Gå til innhold
Hundesonen.no

laikamor

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,256
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  9

laikamor last won the day on 5. Januar

laikamor had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

3,297 Excellent

6 følgere

Om laikamor

 • Rang
  Husvarm
 • Bursdag 06/13/1994

Contact Methods

 • MSN
  monka_94@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Flekkefjord
 • Hunderase
  Boxer

Nylige profilbesøk

10,638 profilvisninger
 1. Kan galastop ha noe effekt i et slikt tilfelle, eller hjelper det kun mot innbilt svangerskap? Noen som vet? Vet ikke hvordan den virker, men tenker at om noe slikt kan ha effekt så er det kanskje verdt å prøve?
 2. laikamor

  Akkurat nå - Mars

  Han har fått litt forskjellig, uten å merke noe særlig forskjell. Vigor and sage er nok det han funker best på av de vi har prøvd. Har ikke prøvd v&h, det funker nok dårlig slik vi bor nå. Han er ute hele dagen og bare innom en tur på kvelden eller natta. Så må ha mulighet til å la noe mat stå ute uten at nabokattene sluker det først.
 3. laikamor

  Akkurat nå - Mars

  Han kom inn i dag tidlig, og har nå blitt klippet og gjennomgredd Skinnet han ikke siden det er så kaldt enda. Så han ligger og er halvvåken og sløv enda. Veldig glad for at han kom inn til slutt!
 4. laikamor

  Akkurat nå - Mars

  Katten skal til dyrlegen kl 09.00 imorgen for å klippes ned. Hver kveld kommer han inn rundt kl 21-22. Så er han inne på natta og ut igjen på dagen. Men tydeligvis ikke ikveld.. Han skal faste 12t før, men jeg aner jo ikke om han spiser noe ute. Og nå er jeg stressa for om han i det heletatt kommer inn før timen. Har vært ute og lett og ropt og lokket med mat, men jeg finner han ikke. Har ikke veldig lyst å ringe dyrlegen og si vi ikke kommer pga katten ikke er å finne. Regner med han er rundt husene her, men han kommer bare når han vil..
 5. laikamor

  Akkurat nå - februar

  Bor på sørlandet, i Flekkefjord. Pleier å være mye flått her, men de pleier ikke å være så tidlig.
 6. laikamor

  Akkurat nå - februar

  Koste med Kårepus i 5min, og plukket flått etterhvert som jeg kjente dem. Her er resultatet. Regner med det er masse mer gjemt inni den tykke pelsen hans.
 7. laikamor

  Akkurat nå - februar

  Plukket 6 flått på Kåre idag (katten). Kjente ingenting på han igår, så tror kanskje han har fått alle idag. Han har sikkert flere. Har heldigvis noen flåttdråper liggende, så har drypt han nå og håper det funker. Synes det var tidlig å få så mye flått nå. Men han holder seg sikkert en plass med mye flått. Han har forøvrig en helt forferdelig pels. Skikkelig ull, men den er så fin og tover seg så utrolig lett. Prøver liksom å børste litt hver dag, men neste gang han kommer inn så er han helt tovet igjen. Klipper en del med saks. Men han må nok barberes helt ned i år også. Men føler nok vi bør vente til det blir litt varmere i været. Dyrlegen hadde litt problemer med å klippe han i fjor, fordi pelsen hans tettet maskinen hele tiden. Håper det går bedre i år
 8. laikamor

  Akkurat nå - februar

  Nettopp kommet inn fra skogstur. Deilig vær ute med sol og perfekt turtemperatur. Gira ligger på terrassen og vil ikke inn. Hun elsker å logge ute i sola, så lenge det er varmt nok. Hun gleder seg nok til sommeren
 9. laikamor

