SAGA

Medlemmer
 • Innholdsteller

  164
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om SAGA

 • Rang
  Bekjent

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Interesser
  .
 • Hunderase
  Papillon
 • Mine dyr
  Har også Hellig Birma

Nylige profilbesøk

3,174 profilvisninger
 1. Nedtelling til ferie. Får ikke gjort noe fornuftig på jobb, bare rundt. Skal bare være hjemme, ikke veldig spennende akkurat. Men herreguud, 3 uker fri uten å se på klokka. Det skal nyyytes. Får bare håpe været blir så bra at kveldene kan nytes på verandaen.
 2. Det hjalp jo ihvertfall på det som var viktigst i den situasjonen, da. Jeg ser at det ikke finnes noe fasit svar her. Derfor føles det litt vanskelig. Er typen som helst vil vite konsekvensene FØR jeg gjør noe
 3. Kan ikke sette fingeren på hva som gjør ham stresset, egentlig. Han har alltid vært litt høyt oppe og veldig lettantennelig. Men han virker jo veldig rolig i enkelte situasjoner òg. Sånn som nå f.eks. Han ligger med alle beina i været og sover i senga si mens jeg jobber. Jeg vil jo anta at han da er ganske rolig og avslappet. Må nok tenke meg godt om her, kjenner jeg.
 4. Sant det. Og forhåpentlig tar han ikke skade av det.
 5. Hmm, det er det jeg er litt redd for. Og mentaliteten her er vel ikke akkurat på topp.
 6. Ok. Så man kan faktisk ende opp m null endring. Selvfølgelig bedre enn negativ endring, da. Mulig det også gir mer virkninger på litt yngre hunder.
 7. Hei. Vet at kastrering er et ømtålig tema og jeg er overhodet ikke for det selv heller, med mindre det er et medisinsk grunnlag for det. Så nå lurer jeg på, da, om mitt lille dyr har et godt nok grunnlag for å prøve det. Men jeg er jo veldig skeptisk til det og hører så mye negativt om ting som forverrer seg osv. Han er jo i utgangspunktet en forsiktig, smånervøs, liten herremann. Og etter hva jeg har forstått så kan dette forverre seg. Og det ønsker vi IKKE. Men saken er den. Min lille mister pels. Han klør ikke, huden virker ikke irritert og har tatt ørten blodprøver og hudskrap, uten å finne noe. Han har gått på samme foret fra han var stor nok til å spise for ca 7 år siden. Så da lurer jeg på om bikkja mister pels p.g.a stress. Har hørt at de kan gjøre det. Han er veldig stressa sånn generelt og kan godt hende han er stressa innvendig også de gangene vi tror han er avslappet. Hvem vet. Jeg har ikke nevnt kjemisk kastrering for dyrlegen enda, da jeg er så usikker. Men jeg vil gjerne høre hva andre mener / har av erfaring.
 8. Min får èn gang om dagen. Ikke noe fast tid, men en eller annen gang i løpet av ettermiddag/kveld. Har dårlig erfaring med å gi til faste tider. Det blir bare mas når tiden nærmer seg og det er ikke alltid det passer så bra. Må ofte ut å gå en tur en stund etter mat og da passer det best en gang i løpet av ettermiddag/kveld.
 9. Enkleste er jo i nærheten av der du bor. Om du har tvil iht legekontoret i Sylling, kan du jo sjekke ut Heiaklinikken på Lierskogen eller Lierskogen Helsesenter. Bra leger begge steder. En smule lengre enn å kjøre til Sylling, da.
 10. Æsj. Trodde jeg var smart å skulle gi bikkja litt tidsfordriv på kontoret Teipet godt inn en liten eske med godbiter i. Og, joda, det var tidsfordriv. Men jeg fikk jo en hund med en million små teipbiter sittende fast i den lange pelsen . Hvor tjukk i huet går det an å bli, liksom
 11. Den følelsen når man får igjen på skatten.... og du kommer på at det meste går med til å betale gubbens baksmell
 12. Tusen takk:)
 13. Er det noen som bor i Gålå eller nærheten? Gubben skal dit noen dager denne uken på jobb og vi lurer på vær og føreforhold. Ser på pent.no at det veksler litt mellom +-. Men ligger det snø der?
 14. Stakkars dere begge. Det så ikke noe særlig ut.
 15. Min erfaring er at jeg var MYE mindre engstelig for alt mulig da jeg fikk førstemann, var 20 år, enn da jeg fikk andremann, var 32 år. Nå har det vært litt mer utfordringer med andremann også, som har revet opp mammahjertet mer enn èn gang, så det kan jo selvfølgelig også ha noe å si. Men jeg føler selv at med førstemann så svevde jeg rundt i denne verden med meg og mitt og tenkte ikke så mye over alt "det farlige" der ute. Men etter hvert som jeg ble mere voksen og deltok litt mer i hva som foregikk der ute, ble jeg veldig mye mere engstelig for alt.