Gå til innhold
Hundesonen.no

Cloudberry

Medlemmer
  • Innholdsteller

    1,349
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    2

Innlegg skrevet av Cloudberry

  1. 23 timer siden, Annik skrev:

    Jeg hadde hentet en, tatt på ei stor sløyfe og gitt til samboeren i "gave". Hvem kan vel bli sint om man plutselig sitter der med en valp i armene? :aww: 

    Hehe tjaaa, sint hadde han nok neppe blitt. Men han kan være irriterende fryktelig prinsippfast :P

    Sånn ellers sitter jeg litt på henda, ellers går det plutselig ei melding til 2ne om denne puddelproduksjonen hun bedriver.. 

  2. Nå har jeg samla sammen det som helt åpenbart er søppel i hundestæsjet vårt og knytta sammen i et lite bærenett mens tårene trilla. Seriøst, vi snakker ihjæltygde leker og slikt. Alt annet, udugelig eller ikke, har jeg stappa nedi ei IKEA-flytteeske. Orka ikke å ta stilling til dette nå likevel. Ja, alt bortsett fra et av favoritthalsbåndene til Sita. Det må vi ha fremme :heart:

    Og BOT-dekkenet hennes, det vil jeg ikke ha. Legger ut tråd på det her i tilfelle noen er interessert. 

     

    • Like 1
  3. 11 timer siden, Krutsi skrev:

    Mitt tips er å ikke stresse med innkjøpet.. Det blir mye mer positivt når man er virkelig klar for det og vet det er riktig :) 

     

    11 timer siden, Snoffe skrev:

    Hund nå, og det skal være en whippet :aww: En sjokkis takk :aww::lol:

    Men ja, er du/dere usikker så ville jeg nok ha ventet litt. Hund haster stort sett ikke, og det kan værr godt å kjennr på hvilkrn rase som faktisk ønskes i huset neste gang.

    Neida, vi skal ikke stresse dette. Jeg er bare så utålmodig av meg, og vil bare vite. Kan godt vente med å få hunden i hus ganske lenge, hvis jeg bare får vite hva og når :aww: 

     

    9 timer siden, Line skrev:

    En liten svart, strihåra en! Men ikke før til neste år eller no, når dere har fått summa dere og er klar for en ny :aww: 

    Njææ, for mye barter og lyd! :P Men ja, vi summer fortsatt. 

    ... ser jeg hele Sverige baker, men lurer på om jeg heller burde lagt meg. Har ei lita ei som antagelig går nok ei urolig natt i møte, tenner på gang tror jeg :yawn: 

    • Like 1
  4. 37 minutter siden, Malamuten skrev:

    Hund så fort som mulig? :P Du får lage deg en rasevalg tråd så får du sikkert forslag til konkrete raser og oppdrettere også så er problemet løst :lol: 

     

     

    16 minutter siden, Krutsi skrev:

    Whippet! Leveringsklar om 3-4 uker.. Oppdretter her i Trondheim.. Trivelig oppdretter :) trenger du et tlfnr? 

    :teehe: Spoken like true soniser! :) Vi prøver å nyte det å være hundeløse mens vi bestemmer oss for ting. Og nå for tida kjenner samboeren min på at det er litt deilig å ikke kjenne dårlig samvittighet for en liten bisk som vil mer enn den får. Og at det er fryyyktelig kos med mops i hus :blink: Jo altså, det er jo det, men det er så uaktuelt som det går an å skulle ha ny mops altså. Vi har med andre ord litt vei å gå i heimen på hele hundeholdet. Kjenner jo på det selv også, men ryddinga i alt hundestæsjet reiv liksom skorpa av såret.. :(

  5. Det kverner og kverner og kverner oppi skallen min. Hund, ikke hund? Hvis hund, når? Og hvilken rase? Hvor fra? :gaah: Noen andre som vil bestemme dette for meg og informere hva det blir til? Skal få en sjokkis i betaling :aww:

  6. 5 timer siden, Krutsi skrev:

    Hvis du vil, så må du bare komme på besøk og hilse på whippeten :) 

    jeg vil ikke si at hun som bor hjemme er noe sær.. Hun er litt mer der at hun tror hun er rottis :P mitt inntrykk er at det er noen individer, som den jeg har boende på for, som tror selv de er noen dronninger, men ellers er de fleste sære et resultat av eierne sine.. 

    Hun mi som er sær, er sær i den forstand at hun sliter med å sove hvis hun ikke får ligge i noe mykt osv :P 

    Takk for det, vi vil gjerne hilse på ja. Har ikke allverdens med erfaring med whippet heller. Men jeg må innrømme at jeg synes ikke de ser noe koselige ut :P men sånn ellers checker de jo endel bokser. 

    Vi skulle liksom ha is i magen og prøve å nyte det å være hundeløs litt, jeg tenkte et års tid iallefall. Men spørs om vi klarer det altså :aww:

  7. 30 minutter siden, Krutsi skrev:

    Hadde det vært noen mnd tidligere, så hadde jeg hatt hund til deg.. Men den var det en annen familie som "stjal" :lol: 

    men hvilken rase er du ute etter? Mulig jeg vet om ei whippettispe.. 

