Gå til innhold
Hundesonen.no

Debbie

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2,639
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

Alt skrevet av Debbie

 1. Kortison

  Hunden er nå tatt av kortison, og prøver ny behandling. Vi håper den blir bedre.
 2. Kortison

  Hva slags skader kan kortison gi? Annet enn leverskade, osv. Kan det angripe muskler, hud feks?
 3. Jeg er tispemennesket, og har nesten lyst på en hannhund i det siste kullet til min oppdretter nå.. men bare nesten.
 4. Håndarbeidstråd!

  åh jeg savner å veve, det var en herlig hobby. Men jeg hadd ikke plass til veven, og jeg slet veldig med å få tredd den første gang. Men for en herlig hobby. Jeg har liksom mista piffen på alt av håndarbeid, har ikke lyst til strikking, brodering eller maling.
 5. Akkurat nå APRIL

  God morgen I dag tror jeg det blir innedag, har jo vært noe hele påska. Og skal jo masse til helga. Jeg hadde tenkte meg på sykkeltur men så kom jo snøen i går- tjohei:)
 6. Oppdrettere av jaktgolden

  Gjerne meg også, da jeg lurer på nye valp etterhvert.
 7. Akkurat nå APRIL

  Jeg hadde styrt unna den oppdretteren glatt. Beklager at du ble sitert: men en ting som er superviktig når du starter i LP. Hunden skal ligge i fellesdekken- heller vent å få trent den godt , enn å starte for tidlig. Hilsen en som har trent LP noen år, og ser hvor viktig akkurat den øvelsen er. Kondolerer Rak Jeg har hatt en mega dag, men en blir jommen ganske trøtt av å bare kjøre bil også.
 8. Weimaraner

  Jeg vil nok også si vær obs på gemytt. Den jeg kjenner var usikker tippet fort over i skarp. Jeg synes de har stor radius, og lite fokus på jeger. Jeg synes på den måte de ikke er så tilstede uten at jeg kan utdype hvorfor- men en følelse.
 9. Neseprøver litt forskjellig

  Takk for gode svar:)
 10. Neseprøver litt forskjellig

  Jeg skal trene inn neseprøven, og skal sjekke ut forskjellige måter å lære inn, noen som har tips? Hører også at de skal kokes etter bruk- hvor lenge? Fryses- hvor lenge? Hvor lang tid brukte dere på å lære inn neseprøven?
 11. Weimaraner

  Vorsther korthåret er ikke helt lik. Den er mer sanset, mer lettlært. Men KV kan være enda skarpere. De kan ligne litt på engelsk setter ang vimsinga, men ellers mer lik de tyske fuglehundene.
 12. Weimaraner

  Jeg har litt erfaring. En hanne og flere tisper. Tre av de var fra utlandet, og de skilte seg fra de nordiske jeg har møtt. De virket vekere, og skarpere. Generelt synes jeg de er vakre, vimsete, ikke så lettlærte og fryktelig lette å distrahere. Snille og vennlige, men lettstresset og vimsete
 13. Trekkhundtråden

  Jeg vet at det har vært nevnt her, men jeg finner det ikke i tråden. Hva var regelen for vekt på kjetting pr hund? Har en jaktgoldentispe på 21 kg, hvor mye kg begynner jeg med? og hva er max vekt?
 14. Akkurat nå APRIL

  Fått en fin tur i sola, ryddet hunderommet og hevet masse( det gjorde litt vondt, men var nødvendig). Ser på Flanderen rundt, og heier litt på Eddy. Imorra skal jeg på noe veldig gøy, skal bli spennend å se hva dagen bringer.
 15. Jeg er en av de som sterkt vurderer å droppe hele forumet, pga stemningen som er her nå. Før kunne jeg se en overskrift, gå inn på temaet og lese en spennende, lærerik og fin diskusjon... nå kan jeg lese noen få innlegg så går jeg bare ut for tråden er ødelagt for min del. Personangrep, direkte ufin måte diskutere, dra inn ting som ikke har noe med saken å gjøre osv... Det som før kunne være en fin diskusjon, er blitt en pissekonkurranse- det lærer jeg ingenting av. Jeg har også rapportert.. skjedd ingenting, da gir en opp. Og ja for noen år siden ble jeg faktisk tilsnakket av moderator her inne, noe som var helt betimelig. Jeg ble da flinkere til å ordlegge meg på andre sett, eller jeg droppet å skrive noe. Det er noe med at Tale/tegn er sølv, mens taushet er gull som kan være riktig her inne også.
 16. Det må være deilig å ha så mye overskudd at en kan irritere seg over ting, og ha en mening om alt. For her ser man jo hele bildet, og all situasjon både før og etter- det er jo ikke snakk om bare et bilde. Er det vel?????
 17. Akkurat nå mars

  God morgen, eller hvertffall morgen Litt sliten i kroppen kjenner jeg, det er travelt i påska. Men nu blir det hotellfrokost, ut på tur med dyret- og så håper jeg på en shoppingtur.!!!
 18. Akkurat nå mars

  Takk for masse svar, og info. Ble så fasinert av fargen, men hesten hoppet jo utrolig bra også. Fin gjengen, det er vel Klima?
 19. Akkurat nå mars

  Ser på sprangridning dette er Cornet 39 med rytter Deusser. For en stilig farge- hva kalles dette? Broget skimmel? Noen som vet mer om denne hesten- ble så nysgjerrig.
 20. Blondie & Tidi

  Den kommer ikke før kl 2 i LP, og da ikke med kasting.
 21. Blondie & Tidi

  Så herlig å se, gøy med hunder som vil. Jeg antar du trener bruksapporteringk?
 22. Jeg er enig med de som har svart ovenfor her. Får du en bruksrase/konkurransehund så spiller ikke kjønnet så stor rolle. De som jeg ser sliter på konkurranser er uten tvil de vanlige familiehundene, og gjerne retrievere, schæfere(unntak der) og småbikkjer som er veldig opptatt og preget av løpetid.
 23. Akkurat nå mars

  Er skeptisk kjenner jeg. Men han ene som har det er lege, og mener på at det ikke har noen sammenheng... Når man har hund, så er man frittatt at det ikke er lov å gjøre husarbeid på helligdager.
 24. Akkurat nå mars

  Vært på en kjempedeilig morratur, og skal nå ha en fin lesestund i sola. Ble invitert på middag hos slektninger i dag, ble brått skeptisk da de fortalte at to av de hadde magesjau.... de kom ned fra fjellet i går..
 25. Beste krimbok du har lest

  Jeg skriver opp, eller rettelse jeg gjorde. Nå går jeg inn på Bokelskere.no. Der kan du lage deg egne bokhyller,og på den måten holde styr på hva du har lest, ønsker å lese el. Genialt.
×