi snart her! To bitte små dager igjen, så skal vi inn og rule ringen! GLEDER meg!
 4. Bazenji maniac

  NKK Harstad, 17 & 18 Mars.

  Var vel ikke deg den var mynta på.. Synes det er skikkelig morsomt å slå ut de som kommer oppover for å "plukke" cert, jeg da..
 5. Bazenji maniac

  Trenger hjelp til å forstå utstillingsreglene, jeg...

  men, han kan få den etterlengtete very good'n?
 6. Har endel hunder som skal inn i Harstad, på NKk'n og trodde faktisk at det ikke ville kræsje... Men, dan gang ei... Har Basenji, en tispe og en hanne, de skal forøvrig inn som nummer 1 og 4 i ring 8. Så har jeg AK hanne på golden, de går også inn som første rase. Men, jeg tenkte vel at dette går fint, er 29 påmeldte, så sikkert endel som går før Solan. Men, idag kom start nummeret, og han skal inn som hund nummer 2.. I ring 2.. Jeg har forsøkt å lest meg opp på utstillings reglene, men er ikke sikker på hvordan jeg kan forså dette... Tanken var og holde igjen han, som uansett er jakt golden og dermed lite sannsylig vil gå opp i konkuranse. "5.6 For sent fremmøte Det er utstillerens eget ansvar å møte i god tid ved ringen, slik at hunden er til stede når den skal bedømmes. Dersom en hund kommer for sent til kvalitetsbedømmelsen (hund ansees å komme for sent når siste hund i kvalitetsklassen er ferdigbedømt) kan dommeren, når hele rasen er ferdigbedømt, gi hunden en kvalitetsbedømmelse. Hunden kan ikke delta videre i konkurransebedømmelsen. En hund som kommer for sent til konkurransebedømmelse, kan ikke delta videre." Hva tenker dere, hvordan forstå dette?
 7. Bazenji maniac

  NKK Harstad, 17 & 18 Mars.

  du vet av de fleste, di? Har ikke lyst å sende meg privat melding på det?
 8. Bazenji maniac

  NKK Harstad, 17 & 18 Mars.

  Mhm.. Er nok endel svenske og finske også..
 9. Bazenji maniac

  NKK Harstad, 17 & 18 Mars.

  Er endel som kommer oppover med staff, i forsøk på å "hente" certet, men vi begynner å få bra kvalitet her oppe også.. Var 4 påmeldte B's her ifjor også, men da var det bare utdelt en excellent med ck, resten røyk ut med blått/gult.. Satser på bedre i år. Er usikker på dommeren, men håper på det beste... Ser til min store glede at det er påmeldt både Farao og Etna hund!
 10. Bazenji maniac

  NKK Harstad, 17 & 18 Mars.

  Du vil ikke finne ut av det, tror jeg.. Kjenner resten i min rase, derfor jeg vet. Halvparten av de er mine... 15 konger påmeldt... Eneste måten å se på er når du får start nummeret, telle hvor mange som skal inn før din og se på startnummeret, din er nr: et eller annet i ringen, så regner du hvor mange som går foran din.. Men, er ikke enkelt når du ikke har andre og samenligne med...
 11. Bazenji maniac

  NKK Harstad, 17 & 18 Mars.

  4 basenjis, to hanner og to tisper. Z inn som nummer en i ringen, så har vi en hanne til, og to åpen tisper. 20 pyreneere, så jeg får sikkert løpt litt med en hanne der, søndag, itillegg til avlsklasse jack, hvis vi får god nok bedømming.. 15 Rigde! det er mye, det... GLEDER MEG!!
 12. Bazenji maniac

  NKK Harstad, 17 & 18 Mars.

  Riktig. Vi gleder oss masse til Harstad, og ønsker alle lykke til! Bare å vente på denne PM'n, nå da...
 13. Bazenji maniac

  NKK Harstad, 17 & 18 Mars.

  uuuuh! er det sølv du har?! Vi har ei i hundeklubben med sølv konge, de er så fine...
 14. Bazenji maniac

  NKK Harstad, 17 & 18 Mars.

  Nå er påmeldingsfristen gått ut... Mon tro om det er lenge til startnummeret og pm'n kommer... Hvor mange er egentlig vanlig i rasen på Golden?
 15. Bazenji maniac

  utstilling og trimming

  Jeg har sånn deilig hund, jeg. Ta med en klut på utstillinger, og tørke av de rett før vi skal inn og that's it. Fantastiske greier.. Men, nå, i Harstad skal jeg vise jakt golden, og han må visstnok klippes litt... Hmf.. Skumle greier...
×