Jump to content
Hundesonen.no

goJJo

Medlemmer
 • Content Count

  365
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 Good

About goJJo

 • Rank
  Bekjent
 • Birthday 01/10/1986

Contact Methods

 • MSN
  goJJogoJJo@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Svelvik (Vestfold)
 • Hunderase
  2 x storpuddel og en Bichon frisé
 • Mine dyr
  Mira Mocca - Bichon Frisé født 15.02.05
  Molin - Storpuddel født 17.11.06
  Marco - Storpuddel født 24.10.10
 1. goJJo

  Lange turer med Bichon Frise?

  Har ei bichon frise på 10 år hun har ingen problemer med å følge med på tur hvor enn det måtte være. Men hun har blitt dratt med overalt siden hun var liten, og er vant til lange gåturer
 2. Så bra! Sender deg pm
 3. Kan møtes i Drammen etter avtale, eller sende mot at kjøper betaler porto Regndekken med refleks, brukt på Storpuddeltispe. Strl 60. 100,- Bobledekken, noe kort til Storpuddeltispe. Mørk blå utside, sennepsfarget fór. 80,- Litt slitt "reflekspynt" Hurtta halvstrup pent brukt 50 cm. Ikke skrevet navn inni. 100,- Hurtta ubrukt halvstrup 55cm. Ikke skrevet Navn inni. 100,- Hurtta ubrukt vanlig halsbånd. Heller ikke skrevet navn inni. 55 cm. 100,- Hurtta leiebånd, noe brukt. 80,- Enkel sele med masse justeringsmuligheter. Brukt på Storpuddeltispe slik den er stilt inn nå. Brukt et par ganger. 100,- Veldig pent brukt ezydog halvstrup. Passer samme hund som hurtta sine 55cm halvstrup. 100,- pr stk.
 4. Ja, det har du jo helt rett i ser bra ut der hvert fall, ja nå er det bare det å velge farger...
 5. Takk for svar! da regner jeg med det blir en sånn på oss
 6. Jeg har sett litt på minipina-selene, og lurer på å bestille en til storpuddelgutten min. Noe som har erfaring med hvordan de sitter på pudler? Har lyst til å kjøpe den kombinerte WP-selen. Om man bruker den som "vanlig" sele, er den da god til trekk på tur med meg bak i magebelte, eller er den best egnet for å trekke ting som er på bakkenivå?
 7. goJJo

  Puddelfolk

  Hei! Jeg har to storpudler. Er ikke godt kjent med miljøet, men endel har jeg jo fått med meg send meg en pm om det er interessant!
 8. goJJo

  Vintersko

  Noen som har erfaring med de vinterstøvlene med fór fra dogwalker?
 9. goJJo

  Selger noe hundeutstyr

  Jeg vil gjerne ha retriverkobbelet og jordskruen Heidi
 10. goJJo

  Erfaring med zoo-giganten...

  Jeg fikk de... Til slutt! mest useriøse greiene jeg har vært borti. Halvparten av varene mine manglet når jeg endelig fikk pakken, jeg purret på de og han "skulle sende det samme dag". Når det ikke hadde kommet noe etter flere uker, purret jeg igjen og fikk da beskjed om at varene ikke var på lager... Gikk nesten 2 mnd før jeg fikk det jeg bestilte. Aldri mer!
 11. goJJo

  Pågående hannhund

  Jeg har to storpudler, en tispe og en hannhund, og ei bichon frisè tispe. Hannhunden flyttet til oss som 3 åring for ett halvt år siden. Begge tispene fikk løpetid da han hadde bodd her 1-2 mnd. Han ble, som forventet, veldig pågående og interessert mens de hadde løpetid. Etter det var over viste han omtrent ikke interesse for tispene i det hele tatt, i forhold til å skulle snuse de bak etc. Sånn var det vel i litt over en mnd, omtrent totalt uinteressert. Men de siste to mnd har det blitt temmelig slitsomt her hjemme. Han er på bichon tispa omtrent hele tiden, skal slikke henne i øyne, munnviker og bak så ofte han får sjansen... Hun er veldig forsiktig av seg,og sier stort sett ingenting, men jeg ser hun syns det er slitsomt at han skal bortpå henne hele tiden. Det jeg har gjort hittil er å si nei, leie han bort fra henne i halsbåndet og lagt han i andre enden av rommet etc. i håp om at han skal syns det er såpass kjipt og kjedelig at det ikke er verdt å holde på sånn. Syns det fungerer sånn passe, men kun når jeg er i samme rom. Om jeg ikke holder øye med de er han på henne igjen, så det er tydelig at det er "verdt det" for han å holde på sånn. Når han først flyttet til oss var han og bichon i samme rom når de var alene hjemme, og de hadde det ålreit i hverandres selskap. Nå kan de jo absolutt ikke det lengre, og jeg syns igrunn det er litt trist :/ Noen som har noe tips? Eller har vært borte i samme situasjon?
 12. goJJo

