Gå til innhold
Hundesonen.no

Debbie

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2,591
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

Debbie last won the day on 19. August 2013

Debbie had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

3,626 Excellent

1 følger

Om Debbie

 • Rang
  Vanedyr
 • Bursdag 08/29/1975

Contact Methods

 • MSN
  syrinstua@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Sørlandet
 • Hunderase
  Golden retriever jaktvarianten
 • Mine dyr
  Prima, Poecilias Pretty in Pink

Nylige profilbesøk

11,092 profilvisninger
 1. Akkurat nå, februar

  God morgen Hos meg oppfører reklamen seg ganske bra, dog vil jeg ikke ha noe av det. Det var meldt strålende sol, og herlig vær. Jeg har fått for lite søvn, har vondt i kroppen og det snør ute... Og jeg vurdere å stille Prima i NKK kristiansand allikavel... åh disse valgene I går kveld hadde en gjeng fra hundeklubben samlet oss, og så på rally opptak fra stevne- veldig morro. Men det er fryktelig ekkelt å se seg selv på storskjerm
 2. I begynnelsen, og etterhvert måtte ho opp på store doser- og måtte ha flere forskjellige. Tung situasjon. Jeg ventet nok for lenge med å gjøre det som var nødvendig og som jeg ikke ville.
 3. Trekkhundtråden

  Det er forskjell på hunder akkurat som mennesker. Og veldig mange hunder like å bryne seg fysisk, andre ikke. Så enkelt er det vel.
 4. Akkurat nå, februar

  åh så noe på tv i går- må bare dele til dere som er opptatt av hår. E klemme ikkje, folk vettjo at e lika de, dessuten ødlegg det håret (Sophie Elise)
 5. God bedring, håper det hjelper nå. Husker godt de nettene med Zebra, de er vonde.
 6. Akkurat nå, februar

  God morgen soniser Her skal det bli liv og røre, og et smil smått om senn når bare smertestillende begynner å virke- tjohei. Jeg er så glad Northug ikke er i OL, tenk hvis han hadde gjort det bra... da hadde vi jo aldri blitt kvitt han. Nei, gøy at andre får prøve seg... og det var det jeg hadde om OL.
 7. Nkk Kristiansand 2018

  hadde tenkt å melde på gullmynten,men droppet det. Håper jeg får til en titte og shoppe dag der borte
 8. Akkurat nå, februar

  Nei du blir alene om den tror e:) Kaldt, men orker ikke fyre så då blir det varmeflaske og dyne. Varmt vann med honning og en pitteliten sjokkisbit.
 9. Akkurat nå, februar

  Skoj var jo kjempestilig. Eller Skøy som vi på sørlandet hadde kalt det. Du kan jo kalle den Gøyt au, som betyr noe av det samme.
 10. ''Jeg har oppdatert bloggen''-tråden

  Det står at siden ikke finnes... det er vel feil- det er jo ballene som ikke finnes lenger:)
 11. Akkurat nå, februar

  Duppet visst av i tre timer gitt... Ser på Doctor Who, og skikkelig trøtt. Heldigvis er Prima også trøtt.
 12. Whippetene Blitz og Happy

  Masse god bedring- for en grusom opplevelse
 13. Akkurat nå, februar

  Go morgen sonen Her er det 7 kalde, sola står opp, og jeg føler meg gammal og stiv. Snart skal vi ut på feltsøk og annet morro- håper det blir varmere til den tid. Ang baller- glad jeg ikke har hannhund. Ang tv- jeg hadde en 37tommer som jeg synes var så stor og fin. Så fikk jeg låne en 55- og herregud det var heftig. Det var veldig mye føltes det som- men etter noen uker er jeg vant til det. Og når jeg kommer til mine foreldre som har 37- så er jo det pittelite. Men en helt grei tv koster ikke mye. Hva annet har dere diskutert- JO Grattis med JOBB:) Nå skal jeg fyre opp i stua, og slippe bikkja inn fra garden.
 14. Akkurat nå, februar

  Komper er så godt, elsker det. Så gleder meg til middag.
×