Gå til innhold
Hundesonen.no

Marie

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5,579
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  12

Marie last won the day on 31. Mai

Marie had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

7,912 Excellent

7 følgere

Om Marie

 • Rang
  Ellie & Skessa
 • Bursdag 03/24/1983

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Røa
 • Hunderase
  Welsh springer spaniel & A. Kelpie

Nylige profilbesøk

15,969 profilvisninger
 1. Marvin

  Nydelige bilder! Hvordan går det med litt hjemme alene trening? Ellie var jo hypertilknyttet til meg som valp så jeg tenker litt på det med at han er så mammadaltete? Kan dere gå litt hit og dit uten at han følger etter?
 2. Marvin

  Supersøt!!
 3. Den store baby- og barntråden 2018

  Gratulerer Raksha! Tenk at hun er så stor blitt! Håper du sier fra hvis dere skal til Oslo noen gang.
 4. Den store baby- og barntråden 2018

  Huff da. Får litt vondt av han av å lese. Var det småbarnsavdeling forrige barnehagen siden dere måtte bytte? Håper det løsner / at det kommer flere personal som kanskje er flinkere e.l til uka. Imorgen! Alene med begge på tilvenningen, så tror jeg gjør det slik at J starter først.
 5. Den store baby- og barntråden 2018

  Lykke til begge to. Har noen av dem startet enda? Ny bhg på begge her.
 6. Isbjørn skutt og drept etter isbjørnangrep

  Nettopp! Derfor er hele saken som du skriver, grusomt provoserende. Jeg forstår ikke tysk, men har se lov til å holde på med disse fototurene som koster så mye? (Redigert)
 7. Isbjørn skutt og drept etter isbjørnangrep

  Enig med deg. Hvorfor måtte isbjørnen skytes? Faren var vel over da den ble skutt eller?
 8. Marvin

  Gratulerer!
 9. Valpen er skeptisk til barn

  Valpen vår var også sånn. Hun var redd for barn i mange år. Vi fikk eldste barnet da hun var 4 og det gikk strålende fra første stund. Vår baby var jo endel av flokken. Hun er 9 nå og verdens tryggeste hund med våre barn. Blitt mye bedre men fortsatt litt skeptisk til andres barn.
 10. Marvin

  Gratulerer! <3 Ikke lenge igjen nå, selv om tiden sikkert går sakte!
 11. Arkin

  For en rørende tråd å lese i! Ønsker dere all mulig hell og lykke!
 12. Uansett hva som egentlig skjedde er avlivning bestemt på grunnlag av at aversjonskurs mot sau ikke fungerer (!) og det er overhodet ikke lagt vekt på sakkyndiges vurdering av hunden. Hårreisende og trist.
 13. Hadde ikke fått med meg denne saken før idag, en hund som er testet til å ikke være aggressiv, satt fast i et strømgjerde med et lam innsurret i langline og bet derfor lammet. Bonden krevde ikke avlivning. (Mer til saken, best å lese hele historien.) Trist sak! https://m.facebook.com/notes/rettferdighet-for-bamse/quercus-begjært-avlivet/925765510881533/
 14. Den store baby- og barntråden 2018

  Jeg må ha 1 åringen i bhg og gruer meg... men hadde hun skullet starte i den bhg vi hadde , vet jeg at hun hadde fått det fint. Så detcer det at det er ny bhg som er verst, som allerede nevnt. Har allerede tatt tilsammen litt over 2 måneder ulønnet perm når hun starter.
 15. Du skriver så bra Nimbus, utrolig enig! (Dobbeltmoralsk nok men...) P.s nytteverdien i å titte og peke skal visstnok være at da blir barna mer glad i dyr og mer villige til å kjempe for naturen og artsmangfold, og den ser jeg noe av poenget med, men da kommer argumentet tilbake om at det finnes bedre måter å oppnå det samme på.
×