Gå til innhold
Hundesonen.no

Ganzie

Medlemmer
  • Innholdsteller

    2,033
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    6

Innlegg skrevet av Ganzie

  1. Det er ikke bare konkurranse jeg har gående på Stinas Hundemoro, jeg har også juletilbud med hele 15% rabatt på alt i hele nettbutikken, gjelder til og med 01.01.20:D
    Bruk koden God Jul ved utsjekk:ahappy:

    For de som ikke vet om Stinas Hundemoro, jeg lager hundeleker av etisk kaninskinn, dvs egenprodusert skinn, samt skinn fra folk med kaninhold med samme filosofi som meg: dyra skal ha det bra, god plass, utegang, ordentlig mat, fryktfri håndtering, og generelt ha et godt liv. 
    Disse lekene er veldig populære, både hos hundene, som synes lekene er kjempekule å leke med, selv hunder som har lite lek i seg finner gjerne frem villdyret når disse lekene kommer frem. 
    De er også meget populære hos eiere som er opptatt av hvor skinnet i lekene kommer fra. Dette skinnet er både kortreist og har levd ett meget lykkelig liv. Jeg garver også alt skinn selv, så du kan være trygg på at skinnet er trygt for hunden.

    Jeg lager også annet hundeutstyr, som bånd, utstillingsbånd og mye annet. 
    Ta gjerne en titt på nettsiden: Stinashundemoro.com for å se utvalget:ahappy:

    Jentene ønsker alle en fortsatt god jul:ahappy:
    80696381_2632676280111629_69276859982308

    • Like 1
  2. Konkurranse!!!

    80573982_2643430469036210_82703312492775

    ?
    2019 er snart historie, og vi går inn i ett nytt tiår?
    Dette feirer jeg med en nyttårskonkurranse!! 

    Premien er ett valgfritt produkt fra nettbutikken
    Alt du trenger å gjøre er å poste ett bilde av din hund i kommentarfeltet på denne posten, enten på Instagram eller på facebook, fortelle litt om hunden, og skriv hva dere vil ha?
    -
    Gjerne del med dine venner, og om du liker Stinas Hundemoro på Facebook og Instagram blir jeg veldig glad, men det er ikke noe krav for deltagelse?
    -
    Vinneren trekkes 1.januar, og fristen for påmelding er 31.12 kl 23.59.

  3. 3 timer siden, Malamuten skrev:

    Hei. 

    Noen som vet av godkjente penn hip veterinærer i Norge? Finnes det noen oversikt noen plass? Noen som vet ca pris for avlesning osv? Tenker evt å ta det samtidig med HD røntgen så jeg slipper å dope hunden flere ganger. Bildene koster vell ikke så mye, men regner med de skal ha litt før vurderingen osv. Fortrinnsvis i Trøndelag, vet at Nicholas på sveberg er sertifisert iallefall så har et alternativ ?

    Edit; eller, må bildene sendes inn noen plass der å kanskje?? Eller er det veterinærene som vurderer? Personlig trenger jeg ingen offisiell diagnose, bare for min egen del, men viss det er samme praksis som nkk så får vell ikke vetrinærene lov å stille noen diagnose kanskje?

    Thomas Wright på Namsen Dyrehospital (Namsos) er sertifisert Penn Hip veterinær. (Inya var ene "forsøksdyret" hans, så jeg fikk det gratis:P)
    Husker ikke helt hva som står i prislista, men lurer på om det kan være rundt 2000, og da tror jeg avlesingen er innbakt, men jeg er ikke helt skråsikker.
    Bildene sendes inn til avlesere, tror de fleste, om ikke alle, er i USA.
    Man får en ganske grundig vurdering, og det taes HD-bilder samtidig, så de vurderer begge deler samtidig. (men de HD-bildene som sendes inn til PennHip er jo ikke godkjent av NKK)
    Det skal være uproblematisk å ta HD-bilder til NKK samtidig som PennHip, hunden er jo dopet og på røntgenbordet uansett:)

    • Like 1
  4. 5 timer siden, simira skrev:

    Oooh, lekkert! Jeg har lett en stund etter en myntpung med klemmelås (squeeze pouch/klemmepung brukes noen steder). Kan du lage det?

    Det kan jeg gjerne prøve meg på, men jeg må først finne lås:)
    Har aldri lagd noe slikt, men gjør gjerne ett forsøk:ahappy: Lagde etui til gubbens kikkert på frihånd, så prøver gjerne:ahappy: 
    Er det sånn typ portemone du tenker på?

     

  5. Han er så flott, @Anooni:wub::wub:
    Så synd det skal vre så vanskelig å finne "Den Rette Kvinnen" til han, men jeg skjønner veldig godt at du er nøye og tar deg tid:ahappy: Det er tross alt et nytt familiemedlem, og dere skal jo bo sammen og fungere som flokk og familie i mange år:)
    Jeg har ikke bare trappet ned, jeg har sluttet helt med kaniner:hmm: De siste kaninene ble solgt/ tatt ut i senhøst, og det var veldig rart, etter å ha hatt kaniner i omtrent 25 år:no: Men når helsen sviktet mer og mer, og motivasjonen ble borte, så ble det feil å ha kaninene. De fortjener det beste, og de fortjener ikke en eier som føler at stellet er et ork og et styr. Så etter mange runder med meg selv ble det slik. 

