Gå til innhold
Hundesonen.no

Antamina

Medlemmer
  • Innholdsteller

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Hunderase
    Grand Danois & Dvergpinscher

Antamina's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hadde et innlegg her i fjor om dette, men fant det ikke igjen. Jeg har en hund med allergi, hun fikk det i 4 års alderen, hun er nå 7 år. Hun har kun klødd om sommeren, og medisin har alltid hjulpet. I fjor varte kløen et stykke ut mot vinteren, lengre enn vanlig. I år kom kløen ganske tidlig på våren. Kløen har enda ikke gitt seg, men i år, har ikke medisin hjulpet engang. Hun har gått på atopica. Hun begynte nå for noen dager siden på predisolon/kortison, en sterkere variant, 5 mg. Hun klør enda. Hun har når klart å klø så mye, hun har en pelsløs område på kroppen. Hun må også ha øyesalve innimellom, da hun får betennelse der pga all kløen. Hun klør seg med andre ord MYE. Mest sannsynlig vil dette roe seg når vinteren kommer, sånn som i fjor. Men nå har hun klødd i flere måneder, og mest sannsynlig vil dette komme tilbake igjen til neste vår, og fortsette frem mot vinteren. Er det noen som vet hvorfor medisinen plutselig ikke vil fungere på henne lengre? Og synes dere at hun burde få slippe all kløen, og heller bli avlivet? Hun er jo ellers i tipptopp form, og hun vil jo mest sannsynlig få noen klø-frie mnd i vinter.
  2. Ene dvergpinscheren min har stort utstående rumpehull. Det er egentlig litt pinlig..
  3. Hun har ikke hatt løpetid denne gangen hvertfall, litt usikker på de tidligere gangene. Hun har kun klødd seg, over hele seg. Hun får hovne/såre øyne, og ellers sår over hele kroppen.
  4. Okey, det var jeg ikke klar over. :-) Men er ikke kortison skadelig for organene over lengre tid? Pr kur har hun fått en tablett om dagen i 7 dager, også en tablett annenhver dag i 10 dager. Hun er snart ferdig på andre runde nå. Litt usikker på om jeg skal be om resept på en til runde, eller om jeg skal ta kontakt med hudspesialist igjen. For jeg tror ikke det er så mye mer en vanlig dyrlege kan gjøre? Bortsett fra å sterilisere da.
  5. Hun har fått predisolon. Hun fikk en annen type en gang når vi var i Bergen hos hudspesialist. Husker ikke hva det het, men det var noe nytt og litt dyrere. Jeg husker ikke om de har sjekket for midd. Men mener de sjekket det mest vanlige? Både fôr, pollen og andre ting. Jeg prøvde allergifôret til spesific en periode, men hun likte det ikke. Hun får nå vanlig spesific. Det er bare så rart, fordi når hun har fått medisin før, så forsvinner det og kommer ikke tilbake igjen året etter. Kan hun ha blitt immun mot medisinen?
  6. Vi finner ikke ut av hva hun er allergisk mot, vi har tatt flere tester. Hun fikk det som 3 åring på våren, det forsvant med medisin. Og har etter det kommet tilbake 3 ganger på høsten. Denne høsten hjalp ikke medisin.
  7. Har en hund med allergi, og dyrlegen sa det kunne hjelpe å sterilisere. Er andre som har gjort det samme? Funket det?
  8. Har en hund som sliter med kløe. Den har alltid komt på våren og blitt verre utover mot slutten av sommeren. Dette har gått vekk etter medisin fra dyrlegen. Men dette kommer tilbake igjen året etter. I år kom det ikke tilbake før inntil nylig. Hun har tatt allergitest, hudtest og vært hos spesialist. Men testene viser ingenting gale. Noen som har opplevd lignende? Man skulle jo tro hun reagerte på noe om sommeren, pollen eller noe lignende, siden hun ikke reagerer om vinteren. Når kom jo ikke kløen før nærmest høsten. Et mysterium.
  9. Hva slags erfaring har dere med å gi medisin til hund med allergi resten av livet?
  10. Moro tråd Jeg har Canons Eos 7D sigma 70-300mm sigma 30 mm f/1.4 Canon 15-85 kit Har lyst på blitz, litt nysgjerrig på flere objektiver.. må bare vinne i lotto først
×
×
  • Opprett ny...