Gå til innhold
Hundesonen.no

carofo@online.no

Medlemmer
  • Innholdsteller

    659
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om carofo@online.no

  • Bursdag 06/24/1993

Contact Methods

  • Website URL
    http://carofo.wix.com/leo

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Lørenskog
  • Hunderase
    2 x Eurasier
  • Mine dyr
    Prince Leo Av Nixenspitze ''Leo''
    Waluna Av Nixenspitze ''Luna''

    Itilegg bor det to herlige hellige birma katter med oss, Felix og Buster.

Nylige profilbesøk

7,993 profilvisninger

carofo@online.no's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Rare
  • Conversation Starter
  • Reacting Well

Recent Badges

125

Nettsamfunnsomdømme

  1. Det har du rett i, men denne har jeg ikke lenger :-) (bildet/videoen er ikke helt oppdatert, så nå går det palettciklider der istenfor). Boliviansk sommerfuglciklide er helt klart en fisk jeg ha igjen en gang! :-)
  2. Tusen takk! Ja, rota hjelper helt klart mye! Hele toppen på rota er dekket med mose, så har jeg mange høye planter innemellom :-) Utrolig hva en rot kan gjøre :-)
  3. Tusen takk Lunatic ! 80W skal være mer enn nok. Det er stor forskjell på planter, og hva de krever. De mest lyskrevende plantene krever 1W per liter (noe du vil få). En del av disse krever også Co2, men lyset er helt klart det viktigste. Det er også forskjell på T8-rør og T5-rør. T5-rør gir mye mer lys enn T8-rør, men tror ikke du skal ha noen problemer med å få til plantene om du setter inn 80W T8-rør akkuratt Og en ting til: Anbefaler deg å lese tropica sin hjemmeside, mange gode tips, og et godt hjelpemiddel når man skal velge planter. Det er også ekstremt mange nydelige kar man kan få inspirasjon til tusen fra!
  4. Moro å se andres akvarium! Har for tiden to akvarium å går selv, og blitt litt betatt av planteverden. 110 litern. Har luket litt etter bildet så er ikke såå estremt med planter der nå, men må luke omtrent hver uke, for her vokser plantene ekstremt fort. Her går det kardinaltetra, SAE, ancistrus, palettciklider (+mange bebiser) og cherrybarber. Karet har 2xT5 og 2xT8 20W lysrør. http://youtu.be/LH7GcKtvD84 Nederst er 30 litern med noen rillireker og stjernedanio. Her har jeg prøvd meg på prosjekt DIY-co2 + myeee lys, og plantene vokser veldig bra her også.
  5. Ja, det fungerer utmerket! Brukt sanden i alle karene mine selv, rimelig og pen sand!
  6. Jeg har to stykker, og mine elsker å bli med på lange turer. Det som er veldig greit er at de ikke MÅ ha lange turer hver dag, da de er veldig rolige innendørs, og blir ikke ''rastløse'' om de ikke får lange turer. Ellers syntes jeg beskrivelsen passer godt, de er tålmodige og fine hunder, som også bjeffer sjeldent (men vet om et par som også bjeffer en del, så man kan jo være uheldig). Jeg er ihvertfall kjempefornøyd. Det eneste på rasen, som jeg har fått inntrykk av har blitt mye bedre de siste årene, er gemyttet. Tidligere var det mer vanlig å se hunder som er nokså reserverte mot fremmede(så det mye på utstilling før, at en del flyktet når dommer skal ta på hunden), så greit å vite at både mor og far er åpne og jobbe masse med sosialisering, men ser det veldig sjeldent nå, så dette har blitt jobbet med i rasen. Tror også flere er ops på at det er en rase en bør sosialisere, for den blir VELDIG knyttet til familien sin Spør om du lurer på noe Skriver litt om hvordan det er med eurasier på bloggen min om du ønsker å lese litt erfaringer.
  7. Leo fikk; Exc AK, 1.AKK, CK, 1.BHK, CERT og BIM
  8. Utrolig nydelig gutt, og kjempeflotte bilder du tar!!
  9. Leo er nå påmeldt, og står for NU CH
  10. Stilte ikke selv, men et avkom av Leo stilte i valpeklassen, og slo til med BIR! Moren ble i dag BIR og NUCH Se på den fine kritikken ''barnebarnet'' mitt fikk da ''7mnd, Sizzor bite. A super puppy with excellent type. Excellent head and expression, nice mask. Good angulated shoulder, a dry and well developed body, good rear angulation. Very nice coat and colour. One of the best puppy I have seen in years! Moves easy around. Very promising!!''
  11. Gratulerer så mye mye med flotte resultater! Stilte ikke selv, men Wilma som er etter hannhunden min, ble beste junior med CK, res.cert og 2.BTK av 19 påmeldte, så er kjempestolt ''bestemor''
  12. Leo fikk excellent, 2.AKK med CK med kjempekritikk så er veldig fornøyd, for var rimelig mye blått idag ja! Luna fikk v.g, men hun var skikkelig med idag, så det var en opptur. Chewbacca fikk Exc JK, 3.JKK
  13. Jeg stiller tre eurasiere Begge mine, og en juniorhannhund etter Leo
×
×
  • Opprett ny...