    Men det du opplever nå, vanskene med å finne en bra kanin, er grunnen til at jeg drev oppdrett, og ikke bare hadde noen til kos. Å få en stamme med gode, stødige, friske kaniner er ikke gjort i en håndvending, og krever både kjærlighet, kunnskap og å være villig til å ta vanskelige valg, nemlig ta ut ALT som ikke er bra. 
    Dexter er et eksempel på Solgløtt-kaninene jeg ble kjent for, naturlig tam, nysgjerrig, frisk og ikke minst pen:heart::heart: 
    Jeg er veldig glad for at du rakk å kjøpe han, og jeg skulle gjerne hatt kaniner enda slik at du fikk en "kone" til ham:hug:
    Fortsett gjerne med oppdateringer og bilder, jeg blir så glad for å se at han har det så bra:ahappy: Og lykke til videre med jakten:ahappy:

    • Like 1
  6. Helgetilbud! 
    Sol og finvær setter både meg og hundene er i godt humør, så derfor vil jeg gi alle enda en mulighet til å kunne få kjøpt håndlagde, råkule hundeleker og TRYGGE, rene godbiter til hund (og gjerne katt!) til en billig penge!
    Bruk koden Helg når du sjekker ut, og få hele 20% avslag på hele kjøpet ditt! 
    Du finner det på www.stinashundemoro.com

    51579205_2066243276754935_48733483668361

    • Like 1
  7. Januarsalg! 
    Få hele 20% rabatt på alt i hele nettbutikken ved bruk av koden Januar når du sjekker ut! 
    Gå til Stinas Hundemoro for å finne rene, trygge(!!) godbiter av rent kanin og viltkjøtt, hundeleker i garantert dyrevennlig kaninskinn, unike halsbånd og mange andre håndlagde produkter i høy kvalitet til hund og eier! 
    Salget varer ut januar, løp og kjøp!
    50833863_2057687750943821_88767097301526

    • Like 1
  8. 1 time siden, Djervekvinnen skrev:

    Veldig koselig program. :)  Blir rørt av å se mennesker med utfordringer, som får hjelp av hunder.

    Men hun Maren.. Jeg føler at jeg har sett henne før?  Jeg tenkte litt på hundesonen, om det er her jeg har henne fra, men hadde hun er annet nick før?  Evnt. har hun vært i noen media tidligere?  :P

    Maren har du nok sett og hørt om før, ja:)
    Hun er/var på sonen i mange år under nicket Borderen, tror jeg? 
    Hun og border collien Amira ble jo Europa- og verdensmestere i lydighet for noen år siden.
    Veldig dyktig (og trivelig) hundedame, veldig moro at hun har fått seg en serie i NRK:ahappy: Men jeg håper de vil vise litt mer hund i de kommende episodene, vil gjerne se mer av treningen som ligger bak, blant annet:)

  9. Godt nytt år!
    49049859_2021137961265467_82048268089656
    Nytt år, nye muligheter:D

    Da har Stinas Hundemoro kommet seg på Instagram, www.instagram.com/stinashundemoro:D?
    Følg meg på Facebook og Instagram for å få oppdateringer, gode tilbud og kanskje en konkurranse eller to??
    Tagg oss gjerne i bilder med produkter fra @stinashundemoro, det er alltid gøy å se hunder som har det gøy med leker fra oss:D

  10. Jeg er litt delt, kjenner jeg. 
    For å ta det på det personlige plan, jeg var der på vårparten i år, jeg stod på trappa til å omplassere/levere tilbake ene hunden til oppdretter. Årsaken var todelt, hun og jeg hadde ikke kjemi, vi kommuniserte ikke i det hele tatt. Hun fungerte heller ikke i flokken, og lagde mye uro og styr både for familien og de andre hundene i huset. Det satt enormt langt inne for meg å innse at hun nok ikke burde bo her, både for vår del, og ikke minst for hennes del.
    Heldigvis har jeg en oppdretter som var villig til å ta henne tilbake, og som ikke dømte meg nord og ned som hundeeier, noe som lettet enormt på en svart samvittighet.
    Men for vår del så viste det seg at problemet var meg, og da jeg hadde det bedre, så endret hunden seg nesten over natta. Så hun bor her enda, og her blir hun.

    Tilbake til topic, så ser jeg at noen ganger er det bedre for alle å innse at dette går ikke, og heller omplassere, enn å tviholde på en hund som kanskje hadde hatt det mye bedre i ett annet miljø, med andre krav.
    Hunden som ble innkjøpt som ny lydighetsstjerne har kanskje ikke driv i det hele tatt, og ville heller luffet på tur i skogen hver dag heller enn å trene og terpe på lydighetsøvelser. Eller agilityhunden som egentlig er livredd vippa og mønet, og som synes konkurransesettinger er det skumleste i verden. 
    Eller jaktunden som er skuddredd, eller gjeterhunden som er livredd sau...

    Men om man pløyer gjennom hund etter hund og ingen "fungerer", så bør man kanskje ta en kikk i speilet?

    • Like 6
  11. To likedan leker klare til å sendes til en heldig voff:ahappy:
    Jeg får ofte spørsmål om å lage to like leker, da mange driver f.eks byttelek med hunden og vil ha to leker med helt lik verdi (for hunden).
    Av praktiske årsaker lager jeg sjelden to like leker og legger ut i nettbutikken, men om du finner en leke og vil ha en "tvilling", så lager jeg mer enn gjerne på forespørsel
    :ahappy:
    bare send meg en PM, så ordner jeg det så fort det lar seg gjøre:)

    46161826_1958478210864776_30252212807826

×
×
  • Opprett ny...