Gå til innhold
Hundesonen.no

laikamor

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,254
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  9

laikamor last won the day on 5. Januar

laikamor had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

3,286 Excellent

6 følgere

Om laikamor

 • Rang
  Husvarm
 • Bursdag 06/13/1994

Contact Methods

 • MSN
  monka_94@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Flekkefjord
 • Hunderase
  Boxer

Nylige profilbesøk

10,523 profilvisninger
 1. laikamor

  Dette er planene for 2019

  Har et stort ønske om å kjøpe eget hus, så jeg håper at vi får til det iløpet av året! Ellers vil jeg, som vanlig, gå ned i vekt. Dvs at jeg vil spise sunnere, men også komme i bedre form. Ganske mange kilo jeg skal ned, men vil ikke sette et nummer på hvor mye jeg klarer iløpet av året. Så lenge det går nedover er jeg fornøyd!
 2. laikamor

  Akkurat nå, Januar 2019

  Tilbud på pinnekjøtt, så jeg kjøpte et par pakker. Skal lage idag, og servere sammen med komper. Jeg har vannet det ut, men nå lurer jeg litt på om jeg kan bruke noe av vannet jeg brukte til utvanning til å koke komper i? Eller er det best å bare bruke nytt vann? Noen her med peiling?
 3. laikamor

  Akkurat nå, Januar 2019

  Hadde en brå start på dagen lørdag. Mamma kom ned og fikk oss ut av seng. Det var brann hos naboen. Var allerede fullt opp med brannbiler osv når vi våknet. Naboen omkom. Jeg bare håper han døde av røyken mens han sov. Klarer liksom ikke slutte å tenke på om han panisk har prøvd å komme seg ut. Pappa hadde prøvd å banke på vinduer osv før brannmannskapene kom, men hørte ikke noe inne da (brannen var i kjelleren, men store mengder røyk i hele huset). En skikkelig skremmer, spesielt når det blir så tett på, og med noen som har bodd der så lenge jeg kan huske.
 4. Okey, det var jo ikke så gale da! Er fremdeles litt i vurderingsfasen. Vurderer også bare å kjøpe og montere grind frem til baksetene. Da vil hun hvertfall få best mulig plass. Får se litt, og høre hvilke løsninger de evt har på bur. Edit: Og nå ser det ut som det allerede blir gitter. Fant billig på finn, så slår til med det i første omgang hvertfall.
 5. Låner bare denne tråden her litt, jeg, så slipper jeg å lage ny. Har kjøpt meg en Volvo v50 2008-modell, og ser nå etter bur som passer i denne. Heller mest mot spesialtilpasset bur for å utnytte plassen best mulig. Forstår at det er trønderburet, kela og aluconsult som hovedsakelig lager dette? Noen andre jeg bør sjekke? Noen som har bestilt i det siste, og fått tilsendt, som kan si noe om fraktpriser (og gjerne pris på selve buret)? Ser for meg at det er kjempedyrt å sende? Noe spesielt jeg bør tenke på når jeg bestiller? Gira er ikke vandt med bilbur, hun har alltid vært løs i bagasjerommet med gitter til baksetene. Så tenker jeg ønsker det så åpent som mulig i toppen, slik at hun fremdeles kan følge med litt. Synes fort f.eks Herkules urene virker så tette at jeg er redd hun ikke ville trives inni..
 6. laikamor

  Akkurat nå, Januar 2019

  Tusen takk
 7. laikamor

  Akkurat nå, Januar 2019

  Takk! Volvo v50 2008 modell. Ønsket ikke å legge for mye penger i, siden vi driver og sparer til å kjøpe eget hus. Men virker som en bra bil sålangt
 8. laikamor

  Akkurat nå, Januar 2019

  Rett før jul fikk jeg tilbud om fast stilling på jobben. Tidenes beste julepresang! Så idag har jeg vært og handlet min første bil 😀 Stas! Nå må jeg bare finne ut hvilket hundebur jeg skal gå for, og handle meg det også. Ting blir så mye lettere med fast jobb, når man har mer forutsigbar lønn!
 9. laikamor

  Gira

  Oi, så dårlig jeg er til å oppdatere her! Kan ikke se at jeg har skrevet noe om hjerteproblemer hennes her. Men hun har altså slitt litt med hjertet. Hun hadde en episode der hun plutselig bare sjanglet rundt og og virket litt fjern, og hjertet kjentes ut som det skulle hoppe ut av brystkassa. Det endte med litt ulike undersøkelser, uten egentlig noe klart resultat. Veterinæren mener det er ARVC, men har altså ikke fått påvist noe sikkert. Men hun går på betablokkere og fungerer fint på det. I høst hadde hun dog en episode hvor hun bare falt om et par ganger. Kjempeskummelt. Det ble en ny runde hos veterinær, uten noen nye funn. Så vi håper bare at hun fungerer lenge på medisiner! Hun fylte 6år nå i desember, så vi håper å få ha henne i mange år til! Hun har blitt en voksen og litt mer fornuftig dame. Masse personlighet, og ekstremt glad i mat. Lydighet strekningen går så som så, men vi trener litt med klubben bare for gøy. Hun er ikke fan av mye pirking, så vi tar det litt forsiktig. Tenker bare jeg deler litt bilder fra den siste tiden
 10. laikamor

  Håndarbeidstråd!

