Gå til innhold
Hundesonen.no

AnnikenS

Medlemmer
  • Innholdsteller

    72
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om AnnikenS

  • Bursdag 19. Mars

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne

AnnikenS's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Reacting Well
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takk for det! Hun var virkelig et kult marsvin! Artig å trene med, og en ordentlig kosegris! Hun ble rundt tre og et halvt år! Jeg fikk henne da hun var ca ett år. Marsvin kan bli opptil ti år, men de fleste blir 5-7 år gamle. Sofie var syk i bare noen dager. Jeg dro til dyrlegen med henne med en gang jeg merket at hun pustet litt rart. Dyrlegen visste ikke hva det kunne være, men satte henne på antibiotika. Det hjalp ikke stort, og hun sluttet etterhvert å drikke og spise. Ringte til et par andre dyrleger som ikke visste hva mer som kunne gjøres. 24.02 ringte vi enda en annen dyrlege for å få hun til å se på Sofie. Jeg satt med Sofie på armen da pappa ringte. Rett etter han hadde lagt på fikk Sofie noen små kramper, og sovnet inn i armene mine. Søte, lille marsvinet mitt. Savner henne!
  2. Takk! Ja, hun var virkelig et fantastisk marsvin!
  3. Sofie sovnet stille inn i armene mine 24.02.2012!
  4. AnnikenS

    Lukas

    Nydelig!! Det må være en av de fineste border colliene jeg har sett
  5. Så gøy å høre! Jeg vil virkelig anbefale å prøve og trene marsvin. De er smartere enn mange tror, og lærer veldig fort!
  6. Tusen takk! Hehe, morsomt å høre om marsvinet ditt. Han fikk nok oppleve litt av hvert. Også på skolen da...
  7. Tusen takk! Ja, det virker som hun liker å trene, og hun prøver å gjøre sitt aller beste! Hehe! Flere av triksene hun gjør har hun lært mye fortere enn det jeg har klart å lære andre hunder. Blant annet det skål-trikset! Tusen takk! Tusen takk! Tusen takk! Tusen takk! Tusen takk! Hun er faktisk veldig lettlært, og tar ting veldig fort. Jeg blir like overrasket hver gang over hvor fort hun lærer Tusen takk! Tusen takk! Tusen takk! Ja, jeg håper og tror at hun har det ganske bra. Hun bor nesten på gulvet nede i stua, og stortrives med å løpe villmann rundt der Tusen takk! Ja, de er noen artige dyr. Og de har virkelig en egen personlighet. Sofie er ikke akkurat noe marsvin som sitter stille og godtar alt fordi hun er redd. Hun sier klart ifra om det er noe hun ikke liker! Og vi får høre det om hun har lyst på noe godt som vi har i hendene! Tusen takk! Tusen takk! Blir like overrasket over hva man faktisk kan lære marsvin. De er ikke akkurat dumme!
  8. Tusen takk! Nei, har nok ikke lagd den selv. Tror den var en slags nøkkelpynt eller noe sånt! Jeg er selvfølgelig helt enig Tusen takk! Takk! Ja, marsvin er noen herlige skapninger! Takk! Hadde en leonberger for rundt 1,5 år siden som kunne mange triks. Men så døde den i januar i fjor, og nå har Sofie blitt "hunden" i huset! Tusen takk! Hehe, ja, det er noen som har lurt på om det "er noe mellom øra" på marsvin, helt til de så Sofie! Tusen takk! Sånt er artig å høre! Morsomt å høre at vi inspirerer noen
  9. Jeg kan jo først starte med å fortelle litt om Sofie. Hun er et ca to år gammelt marsvin som jeg fikk da hun var ca ett år pga allergi hos forrige eier. Hun er redd for veldig lite, og går godt sammen med blant annet hunder, og om det er noe hun blir redd for så tar det ikke lang tid før hun må bort og sjekke hva det er. Hos meg får hun løpe på gulvet omtrent hver dag, og koser seg veldig. Litt etter at jeg fikk henne tenkte jeg å prøve å lære henne å snurre rundt mens jeg førte hånden rundt henne. Jeg har aldri prøvd å trene marsvin før, men dette lærte hun veldig fort, og nå kan hun snurre bare på kommando. Etterhvert har det blitt noen flere triks også, som f. eks å putte ting oppi en skål. Her er en video av Sofie som gjør noen triks + litt til: - Anniken og Sofie
×
×
  • Opprett ny...