Gå til innhold
Hundesonen.no

Debbie

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2,650
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

Debbie last won the day on 19. August 2013

Debbie had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

3,741 Excellent

1 følger

Om Debbie

 • Rang
  Vanedyr
 • Bursdag 08/29/1975

Contact Methods

 • MSN
  syrinstua@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Sørlandet
 • Hunderase
  Golden retriever jaktvarianten
 • Mine dyr
  Prima, Poecilias Pretty in Pink

Nylige profilbesøk

11,790 profilvisninger
 1. Debbie

  Akkurat nå - februar

  God kveld. Nå blir det endelig noen dager fri, det trengs. Jeg ser på Camp Kulinaris, herregud for en fjortisgjeng. Men er sykt fornøyd med vofsen etter dagens trening, og nå er vi begge slitne.
 2. Debbie

  Dalmatineren Vizla

  Vakker dalmisfrøken du har. Rykker i dalmishjertekroken min kjenner jeg.😍 Men allergi, sykdom og litt forskjellig mentale ting, gjør at jeg nok ikke skaffer meg den rasen med det første. Men lykke til med en herlig humorbombe:) Er det jeg savner mest, smilet og personligheten.
 3. Debbie

  Akkurat nå - februar

  Idag har vi fått trimmet skikkelig, så nå skal det bli spennende å se om det slår ut i morgen. Men var deilig å være ute i dag. Ellers så har jeg lest bok, og bare kost meg. Blogget her: https://prima.sysrq.info/ og lurer på hva jeg skal ha til middag- litt kjei mat for tida. Så er det så deilig når en får bestemt seg for å gå stevne eller ei. Jeg skal nå ha stevnefri frem til over mai. JUHU. Men vi har nok å trene på.
 4. Debbie

  Akkurat nå - februar

  I dag pøser det ned. Vi tar en sårt tiltrengt hviledag. Prima har fått sjekk, og idag var det fine nyheter- rehabilitering går riktig vei. Det er så godt med gode nyheter av og til
 5. Debbie

  Akkurat nå - februar

  Det var før i tiden min gjorde slikt- hun er blitt gammel dame. Nå er det snart middag, skikkelig dårlig middag men orker ikke noe annet. Ha en fin kveld.
 6. Debbie

  Akkurat nå - februar

  God morgen, dette var tidlig. Jeg som sto opp tidlig for at hunden skulle få en lang tur- og så ligger hun å snorker... Da ble det kakao på morgenkvisten, deilig å ta det litt med ro også. Tonje: kondolerer så trist.
 7. Debbie

  Akkurat nå - februar

  Her er det nok snø, og jeg har måket som gal. Gleder meg til jeg faktisk kan nyte denne snøen og gå på truger. Prima er utslitt- det er tungt å gå sakte i dyp snø. Nå er det MM, godteri og avslapning med massasjepute for såre muskler.
 8. Debbie

  Akkurat nå, Januar 2019

  oi jeg er også i feil mnd
 9. Debbie

  Akkurat nå, Januar 2019

  I dag er det kiro på bikkja, jeg må måke mer... og jeg må bare våkne litt. Gosj å trøtt jeg er. Oi en blir sliten av slike dyrlegebesøk og måking... dagens trening unnagjort.
 10. Debbie

  Akkurat nå, Januar 2019

  Sliten ikveld, så ser på masse tullete tv. Charterfeber hvor de ikke helt hvordan løk gror til- kanskje de gror på grener... Nå er det Camp kulinaris, der de prøver å lære å svømme- men han er livredd for havslanger:) Guri, man føler seg så smart av å se slik tv:) Prima ligger rett ut, ho er utslitt.
 11. Debbie

  Akkurat nå, Januar 2019

  Vært på nydelig tur i solskinn, masse snø og -10. Bikkja er sliten, og det er etter å ha løpt 20 minutter i dyp snø- merker at denne rehabiliteringen har gjort at ho har mistet kondis og muskler. Men nå skal vi snart til massasje før kiro på fredag. Håper snart ho blir friskemeldt. Jeg har fyrt i ovnen, skal ha en kopp kakao og lese Rileys siste bok. Ha en fin dag folkens
 12. Debbie

  Akkurat nå, Januar 2019

  Ja det er mye stillere her. Men nesten bedre det, enn all den kranglingen som var her en stund, og som gjorde at mange trakk seg unna.
 13. AH gir litt mer fornuft. Tusen takk for svar.
 14. og hvordan fungerer disse? De ser helt like ut. Bortsett fra at jeg vet du kan legge mynter el vekter i vektmansjett.
 15. Jeg leser nå en bok av Britta Agardh- veldig bra. Men det er noen ord jeg stusser på et av de er: BÅL. Boken er om fystraning for hund. Jeg lurer også på hva som er forskjellen på: VEKTMANSJETTER og POWERBAND til hund.
×