Gå til innhold
Hundesonen.no

antonia

Medlemmer
  • Innholdsteller

    301
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om antonia

  • Bursdag 4. April

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Trondheim
  • Hunderase
    Boxer

Nylige profilbesøk

6,921 profilvisninger

antonia's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • Conversation Starter
  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Week One Done

Recent Badges

123

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg bruker biltema kopien av biabed, med en baderomsteppe fra ikea oppi! Teppet suger til seg skiten fra dyret om han er bløt, tørker fort, dunkes og vaskes på 90;) Senga tørkes raskt over med en klut! Han brukte ikke senga mye i starten, og ville bare ligge på baderomsteppet. Men siden jeg raskt fant ut at baderomsteppe er ekkelt, så fikk han det i senga, og nå ligger han i senga fremfor sofan;)
  2. Boxer: vent til den tørker;) Er det ekstra ille; ta den med på en luftetur når den er tørr(eller børst av med en håndduk/børste/hende ol.)
  3. Skudd i blinde, men hva med non stop sin tursele?Den sitter godt på min boxer iallefall:) god lengde på ryggstolpen, god klaring fra albuene, godt polstra, kveler ikke ved trekk, ingen duppedarier og solid:) Har prøvd mange turseler til han, men absolutt mest fornøyd med denne!
  4. Min er også kastrert grunnet stress.. husker ikke hvike medisiner ol han fikk, men det tok ikke et døgn engang før han var klar for tur og det var en utfordring å holde han i ro i 10 dager! Endringene begynte jeg å se først etter et par tre uker, men det tok vel omlag 6mnd før han hadde blitt den hunden han er i dag(3år etter). Han har blitt litt mer brølape i bånd, han blir ridd på av andre hannhunder om de er løse. Lunta hans er lengre enn før kastrering, men der jeg før kunne raskt si om han kunne gå løs med andre hunder, kan det nå krasje med hunder han kjenner godt om de begynner å ri. Om hunden har utagerer på i bånd stopper opp(eller er løs og hilser) går han fra brøling til frustrert "mumling" og inviterer til lek:p Men stresset derimot! Han er fortsatt seg selv og blir lett stresset, men han bruker ikke lenger flere timer på å roe seg! Han sluttet å kaste opp i stressituasjoner, han sluttet å jage halen sin når vi kom hjem og tåler "stressende" situasjoner bedre enn før:) Han brøler mer i bånd, men etter 10m er han "rolig" igjen. Før kastreringen var et slikt møte nok til at han var superstressa resten av turen, jaga halen hjemme og kasta opp maten sin.. Jeg var fullt klar over at utagering var en risiko, men med et slikt stress var også avlivning et alternativ.. I dag er han en happy klovn med en smule kortere lunte på frekke hunder, og et tidvis høylytt passeringsproblem:p
  5. Jeg bruker billige skihansker med skinn(?) på håndflatene og figrene, kjøpt på tilbud til 79,- hver gang, så usikker på ordinærpris! De holder daglig bruk av langline i ca ett år før de må byttes ut. Langline/sporline og hund som trekker er grusomt uten hansker:o
  6. Jeg har en korthårshund som røyter noe helt ekstremt! Selv med godt fôr og selolje i maten.. riktig nok er det gode fôret et fôr for sensitiv mage og ikke pels, samt at røytinga er en konsekvens av at han ble kastrert, men det er så fortvilende med en hund som legger igjen SÅ mye hår hver dag! Jeg børster av han en chihuahua hver dag etter langtur, han børstes på turen for å ikke dra håret inn, samt at jeg to ganger pr uke "børster" han med gummehansker! Gummihanskebørsting kan anbefales på det sterkeste på korthårshunder - jeg støvsuger "bare" 5 dager i uka etter jeg begynte med det;) Jeg er stadig forundret over at jeg ennå ikke har nakenboxer!
  7. Jeg drar opp denne med et nytt spm om laminatgulv; tåler det vann? Som i søl fra vannskål og sikkel fra hunden? Vurderer å bytte ut det utrolig utslitte parkettgulvet med laminat. Men da var det ei som sa til meg at det blir stygt/ødelagt om man ikke tørker opp etter hunden med én gang:o Dyret her sikler og drikker jo mens jeg er på arbeid også, så gulvet MÅ tåle at vann blir liggende til det er tørka av seg selv..
