Gå til innhold
Hundesonen.no

Vivian81

Medlemmer
  • Innholdsteller

    86
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Om Vivian81

  • Bursdag 01/05/1981

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    fredrikstad
  • Hunderase
    Finsk Lapphund

Vivian81's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Da holder jeg ho inne lenger:-)
  2. Hei og takk for svar. Ja ho er mye ute hos foreldra mine,tenkte og ha ho inne to tre uker før jeg slipper ho ut. De kattene jeg har nå har altid gått ut dagen etter vi har flytta til nye steder men tør ikke sjanse på d m flere katter.
  3. Hei. Jeg skal overta jente katten til foreldrene mine på ca 14år,jeg har to gutter på ca 5 og ca 9år. Hvordan går jeg frem når jeg får ho hit? Noe spes jeg bør tenkte på?
  4. har ikke vært hos vett pga reddselen,de har sjekket ørene og var ingenting galt. problemet har vart ca ett år. hunden åpner døren om han blir stengt inne på ett rom,om jeg låser den døra så ødelegger han døra. jeg har kun snakket med en hundetrener om dette,som sa hva jeg kunne gjøre.dette har jeg gjort men hjalp ikke.
  5. det er ikke mulig og trene med han når det blåser,uansett grad av vind så blir han like redd.
  6. er nok dap jeg har brukt. har hørt med en dyktig hundeperson men fikk bare råd om det jeg har gjort
  7. er fryktelig tung dette. må gjøre det beste for han,og vind får jeg dessverre ikke fjernet:-(
  8. d er det jeg vurderer nå men ville høre hva andre mener om saken. jeg føler jeg har gjort det jeg kan men kan jo være noe jeg ikke har tenkt på. det gjør så ufattelig vondt og tenke på og avlive han.
  9. Jeg har en 6år gammel finsk lapp hund som er livredd vinden når vi er inne og det blåser mye ute. Han ligger og skjelver,går rundt og peser og piper,går opp og ned av senga så jeg lar han ikke få være i senga og når jeg da skal ta han ned knurrer og flekker tenner til meg. Jeg prøvde og ha han på badet og det hjalp en stund men nå har han begynt og lukke opp døra selv. Har prøvd og gå lengre turer med han og men det gjør han mer stressa. Har og prøvd halsbånd med beroligende hormon i men ingen virkning. Jeg kan ikke ha besøk av minste sønn til søstra mi for han liker ikke små barn,og ikke kan jeg stenge han inne på ett rom for da lukker han opp døra,om han ikke klarer det så bjeffer han og skraper på døra. Jeg vet ikke lenger hva jeg skal gjøre,han kan jo ikke ha det godt og jeg er kjempe sliten når jeg ikke får en hel natt søvn.
  10. Tusen takk:-) Han er helt herlig:-) Han var med til stallen i dag for og se elste dattra mi ri,men han brydde seg lite om hestene hehe...
  11. Her er god gutten Bob på snart 5år,som har bodd hos oss i en uke i dag:-) Han er så langt en rolig hund men har begynt og kommet med noen ynke lyder da han hører folk i gården eller i gangen nede. Han er helt herlig med dattra mi på fem år,og kattene lar han være i fred:-) Usikker på store hunder. Veldig lydig så lenge det ikke er en katt ute han får øye på når vi går tur. Han er en utrolig herlig og god gutt,veldig gla jeg fant han:-)
  12. Lurer litt på hvordan deres Cairn Terrier er Er de veldig aktive? Liker de rolige dager? Hva kreves av deres hund? Er bare ute etter personlige erfaringer her:-)
×
×
  • Opprett ny...