Gå til innhold
Hundesonen.no

Kira

Medlemmer
  • Innholdsteller

    316
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Kira

  • Bursdag 07/28/1984

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Tønsberg
  • Hunderase
    Hvit gjeterhund.

Kira's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Rase: Navn: Gaia Kjønn: Tispe Alder: ca 6mnd Farge: Hvit Kennel: White Rewyr Beste utstillings utstillingsresultater: ingen Beste Jakt/agility/lydighet/lurecoursing og andre: ingen Bilde:
  2. Takk, vurderer fly, men er litt stor sjans å ta at valpen ikke blir tyngre enn "normalen".
  3. Hvor mye veier den hvite gjeteren ved åtte ukers alder?
  4. Da har jeg fått nytt blekk! Den er så fersk at det går nok noen uker før det kommer bilde...
  5. Jupp, var sånne jeg mente. Har møtt folk som har hatt, hvor de har blitt nesten helt borte etter noen få år. Men det er sikkert ingen fasit på det. Har vel noe med grohud, og hvor mye man tygger seg på innsia av leppa
  6. Det finnes faktisk ingen lov som sier det, men det er vanlig at man ikke tatoverer feks ansikt, hender og føtter på folk som ikke har en del tatoveringer fra før. Hender og ansikt/hals osv er fordi det er såpass synlig, og man kan få nok av kommentarer eller problemer med jobb. Under foten er mye fordi huden der ikke tar til seg så godt med blekk, og den vil dessverre bli stygg etterhvert. Leppetatoveringer feks har en tendens til å bli helt borte etter noen år.
  7. Ja han er god på farger, mener jeg da. Du ser jo blåfargene på min. Her er flere bilder han har lagd, hans blogg. Men anbefaler deg å ta deg en tur innom studio, ingen ting slår det. det man ser på nett er ikke alltid det samme inntrykket som man kan få av personlig oppmøte.
  8. Han heter Jimmy og driver studioet invictus i Oslo, han er dreven og en jeg nok kommer til å bruke videre. http://www.myspace.com/invictustattoo
  9. Når det gjelder dragen så var det vondest bak på leggen, men også noe på selve beinet, spesielt i nærheten av kneet. Biomec'en var desidert den vondeste tatoveringen min, mest fordi det ikke er noe annet enn bein og nerver på foten, det verste var på knoken til storetåa, men generelt sett vondt. Mulig jeg husker det enda fordi det var den siste jeg tok. Magen var faktisk mer vond enn jeg hadde forventet, men den er det maange år siden jeg fikk lagd. Halsen var ikke vond i det hele tatt. Antar at min neste og blir vond, da den er tenkt på den store nakkevirvelen... Her er kanskje et litt bedre bilde, tatt med mobilen rett etter andre omgang. Den fortsetter ikke oppover, enda... Har tenkt på å utvide til oppover beinet etterhvert, men vi får se når det blir.
  10. Dette er da tre av mine fire tatoveringer, den siste er som bilde under (har den på nakken). [ Bildene er ikke tatt for å vise frem tatoveringene, så de er en smule dårlige.
  11. Det er fordi tatoveringen er som et åpent sår, og når det har grodd er det som et arr, arr blekes eller endrer som kjent farge i sollys. solen vil ødelegge fargen i tatoveringen, og gjøre den blass (skjer seff ikke alle). Det er derfor lurt å ikke ta tatovering på sommer'n eller våren. salt og klorvann er pga bakterier i vannet, og disse vil man ikke ha i "såret", da det kan gi infeksjon og dermed forringe resultatet. Anbefaler uansett å bruke solkrem med høy faktor minst det første året etter å ha tatt tatovering, for å kanskje forhindre at tatoveringen blir blass.
  12. Ingen steder Men ta en kikk på en eldre person i familien din, du ser da lett hvor det blir verst. Og som dame så kan jo mage og pupper nevnes, og halsen. Men ta tatoveringen der på kroppen hvor du syns den passer, og tatovøren mener den passer. Ikke tenk for mye på hvordan du vil se ut på gamlehjemmet, ikke alt for mange over 60år som går så lett kledd som 20åringer osv.
  13. Marius Meyer er mye i oslo på Invictus tattoo. Studioet drives av Jimmy Duvall, han er ekstremt dyktig. Her er det også lange ventelister, men det er verdt det. Men hvilken tatovør man velger avhenger jo en del av hvilken stil man skal ha.
×
×
  • Opprett ny...