Gå til innhold
Hundesonen.no

Heidi og Kalizi

Medlemmer
 • Innholdsteller

  213
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

135 Excellent

Om Heidi og Kalizi

 • Rang
  Bekjent

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.heftige.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Hedmark sammen med ulven
 • Hunderase
  Belgisk fårehund
 • Mine dyr
  Montmorenja's Heftige Hux, Njv-13 Heftige's Alexi og Nordjv-14 Lindjax Kalizi

Nylige profilbesøk

3,785 profilvisninger
 1. Mentalbeskrivelse dogweb

  Det pleier å ta noe tid. Ser at en Mh som ble arrangert av NBF i sommer nå er innregistrert, iallfall den ene hunden jeg sjekket.
 2. Få høre dine topp 3 beste familiehunder

  En rase som jeg gjennom venner har blitt kjent med er Corgien, dette er robuste hunder som jeg tror passer godt til familier sånn generelt. Sheltien er også en fin familie hund. Fordelen med litt mindre hund er jo definitivt plassen de tar i bilen når du skal på hytta, camping osv. og at barna kan håndtere de.
 3. Barnevogn på utstilling?

  Sånn som på NKK Lillehammer, så må jeg ærlig innrømme at jeg snøftet over både barnevogn og utstillingstraller i området mellom ringene (innsiden) jeg. På utsiden av ringene, null problem. Men både barnevogn og utstillingstraller som kjører over, og på folk, det synes jeg er litt lite hensynsfult. Heldigvis haddde vi mulighet til å evakuere til utsiden av ringene så da fikk jeg pustet.
 4. WCC Working class certificate

  Ahhh Tusen takk
 5. WCC Working class certificate

  Noen som vet hvordan jeg kan få tak i det, er det ett skjema eller sender en bare en henvendelse til NKK?
 6. Kiropraktor

  Jeg har veterinær som også er kiropraktor, på min første hund fant hun en låsning, jeg hadde sett at hunden hadde glemt en øvelse en vei, men hun kunne den, den andre veien, vi var bare innom for en ormkur hennes generelle undersøkelse avdekket låsningen og en justering gjorde at hunden fikk løsnet denne og kunne øvelsen igjen. Jeg vil ikke gå til en ren veterinær hvis jeg kan velge en veterinær som er kiropraktor i tillegg med mindre jeg ikke har noe valg.
 7. Hvit gjeterhund eller Tervueren?

  Jeg ville sett på MHene på flere individer av de to rasene jeg. Kanskje det kan gi noen objektive svar. Jeg er helt klart belger menneske, så jeg er nok veldig subjektiv, men mitt tips er møt hunder fra oppdrettere og se hvor du får godfølelsen. Utstilling, konkurranser osv.
 8. Akkurat nå, juni

  Er det noen som vet hvor lang tid det tar før BH og AD tittel kommer inn på Dogweb?
 9. oppdretter eller valpekjøper velge valp?

  Jeg tror jeg har latt oppdretter velge ut i fra mine beskrivelse for hva jeg har slags ønsker. På Kalizi så hadde oppdretteren plukket ut to valper han mente burde til familiene med barn, og de to andre kunne jeg velge imellom. Men for meg er det naivt å tro at jeg er den som er den beste til å bestemme det ut i fra å se valpen 10 timer eller noe tilsammen. I mine øyne var de jevne og bra. Hadde eksteriøret vært super viktig for meg og det var noe jeg var veldig opptatt av kan det jo hende jeg hadde hatt noen konkrete ønsker eller meninger. Men jeg tro at jeg til syvende og sist ville støttet meg på oppdretters beskrivelse. Også tenker jeg at det er helt realt å si nei hvis en ikke har riktig feeling på forslaget til oppdretter.
 10. Akkurat nå, mai

  Rentinal Dysplasi, Katarakt og annet ikke-medfødt, 6 stk med diagnoser av 13 stk.
 11. Akkurat nå, mai

  Sitter å surfer rundt på dogweb, blir litt forundret, men er det ikke vanlig å øyelyse schäfere altså. Kun 15 som er øyelyst siden 01.01.15. Ut i fra de resultatene som ligger der ser det ut til at de kan ha en utfordring på det området.
 12. Akkurat nå, mai

  Har dere spurt kommunen? Det hender de har oversikt. Evt vannverket? Jeg var også borti en stoppe kran som var borte vekk. Men har noen godt informerte naboer som fant den for meg. Min var på nedsiden av nabohuset. Det var en merkesak på stedet der den var plassert.
 13. Hvor mange hunder er "for mange" for deg?

  5 belgere (4 terv og 1 malle) i alder fra 10 til 1,5 år var litt i overkant. Nå er antallet på 3 og det er i grunnen helt greit. Kanskje er det perkekte antallet 2 i aktiv alder for meg. Nå har ikke jeg mann og barn og det gjør jo at jeg har all fritid til meg og hundene, det hjelper nok på at jeg delvis følte jeg overlevde med 5 også.
 14. Familiehund for tur og lydighetstrening.

  Corgi og jrt er robuste hunder som passer godt til turer med små og store. OT men kanskje den råeste hunden jeg har sett i hele mitt liv er i jrt tispe. Personlig er ikke Corgien en hund for meg, men ser at de kan ha store positive sider for familier. Glad, trenbare, robuste og av en passe liten størrelse.
 15. Akkurat nå, mai

  Gratulerer med dagen til alle.
×