Gå til innhold
Hundesonen.no

Marie

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5,554
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  11

Marie last won the day on 13. Februar 2015

Marie had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

7,867 Excellent

7 følgere

Om Marie

 • Rang
  Ellie & Skessa
 • Bursdag 03/24/1983

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Røa
 • Hunderase
  Welsh springer spaniel & A. Kelpie

Nylige profilbesøk

15,693 profilvisninger
 1. Ja det var det jeg også tenkte på, det virket som han mente at de som driver med hundesport lovlig også burde bekymre seg, om denne dommen blir stående. Som om det har noe sammenheng med denne dyreplagingen.
 2. Hva tenker dere om forsvarerens kommentar på slutten da? – Kongsberg og Eiker tingrett har satt til side elementære prosessregler og tatt på seg roller som egentlig hører under lovgiver og Høyesterett. Dette blant annet ved å tildele et strengt straffansvar for lovlig jakt i utlandet og for treningsmetoder og konkurranseformer som ukentlig praktiseres i hundesportmiljøet i Norge. Dersom denne dommen skulle bli stående er det mange hundeeiere og hundeklubber i dette landet som har grunn til stor bekymring, skriver han
 3. Raser som har gått av moten

  Welsh springer så jeg sjelden da vi skulle kjøpe for rundt 10 år siden, men nå ser jeg de hele tiden.
 4. Den store baby- og barntråden 2018

  Det er visst HG dagen idag! https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1712929385450293&id=349757248434187
 5. Den store baby- og barntråden 2018

  Tenker masse på dere og ønsker dere all mulig lykke fremover! Gratulerer med lille Leah, håper så inderlig det går bra med henne!
 6. Den store baby- og barntråden 2018

  Gratulerer Annik! Nydelig! Håper det fortsetter å gå bra med dere AE!
 7. Plastikkproblemet

  Jeg er helt enig i det, og har tenkt sånn lenge. Hvorfor putte noe nedbrytbart i plast når det ligger utenfor der folk kan plages. (Jada unger går overalt, jeg har unger selv og mener det fremdeles. )
 8. Den store baby- og barntråden 2018

  Gratulerer! Jeg husker sjokket da jeg fant ut av det greiene der. Jeg tror jeg leste på Kvinneguiden en dag jeg kjedet meg litt. Det høres jo sinnsykt vondt og helt umenneskelig ut liksom! Jeg ble klippet med eldste (man får bedøvelse!) og jeg kjente ingenting. Fikk pyntesting med nr to, dvs at jeg må ha revnet litt, men merket ikke noe til det heller. Begge fødslene var fine opplevelser, uten smertestillende (dvs med unntak av lokalbedøvelsen før klippet). Hvis jeg skulle født igjen ville jeg bare ha gledet meg. Det er selvfølgelig noen som ikke får en fin opplevelse, men stort sett går det veldig bra.
 9. Den store baby- og barntråden 2018

  Hvordan gikk det? *** Er dere fornøyde med barnevaderen da?
 10. 93 hundevalper i bil, stoppet...

  Oi. Har du link til siden? Tenkte siden jeg har kontakter i bernermiljøet at de burde få vite dette, selv om jeg ikke aner om det er mulig å gjøre noe med det da. Edit: Skal klare å finne det på Facebook selv. Edit 2: Det er visst delt og diskutert i miljøet allerede!
 11. Jeg er ikke helt enig med den moderatorferien, men håper er vel at det skal hjelpe å snakke ut og slutte å gå rundt grøten. Syntes det har kommet noen fine innlegg her nå i alt det vonde og er takknemlig for de.
 12. Den store baby- og barntråden 2018

  Gratulerer Maren!
 13. Vi står alle i fare for å dø ut

  Ang barn så tenkte jeg slik før Quest, men endte opp med å få egne likevel. Hvem som burde få barn og ikke, handler jo også om hva slags livskvalitet man tror barna får mulighet til å ha. Vi hadde også kommet langt bare ved bedring av prevensjon og abortpolitikk flere steder i verden. Men jeg er absolutt positiv til begrensning på antall. Samtidig vet jeg ikke om noe som er mer motiverende enn å ta vare på jorda for egne barn og barnebarns skyld. La oss si det ble forbudt å få barn, hvorfor skulle noen bry seg da? Dyr og naturs egenverdi er jo dessverre ikke noe alle bryr seg om.
 14. Barnefotograf mishandler dyr

  Så fælt. Syntes synd på barna også jeg (ikke misforstå det er dyrene som lider), de er for små til å forstå hva de gjør. Jeg hadde virkelig ikke likt å få vite at noen hadde latt meg plage dyr som liten.
 15. Den store baby- og barntråden 2018

  Kunne ikke vært mer enig..! Den er helt fantastisk på tur overalt, men gruer meg foran hver biltur.
×