Jump to content
Hundesonen.no

Marie

Medlemmer
 • Content Count

  5588
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Everything posted by Marie

 1. Marie

  Fra bølle til bestevenn

  Hehe, les det du siterte en gang til.
 2. Er det noe nytt? Ville bare si at hun burde holde seg hjemme / evt ta tyren ved hornene og kontakte politiet selv. Ikke gå sånn å grue seg og tenke det verste.
 3. Marie

  Fra bølle til bestevenn

  Fint at du tagger, blir mer realt syntes jeg. Jeg lurer også.
 4. Marie

  Aska, schæferhund :)

  Leste hele tråden deres nå. Imponerende alt dere har fått til sammen. Er utrolig lei meg for at du mistet henne. Tenker også at det er litt bra at du ble "tidligere hundefører " hvis du skal fortsette med valpen. For en hund hun var! ❤️
 5. Marie

  Dalmatineren Casper (Curia's Bebop)

  Kondolerer! ❤
 6. Marie

  (Balrog) og Ellies tråd :)

  Endelig Idag har vi hentet Ellie i Sverige. Først koste vi masse med mamman, mormor og søsken før vi tok med oss den lille prinsessen i bilen. Hun gråt de første minuttene før hun la seg til å sove. Vi luftet 3 ganger i løpet av den over 6 timer lange bilturen og hun gjorde alt fra seg ute, ingenting i bilen Og ble heldigvis ikke bilsyk. Hun er en utrolig tillitsfull og trygg herlig liten skapning Noen bilder: Ellie med søsken: Øivind med Ellie på vei hjem: Sliten valp ligger til lading vel hjemme: I hundesengen sin: :P
 7. Marie

  (Balrog) og Ellies tråd :)

  Leste litt her inne og tenkte jeg måtte oppdatere. Ellie har jo blitt 10 år! Bortsett fra dårligere hørsel og litt stiv i den ene hofta, så er hun så ung og sprek som bare det. Deler litt fra Instagram: Leker mye ute fortsatt: 10 års "takketale" Seperasjonsangsten forsvant forresten aldri helt, selv om det funker å ha henne 2 - 4 timer alene med Skessa er hun veldig stressaglad når vi kommer hjem. Hun bjeffer fortsatt endel og plastposer som dukker opp uventet er fortsatt skummelt. Hun er ganske så sosial og kosete med mennesker som er invitert inn i huset, men enkelte må fortsatt boffes på ute!
 8. Marie

  Greyhounden Nitro - nye bilder høst 2012 side 15

  Koselig å se, vi er heldige som har de enda!❤
 9. Marie

  Blondie & Tidi

  Stor klem herfra også! 💔❤ Utrolig triste nyheter!
 10. Marie

  Superhundene på NRK

  Wow, gratulerer med det!
 11. Marie

  Marvin

  Nydelige bilder! Hvordan går det med litt hjemme alene trening? Ellie var jo hypertilknyttet til meg som valp så jeg tenker litt på det med at han er så mammadaltete? Kan dere gå litt hit og dit uten at han følger etter?
 12. Marie

  Marvin

  Supersøt!!
 13. Marie

  Den store baby- og barntråden 2018

  Gratulerer Raksha! Tenk at hun er så stor blitt! Håper du sier fra hvis dere skal til Oslo noen gang.
 14. Marie

  Den store baby- og barntråden 2018

  Huff da. Får litt vondt av han av å lese. Var det småbarnsavdeling forrige barnehagen siden dere måtte bytte? Håper det løsner / at det kommer flere personal som kanskje er flinkere e.l til uka. Imorgen! Alene med begge på tilvenningen, så tror jeg gjør det slik at J starter først.
 15. Marie

  Den store baby- og barntråden 2018

  Lykke til begge to. Har noen av dem startet enda? Ny bhg på begge her.
 16. Nettopp! Derfor er hele saken som du skriver, grusomt provoserende. Jeg forstår ikke tysk, men har se lov til å holde på med disse fototurene som koster så mye? (Redigert)
 17. Enig med deg. Hvorfor måtte isbjørnen skytes? Faren var vel over da den ble skutt eller?
 18. Marie

  Marvin

  Gratulerer!
 19. Marie

  Valpen er skeptisk til barn

  Valpen vår var også sånn. Hun var redd for barn i mange år. Vi fikk eldste barnet da hun var 4 og det gikk strålende fra første stund. Vår baby var jo endel av flokken. Hun er 9 nå og verdens tryggeste hund med våre barn. Blitt mye bedre men fortsatt litt skeptisk til andres barn.
 20. Marie

  Marvin

  Gratulerer! <3 Ikke lenge igjen nå, selv om tiden sikkert går sakte!
 21. Hadde ikke fått med meg denne saken før idag, en hund som er testet til å ikke være aggressiv, satt fast i et strømgjerde med et lam innsurret i langline og bet derfor lammet. Bonden krevde ikke avlivning. (Mer til saken, best å lese hele historien.) Trist sak! https://m.facebook.com/notes/rettferdighet-for-bamse/quercus-begjært-avlivet/925765510881533/
 22. Marie

  Arkin

  For en rørende tråd å lese i! Ønsker dere all mulig hell og lykke!
 23. Uansett hva som egentlig skjedde er avlivning bestemt på grunnlag av at aversjonskurs mot sau ikke fungerer (!) og det er overhodet ikke lagt vekt på sakkyndiges vurdering av hunden. Hårreisende og trist.
 24. Marie

  Den store baby- og barntråden 2018

  Jeg må ha 1 åringen i bhg og gruer meg... men hadde hun skullet starte i den bhg vi hadde , vet jeg at hun hadde fått det fint. Så detcer det at det er ny bhg som er verst, som allerede nevnt. Har allerede tatt tilsammen litt over 2 måneder ulønnet perm når hun starter.
 25. Du skriver så bra Nimbus, utrolig enig! (Dobbeltmoralsk nok men...) P.s nytteverdien i å titte og peke skal visstnok være at da blir barna mer glad i dyr og mer villige til å kjempe for naturen og artsmangfold, og den ser jeg noe av poenget med, men da kommer argumentet tilbake om at det finnes bedre måter å oppnå det samme på.
×