Gå til innhold
Hundesonen.no

Tora

Medlemmer
  • Innholdsteller

    275
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Hunderase
    BC

Tora's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. 1/3 kjøtt 1/3 maizena 1/3 veske (blod,vann eller kombinasjon) Steikes som kjøttpudding
  2. Jeg forsøkte den på en tidligere hund uten å helt finne ut i hvilken grad den fungerte. Han hadde egentlig så mange ulike redsler at det var ekstremt vanskelig å finne ut hva som egentlig hjalp og i hvilke miljøer. Men han likte å ha den på seg og var mer avslappet i miljøer han allerede hadde relativt grei mestring i. Jeg syns da at den økte terskelen noe for å reagere, så lenge påvirkningen ikke var for stor. Men som sagt, hunden var ekstremt redd veldig mye, hadde nok hvert enklere om den hadde hatt mer spesifikke redsler. DAP halsbånd syns jeg og fungerte bra i perioder. Så jeg har ikke avskrevet den helt, (selv om jeg satser på å aldri komme opp i den problemstillingen igjen.)
  3. Tror en terv vil passe dere perfekt. De er gode turhunder, liker for det meste godt å trekke/ kløve og er flokkorienterte og ganske så lette å trene og engasjere. Kulde har de heller ikke noe problem med. Litt "hjulvisp" er de, og har mye humor - veldig morsomme hunder å ha i hus Jeg ville ha sett etter en fra noen som driver med trekk selv. Det er ingen garanti at enhver hund vil like å trekke, men det er en god start å ha en etter foreldre som liker fysisk arbeid.
  4. OCD i skuldra er jo ikke uvanlig på BC. Ville fått sjekket det.
  5. Tora

    Genetica

    Bruker du I.E? Fungerer hos meg nå, men i andre nettlesere pleier jeg få mange merkelige feil.
  6. Tora

    Genetica

    MH profilene for de rasene som har nok antall som har tatt den finner du og her http://kennet.skk.se/avelsdata/
  7. Høres, og ser ut som en helt normal medium størrelse.
  8. Trenger ikke lokk på brødformene og bruker vannbad i langpannen, den trenger ikke være opp hele formen- Lar dem stå til dem er avkjølt for da fester dem seg ordentlig.
  9. Pølsa er i en stor stekepose liggende i en stor ildfast form med vann, bare rullet sammen noen runder. Er like greit å bruke brødformer egentlig (i vannbad) bruker bare det nå.
  10. Antar det er en Venneslamiks, Bichon Havanais og Shih tzu.
  11. Ulvens mattilgang blir jo ikke likt det vi gir i våtforing siden den har tilgang på hele slaktet. Det lagres jo en god del karbohydrat i kroppen, særlig i lever og muskler så vidt jeg husker. Ett vilt dyr kan jo velge seg de kroppsdelene som gir mest av den næringen de trenger der og da. Samt vil jo inntak av "snacks" som smågnagere gi mageinnhold og. Er det tilgang på lite mat så er det jo for ville dyr praktisk om det kommer færre valper vil jeg tro.
×
×
  • Opprett ny...