Christine

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,259
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  6

7 følgere

Om Christine

 • Rang
  Husvarm

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Nylige profilbesøk

8,119 profilvisninger
 1. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=100646634 (Må bare si i fra hvis du kommer over noe her oppe. Med vipps kommer man langt, og jeg kan godt hente et bur og så levere når du kommer opp, hvis selger ikke vil reservere.)
 2. Må være gitt av svensk da, desverre. Men hvis dere gir kl 16:00 tirsdag, så kan dere kjøre inn til Norge etter 16:00 onsdag, om jeg ikke tar helt feil (mener det er et døgn ihvertfall..) Så det kommer vel litt an på hvor tidlig dere ankommer Sverige, på tilgjengelig veterinær (svenskene har ofte veterinær på stevner osv - sjekket det?), og hvor tidlig dere reiser inn til Norge.
 3. I går var vi på slektstreff på familiehytta, og igjen så er jeg så fornøyd med hundene mine. Masse folk, barn som løp rundt, flere hunder og generelt høyt aktivitetsnivå rundt hytta. Bandt fast mine hunder til en busk, og der lå de i ro hele tiden sett bort fra lufteturer, bading osv. Det er slike "resultater" som er absolutt viktigst for meg Og noe som gjorde godt - ingen som slengte bort grillmat, og absolutt ingen kommentarer på hvor viktig lederskap er, og hvordan man praktiserer det! (Det siste skal kjæresten min få æren for etter en ærlig kommentar på det i fjor )
 4. Hun var det noe kjent med ja Blir spennende å følge henne videre!
 5. Glemte denne litt jeg, men takk for alle tips! Tenker jeg prøver en gratis-mnd på fiken når jeg skal sende de første fakturaene, og går det greit så blir jeg vel å bruke de frem til jeg evnt blir tryggere på å styre det selv.
 6. Jeg og kjæresten vurderte å reise til Kos snart.. Tror vi finner annen plass Tenkte på Kroatia - men de brøt det ut stor skogbrann. Mallorca da? Nesj, skyting på bar. (Viste seg å ikke være noe skummelt, heldigvis). Da reiser vi til Kos da! Eh nei, ikke nå. Hva blir neste reiseplan for oss, og hva vil hende der før vi rekker å bestille?
 7. Kan du ikke spørre veterinær om det når stingene fjernes?
 8. Får se om vi starter med det i vinter. Det frister altså, men vet ikke om jeg har tålmodighet nok Hun tar ting kjapt hun der, så det skader jo ikke å prøve og så eventuelt gå over til 2o/2o dersom det går skeis
 9. Jeg burde absolutt gått for RC med terven, men orker jeg det da? Har vært for lite konsekvent med 2o/2o på stevner, noe som har ført til at hun har travet nedover.. Har begynt å rette det opp nå da, og fått henne opp i galopp siden hun vet hva som kreves hver gang, men RC hadde gjort seg altså.. Med setteren har vi enten running eller flying Har aldri orket å terpe felt med han, så enten har vi skikkelig flyvende felt eller så har vi flaks med fine treff
 10. Har et helt ok kompaktkamera du kan låne hvis ditt ikke rekker å komme i posten Bare gi meg en lyd. @Raksha
 11. Så bra! Fra Charlottenlund er det ikke lange biten til skog og mark, samt flere fine plasser både for å lufte og trene hund.
 12. Å bare skulle brukt halsbånd på fuglehunden min hadde vært slemt. Han rykker og trekker til han blir helt blå, så her er det kun sele som gjelder sett bort fra på stevner, hos veterinær osv osv. Han går fot i trenings- og konkurransesituasjoner, men på tur er han full av iver og skal frem samme hva. Nei, jeg klarer ikke lære han å gå pent på tur. Ja, jeg har prøvd i ganske mange år før jeg fant ut at det ville være bedre for oss alle om vi la det prosjektet på hylla Med terven bruker jeg ofte halsbånd på lufteturer, og ser ikke noe galt med det. Hun hverken trekker i halsbånd eller rykker.
 13. Broren min kom i prat med en nyutdannet veterinær her om dagen, og snakket om hund. Så pratet de om raser, hvorpå veterinæren fortalte at h*n sverget til blandingshunder fordi de var så mye friskere enn rasehunder. De hadde liksom ingen sykdommer de Dette førte da til at min bror mente jeg burde parre mine to hunder, fordi for det første kom det til å bli friske og kule hunder, og for det andre kom jeg til å tjene "sykt mye" Måtte pent forklare han at ingen av mine skal ha valper etter seg, og at å tjene sykt mye kan man gjøre andre plasser. Slengte også på at han skulle hilse å spørre hvor denne veterinæren jobber, for den veterinæren kommer jeg ikke til å bruke
 14. Var en tur på butikken i kveld, og parkerte i et p-hus som det ikke sto mange biler i. Pga hundene sto ene bakdøra på gløtt, samt at to av vinduene var åpne. Kom ned i p-kjelleren, og da var det en gutt som sirklet rundt bilen og studerte den nøye. Han begynte å bli faretruende nære, så jeg låste opp bilen på lang avstand med nøkkelen, og jeg må si gutten skvatt da jeg plutselig sto der. Han beinet avgårde på sykkelen sin, og borte var han Han hadde nok fått klar beskjed fra ene bikkja om å holde seg unna hvis han hadde åpnet bakdøra mi, men jeg tror luftekrok blir neste innkjøp..
 15. Aha, men da sees vi da Men ja, det er alltids noen grøntområder uansett hvor man bor. Er det i tjukkeste sentrum er det kort vei til Nidelven hvor du kan følge stien et godt stykke ut av byen f.eks. Parker og litt skog er det vel ca overalt, men klart enkelte området er nærmere marka enn andre. Jeg bor rett ved en populær tursti som andre kjører bil for å gå, men siden det er kjekt med variasjon og jeg har bodd her i mange år så foretrekker jeg å kjøre til marka selv. Men å gå lufteturer her med variert terreng og omgivelser er null stress.