Gå til innhold
Hundesonen.no

Nangijala

Medlemmer
  • Innholdsteller

    159
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Nangijala

  • Bursdag 06/07/1963

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.kennel-nangijala.com

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Trøgstad
  • Hunderase
    Groenendael (bruks og utstilling)

Nylige profilbesøk

18,131 profilvisninger

Nangijala's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

8

Nettsamfunnsomdømme

  1. Bedre med et boosterbath, der kan du både bade og børste dyret i passe høyde.
  2. Mange hunder som henter seg inn flere plasser i forhold til konkurentene, dersom gemyttet skiller seg ut positivt. Ørene ser jeg ikke noe feil med, bena kan jo være et uheldig bilde, må se andre bilder før jeg mener noe om det. Kjenner ikke til dommeren, men vet at han har vunnet mye siste året. Kommer vel et kull etter han i Norge ila våren tror jeg.
  3. Men han skal ha et veldig trivelig gemytt, ikke helt feil det heller :-)
  4. Tror generelt at tervene, i alle fall hannene, ofte har litt striere pels enn de svarte. For å vinne på utstilling kreves det nok godt med pels for de fleste dommere, så da blir det ofte slik at det ser ut som de er mer pelset kanskje enn gjennomsnitts-belgeren. Om det er svart du lander på så er det en kennel som har mest brukslinjer: Nanduhria. Selv har jeg nå landet på å lage "vanlige" groenendael, men endel kull med mer bruksegenskaper i foreldrene enn snittet, mens andre kull er mer rene familie/utstillingshunder. Vet ikke om det blir kull hos Carina, Thargelion etterhvert, men den hannen hun snakket om en periode er veldig bruksmeritert, men har vært død i mange år, han var fra mitt første kull. Men vanlige linjer, ikke noe bruks-blod bak han, "bare" gode belgere fra de vanlige linjene. Litt lettere å anbefale konkrete kull når man vet hva folk planlegger når du skal ha valp. De færreste har sikre planer 1 år i forveien.
  5. Ingenting er sikket her i verden, men hunden har aldri oppført seg slik før, så det er noe annet enn det vanlige som har satt i gang den ekstremt spontane reaksjonen. Og når vi vet at ulven passerte området samme dagen, så er det i alle fall en mulighet i manges øyne. Og selektiv avl av ulvehund har ikke vært for å fjerne instinktene heller, det er faktisk ganske primitive hunder om de tenner til. Hadde en valpekjøper som opplevde en situasjon der en venns ulvehund tok en schäfer på stranda, den gikk aldri mer for å si det sånn. Ble selvsagt dysset ned, men likefullt en stor hund man kanskje ikke skal se på som en teddybjørn.
  6. Kjenner både hunden og eieren godt. Han er en stor ulve-venn som følger godt med på temaet, jobber som gjeter på sommeren og har en del erfaring med rovdyr fra den jobben. Hunden er en elghund, og kan godt ha fått los og stukket. Ikke snakket med han enda, men gjør det snart. Ulven passerte Øyeren fra Båstad til Enebakk for ca. 2 uker siden, der ble en irsk ulvehund som aldri gikk av gården plutselig overkjørt etter å ha stukket i en heidundrane fart etter "noe". Kan tenke meg det var samme ulven. Og området den kommer inn i ved Kirkebygda er samme sammenhengende skogen som der Wendy ble tatt.
  7. Søndag 3/3: CK, BIM Groenendael N.UCh. Aja Arissa Dakota Cert, BIR Groenendael Woodshine's Morfeus Cert, 2 BT, BIR junior og 1 av de 11 som ble plukket ut i BIS Junior (1. uttak) Tervueren Traxa's Dark Heaven
  8. Lørdag 3/3: CK, BIR, BIG 2 Groenendael N.UCh. Aja Arissa Dakota Cert, BIM Groenendael Woodshine's Morfeus Exc, 1. junior, BIR junior og 1 av de 8 som ble plukket ut i BIS Junior (1. uttak) Tervueren Traxa's Dark Heaven
  9. Hunden må jo komme gjennom politiets test, så en bra MH (sjekk SKK.se) på foreldrene er nok ikke helt feil. Og gjerne at oppdretteren har lykkes med å oppdrette en tjenestehund eller fler før, så de VET hva det er snakk om. Men jaktgolden, springer avlet for søkshund eller malinois kan jo kanskje være andre kandidater ?
  10. Simira: Leter ikke etter folk til å frakte, men om det er andre med andre raser som har planer på å eksp. sperma dit.
  11. Plass til masse mer strå i en tank, så rimeligere dersom fler joiner inn ;-) Vi var akkurat for sent ute, da det ble sendt en tank fra NVH tidligere i høst, derfor deler jeg info i fall fler har tilng på G.
  12. Men solgte noen sterke saker da jeg hadde butikk, og reagerte på at det var spritbasert. Men det er nok ulikt behov på f. eks. cockere's "tette" ører og en belger's åpne system.
  13. Har prøvd Optima sitt, og tror på å regulere pH'n. Også superbra saker på våteksem !
  14. Poenget mitt er å ikke bruke dette før saken er utredet, men om du vil ta den sjansen, så vær så god. Har selv aldri vært borte i produktet, men ser ingen grunn til å prøve det nå.
  15. Ja, og for meg er det stor forskjell når hunden blir syk 9 år gammel og f.eks. 5 år gammel som vi så i neste generasjon i 2 tilfeller :-(
×
×
  • Opprett ny...