Gå til innhold
Hundesonen.no

SAGA

Medlemmer
 • Innholdsteller

  171
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

98 Excellent

Om SAGA

 • Rang
  Bekjent

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Interesser
  .
 • Hunderase
  Papillon
 • Mine dyr
  Har også Hellig Birma

Nylige profilbesøk

3,241 profilvisninger
 1. Sleik, slafs, sleik.. aarghhh

  Nei, det kan jeg ikke tenke meg. Han har drevet med dette lenge. På oss i flere år og på sofaen har det jo eskalert siste året.
 2. Dyret slafser og slafser. Prøver vi å klappe ham sleikes det. Sofaen blir rundvasket når han sitter/ligger der. Vi sier nei, slutter å klappe, sender ham ned på gulvet, ignorerer, ja vi prøver det meste. Sleiking når vi klapper har han alltid drevet med. Med den j@... sofasleikinga har kommet snikende den siste tiden og driver meg til vannvidd. Den enkle løsningen er jo bare å nekte ham adgang i sofaen. Men syns det er hyggelig å kunne tilby ham plass der når vi andre koser oss der. Han har fått et teppe på ene enden hvor han må ligge. Men blir en del masing med å få ham til å holde seg der. Jeg regner med at dette er en "dille" pga et eller annet. Men hvordan bli kvitt det? Det er liksom så manisk.
 3. Zooplus

  Jeg fikk svar til slutt, da. Utålmodig.no😶. Så fint at dere har gode erfaringer. Har nå bestilt og psyker meg opp til ventetiden. Har heller ikke god erfaring med PostNord, dessverre😝
 4. Zooplus

  Noen som har prøvd å komme i kontakt m denne butikken? Jeg tenkte å bestille en del ting, men har noen spørsmål. De har jo ingen tlf og å sende mail fremkaller heller ingen respons.
 5. Leke lagd av filler

  Ja, sånn var det. Skal prøve meg på den. Tusen takk:)
 6. Leke lagd av filler

  Hei. Et eller annet sted, muligens her inne, har jeg sett en "oppskrift" på hvordan man lager en leke til å søke etter godbiter i. Man skal visst klippe opp fleece pledd i remser og flette/sy det sammen slik at man får masse tuster som man kan gjemme godbiter i. Noen som skjønner hva jeg mener? Bikkja må holdes i ro i 14 dager, så jeg har kjøpt 3 fleece pledd som jeg tenkte å lage en sånn av. Men jeg finner ikke igjen noe om dette på nettet. Er det noen her som kan tipse meg om hvor jeg kan finne det/ evnt hvordan jeg enkelt kan lage det?
 7. Akkurat nå, juli!

  Nedtelling til ferie. Får ikke gjort noe fornuftig på jobb, bare rundt. Skal bare være hjemme, ikke veldig spennende akkurat. Men herreguud, 3 uker fri uten å se på klokka. Det skal nyyytes. Får bare håpe været blir så bra at kveldene kan nytes på verandaen.
 8. Det hjalp jo ihvertfall på det som var viktigst i den situasjonen, da. Jeg ser at det ikke finnes noe fasit svar her. Derfor føles det litt vanskelig. Er typen som helst vil vite konsekvensene FØR jeg gjør noe
 9. Kan ikke sette fingeren på hva som gjør ham stresset, egentlig. Han har alltid vært litt høyt oppe og veldig lettantennelig. Men han virker jo veldig rolig i enkelte situasjoner òg. Sånn som nå f.eks. Han ligger med alle beina i været og sover i senga si mens jeg jobber. Jeg vil jo anta at han da er ganske rolig og avslappet. Må nok tenke meg godt om her, kjenner jeg.
 10. Sant det. Og forhåpentlig tar han ikke skade av det.
 11. Hmm, det er det jeg er litt redd for. Og mentaliteten her er vel ikke akkurat på topp.
 12. Ok. Så man kan faktisk ende opp m null endring. Selvfølgelig bedre enn negativ endring, da. Mulig det også gir mer virkninger på litt yngre hunder.
 13. Hei. Vet at kastrering er et ømtålig tema og jeg er overhodet ikke for det selv heller, med mindre det er et medisinsk grunnlag for det. Så nå lurer jeg på, da, om mitt lille dyr har et godt nok grunnlag for å prøve det. Men jeg er jo veldig skeptisk til det og hører så mye negativt om ting som forverrer seg osv. Han er jo i utgangspunktet en forsiktig, smånervøs, liten herremann. Og etter hva jeg har forstått så kan dette forverre seg. Og det ønsker vi IKKE. Men saken er den. Min lille mister pels. Han klør ikke, huden virker ikke irritert og har tatt ørten blodprøver og hudskrap, uten å finne noe. Han har gått på samme foret fra han var stor nok til å spise for ca 7 år siden. Så da lurer jeg på om bikkja mister pels p.g.a stress. Har hørt at de kan gjøre det. Han er veldig stressa sånn generelt og kan godt hende han er stressa innvendig også de gangene vi tror han er avslappet. Hvem vet. Jeg har ikke nevnt kjemisk kastrering for dyrlegen enda, da jeg er så usikker. Men jeg vil gjerne høre hva andre mener / har av erfaring.
 14. Når bør hunden få mat?

  Min får èn gang om dagen. Ikke noe fast tid, men en eller annen gang i løpet av ettermiddag/kveld. Har dårlig erfaring med å gi til faste tider. Det blir bare mas når tiden nærmer seg og det er ikke alltid det passer så bra. Må ofte ut å gå en tur en stund etter mat og da passer det best en gang i løpet av ettermiddag/kveld.
 15. Akkurat nå mai

  Enkleste er jo i nærheten av der du bor. Om du har tvil iht legekontoret i Sylling, kan du jo sjekke ut Heiaklinikken på Lierskogen eller Lierskogen Helsesenter. Bra leger begge steder. En smule lengre enn å kjøre til Sylling, da.
×