Marie

Moderator
 • Innholdsteller

  5,449
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  11

7 følgere

Om Marie

 • Rang
  Ellie & Skessa
 • Bursdag 03/24/1983

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Røa
 • Hunderase
  Welsh springer spaniel & A. Kelpie

Nylige profilbesøk

15,259 profilvisninger
 1. @Absolute Entertainer Heia heia! @Aslan Så fine! Hvordan går det i barnehagen?
 2. Noen gode poeng, men få spebarn godtar å ligge på ryggen og stirre i taket 80 % av våkentiden. For å få gjort husarbeid legger jeg inn 10 min her og der når hun akkuat har sovet og spist og syntes det er greit å leke for seg selv. Ellers underholder jeg henne på et eller annet vis resten av døgnet. Jeg er også midt i barseltiden selv nå, og treffer mange mødre og de er aldri på mobilen, med mindre ungen sover og da er det helt greit. (Min sover i vuggen akkurat nå btw.) Lurer også på hvordan barn i andre kulturer utvikler seg raskere enn i vestlige. Motorisk, sosialt, språklig, emosjonelt, akademisk?
 3. Syntes dette er en sak for pressen egentlig. Folk blir lurt og hunder dårlig behandlet.
 4. Så fin! ❤
 5. Herlighet... Det betyr jo så mye. Tør ikke lese mer i tråden her de neste dagene nesten...
 6. Herregud jeg blir helt dårlig av å lese her...
 7. Se lenger ned Veldig enig. Åja? Vår er snart 5. Syntes året har vært kjempefint, men litt hårriving her også gitt! De skal helst ikke ringe da, hvis jeg forstår det rett? Men vi heier på onsdag!!
 8. Hvordan gikk telefonen?
 9. Enig!! Sliter så med overproduksjon som gav oss alle problemene med første, og dette er det kun ammehjelpen som har kunnskap om. Bortsett fra at en jordmor henviste til ammehjelpens artikkel om temaet har verken fastlege, jordmødre eller helsesøstre engang hørt om intervallamming. De kommer bare med den samme klisjeen om at "godt å ikke ha for lite" og "luksusproblem."
 10. Låses til moderatorer får sett på tråden. Mod Marie
 11. Emnet ble jo veldig diskutert da fotballfrue la ut magen sin som var helt flat etter fødsel. Jeg skjønner ikke helt hvordan det går an, fordi livmoren trenger tid på å trekke seg tilbake. Jeg fikk en negativ kommentar om at jeg så fortsatt gravid ut dagen etter fødsel (ehh ja, det er helt vanlig...) , og ja det har vært delt vekt osv på grupper jeg har vært på. Det et også et visst press om å trene etter fødsel, finnes endel tilbud om å komme i form igjen. Personlig koser jeg meg heller med babyen og har nok med å komme gjennom dagene uten søvn, ammeproblemer, renselse o.l i den første barseltiden. Nå som hun har blitt 5 mndr fungerer ting litt greiere og vi har fått økt lengden på trilleturene og kommet oss langt inn i marka, i tillegg til turer med bæresele i terrenget. Å få gitt hundene nok mosjon og slanket den ene litt er min motivasjon, så blir det at jeg også får mer mosjon en bonus. Å ha baby er slitsomt nok, så det å trene meg selv stresser jeg ikke med det første året etter fødsel. Har også lest at det fødes babyer med alt for lav vekt pga mor ikke har spist nok.
 12. Nervepirrende... XXX Har lært et nytt ord på "trassalderen," nemlig selvstendighetsalderen. Mulig noen syntes det er teit at noen ord skal byttes med mer "politisk korrekte", men jeg likte det kjempegodt. Barnet oppdager seg selv og hva det vil. Og å kunne kjenne på hva man vil og å sette grenser for seg selv, er faktisk kjempeviktig også i voksen alder