Gå til innhold
Hundesonen.no

Marie

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5,579
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  12

Alt skrevet av Marie

 1. Marie

  Marvin

  Nydelige bilder! Hvordan går det med litt hjemme alene trening? Ellie var jo hypertilknyttet til meg som valp så jeg tenker litt på det med at han er så mammadaltete? Kan dere gå litt hit og dit uten at han følger etter?
 2. Marie

  Marvin

  Supersøt!!
 3. Marie

  Den store baby- og barntråden 2018

  Gratulerer Raksha! Tenk at hun er så stor blitt! Håper du sier fra hvis dere skal til Oslo noen gang.
 4. Marie

  Den store baby- og barntråden 2018

  Huff da. Får litt vondt av han av å lese. Var det småbarnsavdeling forrige barnehagen siden dere måtte bytte? Håper det løsner / at det kommer flere personal som kanskje er flinkere e.l til uka. Imorgen! Alene med begge på tilvenningen, så tror jeg gjør det slik at J starter først.
 5. Marie

  Den store baby- og barntråden 2018

  Lykke til begge to. Har noen av dem startet enda? Ny bhg på begge her.
 6. Marie

  Isbjørn skutt og drept etter isbjørnangrep

  Nettopp! Derfor er hele saken som du skriver, grusomt provoserende. Jeg forstår ikke tysk, men har se lov til å holde på med disse fototurene som koster så mye? (Redigert)
 7. Marie

  Isbjørn skutt og drept etter isbjørnangrep

  Enig med deg. Hvorfor måtte isbjørnen skytes? Faren var vel over da den ble skutt eller?
 8. Marie

  Marvin

  Gratulerer!
 9. Marie

  Valpen er skeptisk til barn

  Valpen vår var også sånn. Hun var redd for barn i mange år. Vi fikk eldste barnet da hun var 4 og det gikk strålende fra første stund. Vår baby var jo endel av flokken. Hun er 9 nå og verdens tryggeste hund med våre barn. Blitt mye bedre men fortsatt litt skeptisk til andres barn.
 10. Marie

  Marvin

  Gratulerer! <3 Ikke lenge igjen nå, selv om tiden sikkert går sakte!
 11. Hadde ikke fått med meg denne saken før idag, en hund som er testet til å ikke være aggressiv, satt fast i et strømgjerde med et lam innsurret i langline og bet derfor lammet. Bonden krevde ikke avlivning. (Mer til saken, best å lese hele historien.) Trist sak! https://m.facebook.com/notes/rettferdighet-for-bamse/quercus-begjært-avlivet/925765510881533/
 12. Marie

  Arkin

  For en rørende tråd å lese i! Ønsker dere all mulig hell og lykke!
 13. Uansett hva som egentlig skjedde er avlivning bestemt på grunnlag av at aversjonskurs mot sau ikke fungerer (!) og det er overhodet ikke lagt vekt på sakkyndiges vurdering av hunden. Hårreisende og trist.
 14. Marie

  Den store baby- og barntråden 2018

  Jeg må ha 1 åringen i bhg og gruer meg... men hadde hun skullet starte i den bhg vi hadde , vet jeg at hun hadde fått det fint. Så detcer det at det er ny bhg som er verst, som allerede nevnt. Har allerede tatt tilsammen litt over 2 måneder ulønnet perm når hun starter.
 15. Du skriver så bra Nimbus, utrolig enig! (Dobbeltmoralsk nok men...) P.s nytteverdien i å titte og peke skal visstnok være at da blir barna mer glad i dyr og mer villige til å kjempe for naturen og artsmangfold, og den ser jeg noe av poenget med, men da kommer argumentet tilbake om at det finnes bedre måter å oppnå det samme på.
 16. Har ikke tid til å svare så mye som innlegget fortjener, men er egentlig helt enig. Spurte J hva som var morsomst der, og hun svarte "lekeplassen" (Var der tidlig i sesongen, så ikke noe Kaptein Sabeltann og veldig stille i Kardemommeby.) Edit: Jeg mente ikke det jeg skrev som argumenter, men forklaring på hvorfor vi dro. Innrømmelse av et rent egoistisk ønske om å glede barna og ha en hyggelig dag.
 17. Godt poeng. Jeg syntes det var vanskelig å finne info om det, men fant et oversiktskart på denne siden iallefall, Afrika: http://besittelse.poltarelki.ru/dyreparken-kart/
 18. Marie

  Den store baby- og barntråden 2018

  Gratulerer med dagen til begge to!
 19. Jeg var i Kristiandsand i år på besøk, vi gjorde mye annet der og men det ble liksom naturlig at vi skulle innom dyreparken. Det er en vurdering i forhold til å nekte noe som kan være gøy for barna og som de hører at andre får gjøre, samt at jeg er usikker på hva jeg føler rundt det og hvor ille det er. Sånn sett er jo denne tråden viktig. Uansett, usikker på om vi drar dit igjen. Her er hvordan de aktiviserte løvene da vi var der, jeg fikk ikke helt noe god følelse rundt det, men de kan vel ikke la dem ta livet av levende dyr så...
 20. Marie

  Den store baby- og barntråden 2018

  Gratulerer til dere! (Redd for å glemme noen. ) Her skal vi flytte i sommer og begge jentene skal starte i helt ny barnehage som jeg ikke vet noe om, litt skummelt for mammahjertet...
 21. Marie

  Svangens Andre Boysenbær "Skoj"

  Kjempefin! Minner meg litt om Balrog det der lekebildet! Måtte bare illustrere:
 22. Marie

  Kjæresten liker ikke hunder

  Ja så koselig! Har jo barn som vil hilse på valpen og. Og Johanne vil elske å snakke med en skuespiller siden hun er naturprinsesse og danser selv. 😍 Det er i Bærum adressen kan fåes på pm. 😊
 23. Marie

  Kjæresten liker ikke hunder

  Vi tar over huset vi har kjøpt da! 😄
 24. Marie

  Kjæresten liker ikke hunder

  23.juli er en bra dato!
 25. Marie

  Kjæresten liker ikke hunder

  Mitt svar avhenger litt av hvordan denne samtalen egentlig var. Hvis det er bare et lite snev av "trussel", som at "hvis du får deg hund så flytter jeg ikke inn altså" i et forsøk på å styre deg (fordi han vet at du veldig gjerne vil at han skal flytte inn), så blir det en liten varsellampe hos meg. Men hvis det er mer fornuftig tenkt som at han tenker at han kan vente til den verste valpeperioden er over o.l så blir det noe annet. Også tenker / håper jeg at han kanskje lettere kan bli glad i en valp enn i en eldre hund. Disse små søte babyene trigger jo litt forelskelseshormoner hos de fleste.
×