Christine

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,283
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  6

7 følgere

Om Christine

 • Rang
  Husvarm

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Nylige profilbesøk

8,325 profilvisninger
 1. Takk, skal lese og tipse om det! Veterinæren som undersøkte valpen i går fant ingenting galt, men oppfordret til å sjekke bukspyttkjertelen.
 2. Jeg tenkte også det første gang. Ikke sett noe mønster, dessverre. Kan leke og herje for så å plutselig begynne å kaste opp mens det renner både bak og sikkel ut av munnen..
 3. Valp som ved et par anledninger har gått fra å være aktiv valp til å plutselig bli akutt slapp med oppkast og diaré, samt mye sikkel - hva bør sjekkes? Den kommer seg raskt etter disse «anfallene» sett bort fra at den måtte legges på drypp første gang det hendte.
 4. Ååh, gleder meg til vi også får snø!
 5. Jeg så det ene løpet ditt på NO, og tenkte for meg selv at du sikkert var ganske fornøyd med det treffet! Tror det var åpen på søndag, og uten å være RC-nerd syns jeg det så veldig bra ut!
 6. Hvis du ikke «blir kvitt» alle får du bare sende en av tispene på toget hit Gi meg en lyd da så må jeg finne på en dekkhistorie først.
 7. Neida! De værste typene jeg møter på byen er mannfolk på 50+. Mange av de er skikkelig slibrige, og tror de kan få seg noe ved å spandere en drink Før jeg ble 20 hang jeg på steder åpent for 18+, og mange der var godt voksne som oppførte seg som drittunger.
 8. Jeg ble slått til med en knyttneve i ansiktet jeg. Fortjente det visst også, siden jeg (høflig) avviste en mann i 60-årene på byen Heldigvis var det noen vakter i nærheten som så det hele og tok kontroll på situasjonen.
 9. Trivelig å møte på deg Tenkte å finne deg en gang til, men så deg ikke noe mer. Håper du ihvertfall fikk sett og hilset på kelpisene ...vet dagen har gått litt i ett når man først kl 14 setter seg for å spise frokost
 10. Dere er flinke, og vi gleder oss til å trene masse med dere igjennom vinteren! Tesla takker for fin tur i dag!
 11. Sender deg PM med oppsett
 12. Må bare komme bort å si hei om du ser meg og terven Er vel i hallen stort sett mellom 07:00-21:00 hver dag Glad jeg tok meg fri fra jobb på mandag også - er ferdig med siste løp rundt halv 9 på søndagskvelden, og deretter gjenstår hele Østerdalen før vi er hjemme
 13. Lei av uflaks Først spjæret setteren kloa, så hadde veterinær lagt bomull oppå såret etter fjerning slik at den hadde grodd fast. Det løste seg, men i går hadde han så vondt at han omtrent fløy på meg. I dag ble det derfor ny tur til veterinær, og stakkaren har selvfølgelig fått betennelse. Jeg blir «sliten» når vi er flere turer til veterinær på kort periode. Har et h*lvetesår med masse skader friskt i minne, så jeg blir fremdeles sånn passelig kvalm når han skader seg, sånn i frykt for at ballen skal starte å rulle igjen
 14. Vi gleder oss også ...vi bør kanskje finne ut når vi skal kjøre osv snart - dagene går i ett her Haha, så mange som har lagt merke til han Og takk - så hyggelig sagt Må si meg enig i den - hun er dritsøt Også har hun evnen til å slappe av slik på konkurranser - digger det! Sorry not sorry
 15. Glemt å svare jeg, men bedre sent enn aldri: tusen takk Formen steg betraktelig og kort tid etter siste operasjon var han fit for fight igjen. Vi har fått løpe på konkurranser et par ganger sammen siden sommeren, og det betydde så mye Han syns det var knallgøy de to første helgene, så jeg hadde ikke kontroll over han, og han freste lykkelig rundt og dro med seg flere ekstra hinder På hans siste stevne i år fikk vi en 3.plass med en vegring som var min feil. Gøy å se hvor raskt han har samlet seg og blitt en stabil konkurransehund igjen. Forrige helg kom han også på 2.plass i klubbmesterskap i rally uten å ha trent på eviglenge. Jeg lo gjennom halve banen fordi han gikk foran meg, men gjorde alt han skulle. Halvveis uti kom han på hva fot var, og gikk fint resten av banen, knis. Tervøtta og jeg har slitt mye med tuneller i år, men ser ut til at vi har funnet løsningen nå: gå fot av banen og rett i bilen. Det har gitt resultater, og ført til at hun er lettere å stoppe enn tidligere. I hele sommer har hun lagt ørene flatt bakover og tatt de tunellene hun selv har villet, sånn uavhengig hvor jeg har løpt og hva jeg har gjort. Veldig festlig I sept fikk vi endelig belønning for strevet og flere brutte løp, og fikk to 1.plasser på en dag. En av dem med riv, men i hopp mangler vi nå et napp før vi er i kl3. Til helga reiser vi på Norges største stevne, og det blir sesongavslutning for oss så da skal vi løpe på litt ekstra De fire første bildene er tatt av @ToneS Verdens fineste koseterv (med dekken pga kulde, regn og teltliv) Noen av hundene til treningskompiser. Fint når alle går godt sammen. I vinter har vi forskjellige prosjekt på gang, og jeg skal prøve å bli flinkere til å oppdatere med litt annet enn stevneprat.