Debbie

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2,551
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

Alt skrevet av Debbie

 1. Fra det du skisserer, så tror jeg du skal velge vekk både jaktgolden og jaktlabrador. Jeg ville nok gått for en av de lettere variantene av labbis. Ang dalmis fine hunder, gode stallhunder, varierende jaktinnstinkt, og hannene kan være litt kjønnsfrosker, men de sliter med regn og kulde. Jeg ville også vært ekstremt obs på helse, og gemytt.
 2. Snart er jula over I dag skifter jeg fra lilla til rødt, og så skal jeg bake litt. Jeg ser på Jul i Blodfjell, av og til Asbjørns, så på Embla men synes den ble så dårlig. Jul i svingen er koselig, men får helt fnatt av den faren Snøfall var så fantastisk. Hva er colakaker? Det samme som brune pinner?
 3. Hei og hoisann... I dag er det sånn at jeg lurer på om jeg overlever dagen uten brudd... deilig vær vi har gitt.. Jeg får være flink husmor inne, og belønne meg selv med litt Blacklist for en sykt ekkel herlig serie..
 4. Dette har jeg ikke fått med meg i det hele tatt, er det hun med bedlingtonoppdrett?
 5. God morgen soniser I dag er det strålende sol, og ganske spiggent ute. Skal bare fyre litt i ovnen, så er det å hute seg ut på tur. En får litt hyttefølelse når en våkner til 14 grader inni huset.
 6. Hørt om flere som har hatt den opplevelsen, deriblant meg selv. Det er jo utrolig tåpelig ting å gjøre. Mange som har blitt frastjålet ting som bare henger på postkassa. Er disse selskapene naive, eller gir de rett og slett ****? FERIE, det er så deilig. Jeg koser meg med dårlig serie, fyr i peisen og klementiner- da er livet ganske godt:)
 7. NÅ er det snart ferie:)
 8. Her var det nydelig å gå tur med Prima før jobb. Det knirka i snøen, og lufta var god og kald, herlig. Det må gjerne var fremover mot jul. Bare to timer til ferie... jeg gleder meg så:) Ha en fin dag soniser.
 9. Se der har du fått fiksa logoen ja. Drømte nemlig om dette greiene, fiksa og styra fælt, uten at det ble så mye av det... I dag fryser jeg masse, fyrer og har 17 stearinlys på- vil ha varme i meg nå. Idag har jeg fått HBO Nordic, men hva ser dere på der da? Vil gjerne ha tips til ting å se. En siste liten lørdag igjen på jobb- så skal jeg ha så himla fri:) Det blir deilig. Og har en gave igjen, så er jeg ferdig Men noen ble jo så gavmilde mot seg selv, at de ble jommen en gave til(host fire stk) fra Prima. Prima er veldig snill
 10. Blir mer og mer betatt av rasen, dog litt skeptisk til gemyttet. Har møtt to som jeg ikke var så fornøyd med gemyttet på(trakk seg unna og knurret) Men spaniel som type er nok noe jeg kan vurdere når jeg ikke takler en jaktgolden lenger...
 11. Det hvite lyset er best synes jeg. Rødt ikke så bra, blått greit nok. Det lilla var elendig. Jeg orker ikke å ha blinkefunksjon, kjenner jeg får vondt ihodet av å se på det.
 12. Sliter med det samme,men da med låste bakbein fra stå-sitt, og fra sitt- stå. Jeg har låste bakbein, men der har Primus selv bestemt at hun plutslig har låste forben
 13. Fin morra. Det snør, fyr i peisen og kakao. Ha en fin dag alle soniser
 14. Godbit-nerd- jeg elsker det Hiv gjerne ut tips til gode myke godbiter, som ikke klisser, har veldig god smak, små biter og ikke smuldrer. åh jo den trenger du, veldig Sliten etter en lang jobbdag...nå skal jeg se litt søppeltv.. og så tusle i seng. Kanskje jeg får sove i natt..
 15. Så gøy. Ja det var forandret ja....
 16. Ho ho ho hilsen nissejenta. Jommen ikke lett å være høylypsk og fotomodell- da ser man litt rar ut
 17. Grattis den var lekker. Jeg liker at du er så flink til å gi deg selv julegaver. Grattis med fin tass. Ser at jeg må lese mer om denne rasen. . Fått en fin tur, kanskje det ble noen julebilder. Fyrt i ovnen, og fått lest en god hundebok. Nå er det Teen Wolf og hjemmelaget lapskaus.
 18. Eponine hadde jeg også store planer om å bruke, men siden jeg var litt usikker på hvor jeg skulle forkorte det så slo jeg det fra meg. For det hadde vært litt teit for en syklist/sykkelfantast å ha ei bikkje som hette Epo liksom Ellers har jeg i bakhodet det å jinxe et navn. Derfor perfekt at Prima heter prima.
 19. Bikkje med løpetid lukter fryktelig vondtskule bort på Prima....
 20. Takk for mer info, alltid gøy å lese:) Jeg er skikkelig gørrsliten. Men jeg overlevde seminar, og hundekurs. Prima har stådagene sine, og da er man fryktelig hormonell... Jeg sa at hun skulle flytte seg i sted, da raste verden sammen stakkars...
 21. Synes ikke kjønnene har vært så skilnad. De går rett og slett ikke så godt overens. De at de er skarpe/nervøse, går i snapping, knurring.
 22. Dette var en bok fra 2016. Og i USA parrer de jo alt. Synes dog det hørtes voldsomt ut.
 23. Jeg har møtt noen individer. De har hatt problemer med pels. De har ikke trengt veldig mye mer aktivisering enn gode turer i skog og mark. De har vært reserverte. Ikke veldig flinke med andre hunder, Har også møtt noen som er ganske skarpe i gemyttet, og nervøse av seg.
 24. Hei Så dette i et raseleksikon, det er dog amerikansk, men kan dette stemme? Se på history. Er det virkelig så høyt prosent som blir født døve, eller er dette et amerikansk fenomen? http://prima.sysrq.info/index.php/2017/12/08/syting-og-klaging/ Ser jo at folk tydeligvis vet hvem jeg er, for det har vært ganske mange innom å lest Gått en god tur, fått bært inn ved, tent i ovnen- og der var det nok for idag. Flere rare hunder fra det ovenfor nevnte leksikonet: Synes det er litt merkelig at flere av disse rasene, ligner så veldig på andre mer kjente raser. Ha en fin dag soniser
 25. Tror ikke det funker altså. For da hadde jeg lett skippet å gi gaver til andre, og kjøpt desto mer til meg selv Ikke eid selv, passet, forhund, lånt og vært litt i miljøet- mange år siden. Da kan du takke pent, tenke på noen venner det kan passe til og bruke so gave til andre senere. Eller som andre sier, si ting som du vet kommer til å bruke og er forbruksvare. En grei morra- føler meg som en vaskeklut. Prima føler seg som lettanntennlige kinaputter... får tusle en tur.