Gå til innhold
Hundesonen.no

Leffy

Medlemmer
  • Innholdsteller

    138
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Leffy

  • Bursdag 11/28/1986

Contact Methods

  • MSN
    sheriff@asbygda-vikings.net
  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Kjønn
    Mann
  • Bosted
    Guardian Rottweilers
  • Hunderase
    Rottweiler, Amerikansk Bulldog

Leffy's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Leffy

    Sandy & Akita

    Mye har skjedd siden sist jeg var her. Så det kommer en skikkelig bildespam nå Først ut er sjefen sjøl som fyller 5 år på søndagen igjen. Sandy: Akita som har blitt betydelig større: Og så nykommere'n jeg har hatt i 6 måneder. Han kommer fra omplassering; Axo; Det er bilder av alle fra i sommer. Axo er mindere ettersom jeg har tatt av han 10kg da han kom hit med overvekt og rund som ei kule. Han har også akkurat blitt røntget med HD: A / AD: D. Synd men får håpe han slipper noen plager av det.
  2. Leffy

    Sandy & Akita

    Etter og ha vært medlem her en god stund så tenkte jeg og legge ut bilder av hundene mine også. Først ut i rekken er Sandy. Rottweileren som blir 4 år nå om 2 uker. Jeg hadde lovet meg selv en valp i løpet av 2010 og jaggu meg så gikk det i orden også. Akita er nr 2 i flokken og er en Amerikansk Bulldog som er 10 uker gammel. Herlig liten krabat
  3. Skjønner det at noen vet hvem det er snakk om. Men ikke det jeg er ute etter. Det gir jeg blanke i. Jeg bare tolker den regelen som at dommerne i hundemiljøet er så spesielle at de ikke tåler kritik. Hvorfor skal det ikke være lov og diskurere rundt de? Nå tar jeg dommer for en dommer uten noe navn.
  4. Er dommerne så spesielle at det ikke er lov og diskutere noe rundt dem? Er vel ikke nevnt noe navn. Så er noen misfornøyd med en avgjørelse så har ikke den personen noen rett til og diskutere det på et sted alle eller mange kan se det? Hva er det som er så spesielt med en dommer som dømmer hund da alt annet her i verden kan diskuteres og rakes ned i media f.eks? Jeg bare spørr. Har ikke peiling på utstilling og ikke har jeg tenkt og få det heller.
  5. Rase: Rottweiler Navn: Sandy Kjønn: Tispe Alder: 3år Farge: Svart/rødbrun Kennel: Miwok Beste utstillingsresultater: x Bilde:
  6. Leffy

    Australian Shepherd

    Navn: Skogstrollets 9 " Disney Kull " Daisy Duck Født: 05.06.06 Kjønn: Tispe Farge: Blue Merle Høyde/vekt: - Bruksområder: Gjeterhund ( Sau ) Oppdretter: Skogstrollets Kennel
  7. Sto i mailen min at det kunne gå opptil 3 uker og sende det, men det var for custom made collars. Og jeg ventet i 6 uker før jeg fikk mitt pga av at hu hadde mye bestillinger. Men var bare frakttida jeg tenkte på hvis det skulle rekke frem til jul men du har da fortsatt litt tid.
  8. Jeg brukte bare omregningen på tlf min.. Jeg målte rundt halsen på bikkja noe som ble 20 inches tror jeg... Og bestilte x large som var 19 - 22. Passer perfekt og mye og gå på. Hvis noen ska ha noe til jul så er det på tide og bestille snart.. sku egentlig ha vært bestilt alt også.. Er en del ventetid. Jeg er utrolig fornøyd med mitt selv om jeg omtrent ikke skjønte bæra.. Så det kommer til og bli flere derfra
  9. Det vet jeg. Vart vel 343,- NOK for selve båndet, med frakt utenom.. Ikke tollpliktig sto det på frakseddelen.. Hu hadde skrevi annen verdi ute på pakken. Derfor jeg ikke betalte noe toll tror jeg..! Ikke det at det gjør meg noe altså. Bare lurte på om noen hadde opplevd det samme..
  10. Takk takk.. =) Nei bare lurte.. Betalte ikke toll jeg heller
  11. Jeg fikk mitt i dag. Har tatt litt lang tid siden jeg bestilte, men dama sente mail og beklaget seg å slo av 20% på summen =) Var noe jeg ikke helt skjønte av alternativene, men syns det ble bra. Bare la merke til bak som det skulle være limegreen men det ser mere ut som turkis. Men absolutt fornøyd! Noen som har måtte betale toll?
  12. Sakset dette fra vg: En britisk organisasjon har startet en kampanje for å få leger til å anbefale hund som medisin. HELSEHUND: En britisk organisasjon satser stort på å få leger til å anbefale hunder for helsas skyld. Organisasjonen Dogs Trust har ifølge Sky News samlet sammen uavhengig forskning på helseeffektene av å ha en hund og samlet sammen hovedpoengene i en ny brosjyre. Les også: Advarer mot eksotiske kjæledyr Blant punktene hevdes det blant annet at hundeeiere sjeldnere går til legen, får mer mosjon, er sjeldnere deprimerte, og at hunder er bra for barn med autisme. - Vi har alltid promotert fordelene ved å eie en hund, men nå er det sterk akademisk støtte for at det har store positive helseeffekter også, sier Clarissa Baldwin i Dogs Trust. Fikk med TV-kjendis på laget De vil dele ut brosjyrer til leger og annet helsepersonell for å få dem til å oppmuntre pasientene til å få hunder. Med på laget har organisasjonen fått TV-lege fra Channel 4 Christian Jessen som også mener at hunder er bra for helsa. - Jeg vil oppfordre alle leger til å være oppmerksomme på viktigheten av dyr for menneskers helse, sier han. Dogs Trust skal nå henvende seg til den britiske helseministeren for å også få han til å promotere hunder for helsas skyld http://www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=538608
×
×
  • Opprett ny...