  Mellomstor brukshund

  Litt lettere å anbefale noe om du forteller litt hva du kan tilby en hund Hvor mye tur i det daglige? Mental trening? Hva tenker du om pelsstell? Rasene du nevner er vel stort sett ganske aktive. Ikke noe problem det om det er det du er på jakt etter. Border collie f.eks krever nok at den får brukt seg, enten via gjetning, lydighet eller på andre måter hvor den må bruke hodet litt. Har inntrykk av at finsk lapphund har en del lyd i seg, men virker ellers som fine hunder. Med på det meste og lette å trene (de jeg kjenner til hvertfall). På Staff ville jeg vært obs på samkjønnsagressjon. Tror nok ikke de er de mest lettlærte heller, uten at jeg kjenner så godt til rasen. Retrieverrasene er vel generelt aktive og liker å være med på ting. Krever gjerne endel de første to årene, men synes de virker som enkle og greie hunder når de blir voksne.
 10. laikamor

  Akkurat nå - februar

  Idag er jeg spent på hvordan det går med Gira hjemme. Foreldrene mine er på hytta og tok med seg Mio dit. Så Gira er helt alene hjemme. Hun er jo vandt til det, men Mio er jo også alltid der. Også blir det litt lengre enn hun er vandt. Når alle er hjemme så drar sistemann ut døra 7.30 og førstemann kommer hjem ca kl 14. Idag blir det ca 7-15.30. Jeg jobber til 16, men har avtalt at pappa kjører hjemom etter jobb. Da er hun nok tissetrengt! Ellers tror jeg det går bra. De har godt av å være litt fra hverandre. Må jo øve på når jeg flytter ut med henne etter hvert Koste oss på tur sammen igår. Egentlig veldig koselig å bare gå tur med en hund. Fikk til og med lagt inn en litt mer ordentlig treningsøkt på turen. Blir mye tull når jeg har med begge to
 11. laikamor

  Akkurat nå - februar

  Ja, tenkte bare å kjøpe flaske. Men nå droppet jeg det, så drikker vi heller noe enklere ikveld
 12. laikamor

  Akkurat nå - februar

  "5 dl friskpresset sitronsaft tilsettes 1,25 dl sukkerlake og 1 dl limejuice". Er nok ren juice fra sitronen. Skal jo blandes med sukkerlake, også bruker man jo ikke så mye av sour mixen i hver drink
 13. laikamor

  Akkurat nå - februar

  Tilbringer kvelden på jobb. Veldig rolig kveld, så det har blitt mest tv-titting egentlig. Har hjemmevakt i natt, men fordi det blir så glatt ute om nettene så sover jeg på jobb for tiden. Idag tidlig, når jeg skulle hjem fra nattevakt, ble jeg stående fast. Brukte 1time hjem, vanligvis bruker jeg 5min. Men det var speilblank is, og jeg kjører piggfritt. Så ble stående (meg og en mengde andre biler) til strøbilen kom. Skal på fest imorgen, og tenkte jeg kunne lage litt drinker. Tenkte derfor å lage sour mix, og har funnet oppskrift på det. Men der skal det altså 5dl sitronsaft og 1dl limesaft. Må jeg ikke ha sykt mange sitroner for å få 5dl? Tror dere det funker greit med sånn på flaske i stede?
 14. laikamor

  Dette er planene for 2019

  Har et stort ønske om å kjøpe eget hus, så jeg håper at vi får til det iløpet av året! Ellers vil jeg, som vanlig, gå ned i vekt. Dvs at jeg vil spise sunnere, men også komme i bedre form. Ganske mange kilo jeg skal ned, men vil ikke sette et nummer på hvor mye jeg klarer iløpet av året. Så lenge det går nedover er jeg fornøyd!
 15. laikamor

  Akkurat nå, Januar 2019

  Tilbud på pinnekjøtt, så jeg kjøpte et par pakker. Skal lage idag, og servere sammen med komper. Jeg har vannet det ut, men nå lurer jeg litt på om jeg kan bruke noe av vannet jeg brukte til utvanning til å koke komper i? Eller er det best å bare bruke nytt vann? Noen her med peiling?
×