ann.myaussies

Medlemmer
 • Innholdsteller

  140
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om ann.myaussies

 • Rang
  Nykommer

Contact Methods

 • Website URL
  http://saltosblogg.com/

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Ullensaker
 • Hunderase
  Schäfer
 1. Supert, tusen takk !
 2. Anbefaler deg å lese regelverket og se på noen videoklipp på Youtube. I regelverket står det hvordan du skal gå og du blir ikke kommandert. På vesenstesten skal du presentere deg og hund for dommeren, på LP delen går du programmet og på FP går du bare med hunden forbi forstyrrelser. Lykke til!
 3. Hei, er det noen her som har brukte bøker de vil selge? Jeg ser etter: Nye Du er Sjefen: Geir R. Nordenstam Hundens språk og atferd: Barbara Handelman Hva gjør jeg når hunden drar? Turid Rugaas Jeg betaler bok/bøker og porto !
 4. Supert, da sender jeg deg en mail, thanks !
 5. Ah, så bra ! Det er en langhår tispe, hun er vel snart to år. Har du en mailadresse så kan jeg sette deg i direkte kontakt med hun som eier hunden?
 6. Hadeland Glassverk, 22 og 23. juni: http://www.nmhk.net/Utstillingsannonse_%20Hadeland_22-23.juni%202013_01.pdf
 7. Hei, er det noen her som skal på Norsk Miniatyrtyrhund klubbs utstilling og kan handle en chihuahua tispe? Bidra med råd og vink om pelsstell og forberedelser før utstilling?
 8. Har sett de til salgs når vi har vært på messer og utstillinger, har hørt at glidelåsen går fort i stykker.
 9. Endte ut med Eurojoe, den sorte varianten som likner på Gappay, håper jeg blir fornøyd... Gappay funker fint på vinter, men kanskje se litt ekstra på Hurtta LP vesten?? Også syns jeg den MCRS vesten er litt kul da... Til turbruk og go'biter på vinter blir det ny dunvest, må bare finne en fin variant !
 10. Jeg har "Universal Practice" og jeg syns den er for stor liksom .
 11. Hvilke Eurojoe har du kjøpt? Finnes flere forskjellige og jeg lurer på om den i bomull blir veldig våt/tung i den tiden som kommer fremover... :/
 12. Jeg har en Arrac vest som jeg ikke er fornøyd med, vanskelige tilgang til lommene bak, og blir veldig tung når den er våt. Hvilken type bruker du?
 13. Hvilken treningsvest bruker dere? Eurojoe, Gappay, Arrac, BewiDog, Hurtta, MCRS?? Hvilken er dere mest fornøyd med?
 14. Frognerbadet ! Ville droppet Porsgrunn og heller reist til Hadeland Glasverk...
 15. Den vannskålen der er fin å bruke som frisbee! Kan også kastes innenburs.... Hilsen Salto