Marie

Moderator
 • Innholdsteller

  5,384
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  11

7 følgere

Om Marie

 • Rang
  Ellie & Skessa
 • Bursdag 03/24/1983

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Røa
 • Hunderase
  Welsh springer spaniel & A. Kelpie

Nylige profilbesøk

15,099 profilvisninger
 1. Så stor fin gutt da Enits, hyggelig å høre fra dere! ❤
 2. Forresten, hvordan går det med dere @Enits ?
 3. Akkurat nå føles det mye med to barn og to hunder i 4. Etage og vi begynner å skjønne at vi ikke kan bli her. Kunne ønske vi var litt i forkant og flyttet i fjor! Tenk å kunne sende J ut for å leke istedet for å i verste fall sette på barne TV så hun ikke skal vekke baby. Hage!
 4. Kommentering på moderering skal egentlig tas på pm, men jeg svarer nå. Fint hvis ytterligere spørsmål tas på pm, så det ikke blir en diskusjon i diskusjonen. Det skyldes rett og slett bare at hvis ingen moderatorer har tid til å rydde før det har gått for lang tid, så glemmes tråden og forblir stengt. Så veldig dumt å risikere stengt tråd egentlig. Men vi gjør det frivillig i fritiden vår, så sånn er det bare dessverre. Moderator Marie
 5. Tråden åpner igjen. Alt som går på person ikke sak vil bli slettet, og forfatter av innlegget får advarsel uten noe mer forklaring. Moderator teamet.
 6. Stenges for opprydding etter jeg ba dere holde dere til sak... Moderator Marie
 7. Takk for svar! Greia er at hun blir frustrert på lekene når det ikke kommer noe smak ? og jeg tenkte da at det var bedre med en rå gulerot da enn en treleke. Dette er mest et problem ved middagsbordet. Hun sitter på fanget, kan ikke sitte selv, men holder ryggen oppe når hun sitter på fanget. Men da venter vi til 4 mndr hvertfall. Tror ikke jeg klarer å vente til 6 mndr , selv om jeg skal amme like mye for det. Kjørte forresten BLW med Johanne også, fungerte veldig bra! 👍
 8. Gleder meg til sånne turer neste år! Er det noen med litt kunnskap om BLW her? Lurer på om det er ok å la B sutte på eks gulrot, eple, paprikabit selv om hun bare er 3,5 mndr? Har lest smaksprøver fra 4 mndr for mme barn og ikke før fra 6 mndr med mm barn, men hun er altså superinteressert i maten og prøver å få tak i det vi har. Og jeg tenker at hun da ikke får i seg mer enn en liten smak?
 9. Da avslutter vi persondiskusjon og går tilbake til sak. At det brukes mye "du," er et tegn på at det er på tide. Moderator Marie
 10. Man kan jo bli truet på livet og bli helt ødelagt, selv om man kom fra det uten en skade. Jeg er enig med tillien i at man ikke kan bestemme at det ene er verre enn det andre. Det er individets opplevelse og traumer som teller.
 11. Ikke veldig mye erfaring, men har vært på samme kurs som en, og en venninne har en. Og jeg har litt lyst på en selv. De virker som veldig muntre, lykkelige hunder som er lette å ha med å gjøre. Litt pelsstell, men kan klippes. Du kan jo lese mer om rasen kanskje.
 12. Hva med Bichon Havanais?
 13. Smart! Ingen tyskere der heller antagelig!
 14. Mens da jeg var på 10 klassetur i 98, inviterte en av jentene voksne tyske MC mannfolk inn i hytta, så læreren måtte kaste de ut og sove hos oss resten av natta. (Heldigvis!)