  8. Her må dyret tvinges ut om han skal luftes før 1100:p jeg er A-menneske og han er B-hund, så jeg har somregel vært våken noen timer før han gidder å stå opp! På hverdagene må jeg ta på han båndet mens han ligger i senga si/sofan, og slepe han med ut. Han ser ut som den tristeste, trøtteste og mest deprimerte hunden i verden på tisseturen før jobb, og når vi kommer inn igjen så stuper han rett i seng igjen:p han går med halen ned, hode ned, tisser fra seg på første tre og går hele båndlengden bak med i sitt treigeste tempo! I helgene venter jeg med å ta han ut til han ønsker å bli med, å da er det full fres:) halen høyt, følger med på alt som skjer, ivrig på markering og går gjerne hele båndlengden foran meg! Godt å ha en hund som er rolig om morgenen, men han kunne gjerne vært litt kvikkere på tisseturen før jobb;p
  9. Jeg kjøpte meg en suzuki grand vitara, tredørs for to mnd siden! Eeelsker den! MEN, den er liten! Jeg tok ut ene baksetet for å få plass til dyret(35kg boxer), da det manglet 3cm for å få inn buret når setet var vippet sammen;p Om man ikke vipper frem baksetene, så har du aldri i livet plass til et bur, med mindre du har et lite bur til en chihuahua! Men bilen er en super bybil pga str, samtidig som den er kraftig nok til å komme seg frem "overalt":) Men trenger du 4 seter; velg en annen bil! Ang forsikring, ring de forskjellige selskapene å be om prisforslag! Jeg fikk fullkasko forsikring hos nemi, for samme pris som tryg skulle ha for delkasko! Flere banker tillater delkasko over 100 000,- også, mot at det settes høyere rente. Dumt på sikt, men det går an;p
  10. Mammas tidligere sibirkatt hadde samme pelsproblem,og eneste som fungerte var total nedbarbering! Han ble vel barbert to ganger i året, til tross for børsting og flokeklipping! Sibirkatten skal jo ha vedlikeholdsfri pels, men er den ikke det, så er den visst grusom:p sibirkatten de har nå er vedlikeholdsfri:)
  11. Hos mennesker klør man gjerne lenge etter at lusa er død, samt at eggene ikke ramler av selv om de er døde! Så både kløe og egg er vanlig, selv om en kur har tatt alt liv! Aner ikke om det er på samme måte på lus på hund, så muligens ikke så mye hjelp:p Hilsen hun med lang erfaring med menneskelus i bhg;)
  12. Her luftes det tre ganger om dagen, der en av luftingene er langtur. Han blir i tillegg spurt "må du på do?" Flere ganger om dagen, og må han tisse, så går han å stiller seg ved ytterdøra:) I helgene står jeg opp flere timer før dyret, og da blir det ikke morgenlufting før han har "svart ja" når jeg spør om han må på do(med mindre jeg skal bort, da må han:p). Tar jeg han ut før han har "svart ja", så kommer det somregel bare et par dråper, og han setter stø kurs inn igjen:p Gutten her har festblære fra en annen verden, men jeg antar det har mye å gjøre med hvor lite han fikk gå ut i sitt første hjem. Jeg er sikker på han kunne holdt seg i 24t om han måtte! MÅ han ut i mellom jeg spør, så sier han tydelig ifra! Han stiller seg ved døra og piper og bjeffer. En natt ble han dårlig i magen, og jeg som sover som en sten har ikke hørt at han sa ifra. Så da åpna han døra til soverommet, stilte seg oppå meg og bjeffa i ansiktet mitt; vi rakk akkurat ut i bakgården:p
  13. Skjønte raskt at det var lag det var snakk om, og fikk meg da en god latter;D
  14. For meg som ennå ikke har sett noe av PH, så fremsto en del av kommertarene her inne som en smuuule rasistiske;P "alle de hvite, han ene svarte" osv! Jeg har prøvd å se PH, hver gang det er "kjentfolk" med. Men blir så flau at det er vanskelig å følge med!
  15. Jeg ser begge! Litt som med den snurrende ballerinaen; lar jeg den gli litt ut av fokus, så endrer den! stiliiiig:D
×
×
  • Opprett ny...