  Rapper ting og stikker avgårde

  Han er sammen med to rolige frøkner her også, så får håpe det smitter Det kan du helt sikkert! Nei, alene sover han bare innbiler jeg meg. Aldri noe som er rørt ser det ut som, bare overlykkelig og må bære ting i det vi kommer hjem. Har begynt med å få han til å legge seg og slappe av nå Tror det er rette måten, samt å fjerne lekene hans for en periode. Takk for hjelp og tips!
 13. goJJo

  Rapper ting og stikker avgårde

  hehe, kanskje han er overlykkelig ;D det er en fin tanke hvert fall.Han får absolutt masse oppmerksomhet, og godbiter når han vil ha sær liten fyr. Jobber mye med å stresse han ned og roe ned hodet hans. Kan hende det er lurt å ta bort lekene, men er redd andre ting skal eskalere litt da? Når vi kommer hjem har han en leke i munn fordi han er overlykkelig, hvis ikke begynner han å nappe i klær, hender etc. Og om han finner noe han ikke får lov til å ta, og vi tar det fra han, går han å finner en leke i stedet.Men jeg skjønner poenget ditt med å kreve at han skal være rolig inne, og være veldig streng og konsekvent. Også kan man heller løse litt opp etter hvert. Jobber masse med ro, i forskjellige situasjoner
 14. goJJo

  Rapper ting og stikker avgårde

  Tja, om jeg går forbi når han slapper av, er oddsen veldig stor for at han reiser seg og følger etter... Hehe. Men jeg kan prøve Nei det har jeg jo faktisk ikke. Bare antar at han spiser det opp... Da er det hvert fall verdt et forsøk!
 15. goJJo

  Rapper ting og stikker avgårde

  Hm ja, det er kanskje en måte å gjøre det på. Bare redd han spiser opp pairet, dorullene etc? Sånn at han blir dårlig, stakar. Prøver iherdig å passe på hvor vi legger ting, men han har hentet nye doruller fra den holderen ved do f.eks, og daaa blir det plutselig litt vanskelig å rydde bort alt sånt Hvordan da? Om jeg sier fyyyyysjameg og tar på "strengestemmen" stikker han bare enda lengre under bordet... Han slipper det ikke av den grunn. Ah, da er jeg litt mer med. Litt usikker på hvorfor, men jeg så for meg at han skulle være bindt i bånd eller at jeg skulle holde i andre enden hele dagen syns det hørtes komplisert ut Nja, får igrunn ikke fisket han frem. Må ta tak i han, løfte bort bordet og fysisk fjerne det han har. Med bånd hadde det hvert fall vært lettere å få fatt i han... Prøver absolutt å sørge for at han ikke kjeder seg. Men han er en aktiv liten herremann, med mye stress i kroppen. I tillegg så har han masse leker og tyggebein å holde på med inne, så han har mange andre alternativer enn å hente ting han ikke får lov til... Jobber også mye med at han skal være rolig inne, når vi har vært ute på langtur mener jeg det ikke skal være noe grunn til å frese rundt med alt mulig rart, da kan man sove. Men kanskje det er lurt å slite han ut enda mer på tur, slik at han ikke "orker" å gjøre noe annet enn å slappe av når han kommer inn? Han gjør det nok for oppmerksomhet nå også... Tror ikke han gjør det for han vil være slem og ødelegge noe ;D Roser han når han legger seg frivillig ned til å slappe av, men om han ligger å sover og jeg skal gå bort til han og kose, så spretter han rett opp etterpå og er ferdig med å sove.... hehe. Hadde han bare vært en valp... Hehe. Det er sikkert ikke spesielt kult da heller men jeg innbiler meg at det kanskje er lettere å trene bort enn en 3 åring som er litt mer "satt" i toppen
×