  Har strikket et par sitteunderlag i julepresang. Tovet, også filtet på mønster etterpå. Aldri prøvd filting før, men det var kjempegøy Også har jeg strikket en genser i julepresang. Ble ferdig igår, så rakk det akkurat
 11. laikamor

  Akkurat nå- desember

  For et styr.. For en uke eller to siden ringte jeg legekontoret hvor fastlegen min holder til. Jeg byttet til denne fastlegen for noen måneder siden. De kunne ikke finne meg i systemet sitt, og ba meg ringe til fastlege kontoret (helsenorge). Pga jobb har jeg ikke hatt sjans å ringe, men jeg sendte en skriftlig henvendelse til de og fikk bekreftet hvem min fastlege er, og en beskjed om at legekontoret selv må ringe fastlege kontoret for å bekrefte dette. Når jeg nå ringer til mitt legekontor så kommer jeg ikke gjennom. Samtalen blir avbrutt uten noe summetone.. Har begynt å tenke om det er telefonen min det er noe galt med, men det er ingen problemer å ringe til noen andre. Vanligvis kommer man til en automatisk telefonsvarer utenfor telefontidene til legekontoret, men jeg får altså ingenting. Noen som kan tenke seg hvorfor? Jeg har ikke sjans å innom legekontoret, så er avhengig av å få ringt de. Har sendt de en skriftlig henvendelse også, men fikk aldri noe svar.
 12. laikamor

  Hjelp! Bikkja vil ikke spise..

  Er han tynn? Tenker at om han er i normalt hold så spiser han nok. Har han alltid hatt lite matlyst, eller er det noe nytt? Ellers har jeg inntrykk av at hunder som har fri tilgang til mat ofte sliter litt med matlysten. Ville prøvd å gi mat heller 2-3 ganger til dagen. Ta det bort med en gang om han er uinteressert. Tilby på nytt senere. I de aller fleste tilfeller spiser de når de er sultne. Ser du har prøvd det, men hvor lenge prøvde dere? Andre spiser gjerne bedre om de må jobbe litt for maten. Har du prøvd å f.eks ha litt vom og tørrfôr i en kong? Tørrfôr spredt rundt på gulvet/gresset, så han må snuse seg frem til det? Tren enkle triks, med mat som belønning.
 13. laikamor

  Huawei p20 pro eller mate 20pro?

  Ser det er litt ulike meninger om kameraet her ja.. Jeg tok nå hvertfall sjansen og bestilte meg p20 pro Tenker at kameraet uansett blir en stor oppgradering fra det jeg har på nåværende telefon, så vil tro jeg blir fornøyd Skilte 4000kr å kjøpe p20 pro kontra mate 20 pro, så føler absolutt at jeg gjorde et godt kjøp!
 14. laikamor

  Håndarbeidstråd!

  Så nydelig! Kjempefin med høy hals Jeg holder jo på med en selv, men har stoppet litt opp. Er vel ca halvveis på ene armen, bolen er ferdig, så jeg må bare få kommet meg igang igjen. Det var noen nydelige gensere i flotte farger!
 15. laikamor

  Hvordan få bedre oppdragelse på hunden?!

  Hvor mye tur og mental trening får han? Synes det kan høres ut som en litt understimulert unghund. Han tisser nok ikke inne for å ta hevn eller vise at han er sjefen. Hvordan har dere lært han at det ikke er lov å tisse inne? Om de får straff for å tisse inne så kan det fort ende opp med at de gjemmer seg unna når de må på do, uten at de kobler at det er det å tisse inne de får straff for. Agående lek med andre hunder så kan det være lurt å begrense dette. Gå heller tur sammen med andre hunder, hvor hundene må være med hverandre, men uten å løpe og leke. Sosialisering handler ikke kun om å løpe løs sammen med andre hunder. Blir hunden din stresset av det så kan det bli verre av å måtte være i slike situasjoner ofte. Rydd vekk leker osv så langt det lar seg gjøre, og prøv å avled han om han viser interesse for lekene til barna. Avled med hans egen leke, gjerne f.eks en kong eller noe som skal tåle litt trøkk. En kong kan også fylles med f.eks Leverpostei, vom, smøreost osv, og kan på den måten kanskje være til hjelp å roe han ned? Om han må jobbe litt for å få ut maten inni.
×