     

    14 minutter siden, Bjornal skrev:

    Om dere ikke har store krav til å få en lydighetsschampion og ikke blir avskrekket av en turbospetakkelvalp de første mnd så ville jeg sett på whippet. Evt en voksen en på omplassering. Merkelige men herlige dyr :)

    Vi aner ikke rase :P det er problemo nr 1. Men mindre enn en storpuddel og større enn en mops. Helst korthåra. Vi eeeelsker jo pinscheren, men jeg tør ikke sjanse på å få et litt for reservert individ med unger og ungers venner i hus. H ønsker seg "sånn som Uva".. 

    Jeg har tenkt mye på mellompuddel men har aldri møtt en tror jeg. Whippet og, men jeg er redd de fort kan være litt i overkant sære? 

    Jeg tror jeg egentlig ønsker meg en labbe i pinscher-format. Fins det? 

  8. ... surfer jeg på hund. Det er rart og litt trist og litt spennende å skulle begynne med "blanke ark" igjen... for ikke å si utrolig vanskelig. Kan ikke noen her inne bare årne for oss? Mellomstor, snill, frisk og fin familiehund. Takk og takk :aww:

     

  9. 23 minutter siden, Yellow skrev:

    Kondolerer så mye, @Cloudberry ?

     

    22 minutter siden, Snoffe skrev:

    :hug: Så trist å høre :( 

     

    21 minutter siden, Krutsi skrev:

    Så kjempe trist å høre :( 

     

    17 minutter siden, Mona skrev:

    Så trist, @Cloudberry :hug:

     

    15 minutter siden, Symra&Pippin skrev:

    Kondolerer @Cloudberry:console:

    Skal ikke fugleunger stort sett spise hele tiden? Den fuglemora her ligger bare oppå dem og sover og sover hele tiden hun. :shocked:

     

    9 minutter siden, Tinkie skrev:

     

    :hug::(  

     

    9 minutter siden, Turb skrev:

    Så trist @Cloudberry:hug:

    Takk dere. Snål følelse å være hundeløs bruker på hundesonen.

  10. 35 minutter siden, Aslan skrev:

    I natt kom han endelig :heart: Ting går bare fint og det er helt nydelig dette. Intenst når det sto på, 3 timer tok det fra vannet gikk og jeg rakk ingen smertestillende akkurat :teehe: Fått litt røff behandling men blir lappet fint sammen av flinke folk her pluss masse dop, så det ordner seg. Vidunderet heter Mons og er 48 cm lang og 3470 tung, kom 9 dager på overtid, og ble 30-årsgave til pappaen sin :heart: 

    Gratulerer med verdens nydeligste lille Mons! :wub: må jo være tidenes beste bursdagsgave :D kos dere masse! 

    • Like 1
  11. Akkurat nå, Aslan skrev:

    3 km ruslet i skogen med hunden (litt fornøyd med at jeg orker det, for å være ærlig :P ), ferdigpizza i ovnen og jeg skal kose meg med godteri i kveld, nemlig :ahappy: Mini prøver nå ny strategi for å bryte seg ut tror jeg, både øverst og nederst i magen på en gang :lol: Jaja, getting closer lille kompis!

    Godt jobba er det, og det gjør nok godt på alle vis selv om dørstokkmila er aldri så lang som når man er i din situasjon! :)

    Her er det litt små-hektisk med forberedelse til ettårsdag imorgen. Hvor har tida blitt av? :o
    *ikke tid til å reflektere, må fyke på senter for å handle div matvarer og kjole til lillesnuppsi :icon_redface: * 

    • Like 3
  12. 8 timer siden, Aslan skrev:

    Termindato :banana: Og jeg og samboer er nok de som er mest avslappa av alle :lol: Er det bare jeg som har fått med meg at termin = 2 uker før OG etter datoen man får på ordinær ultralyd? :teehe: Mini kommer når han er klar han, så enkelt er det jo :) Selv om jeg selvsagt håper å slippe igangsettelse og sånn, men sannsynligheten for at det starter av seg selv er jo uansett størst :) 

    Fikk en bonustur på sykehuset da, blodtrykket "rekordhøyt" for min del, men når jeg målte det på sykehuset var det sunket betraktelig og var så fint at jeg slapp legesamtale tilogmed, så da ble det ingen ultralydtitt heller :getlost::lol: Jeg ser ham snart uansett, når han en gang vil ut av magehuset :) 

    @Cloudberry så nå er vel tida kommet for å ture meg :lol: 

    Hurra for termindato! :D jeg er med, bare si when and where du :) tør dog ikke garantere at det utløser fødsel da :aww:

    • Like 1
  13. 7 minutter siden, Aslan skrev:

    To dager før termin. Jeg skal ikke ha mange planer :lol: 

    :teehe: Lurt! 17. mai ifjor var forøvrig 5 dager etter termin for min del. Jeg hadde ikke lagt noe som helst planer, men plutselig hadde svigermor invitert seg selv på 17. mai-frokost ("Dere må jo ordne frokost??") og da kom mine foreldre også som egentlig bare skulle kjøre forbi. Når ungen attpåtil er over seg av glede når borgertoget går forbi blir man stående der da, ultragravid og i pensko, i halvannen time og peive med flagg. Jeg fikk is da :P 

    ... furter jeg. Ikke for 17. mai, andre ting :teehe: 

    • Like 2
  14. 2 minutter siden, Mirai skrev:

    Ja, du leser det riktig, begynner med 1 rett, deretter gjenta det som er mellom stjernene hele omgangen til du kommer til enden og da er det igjen 1 rett og 2 vrang. 
    Dette er jo kun for å lage hull til båndet som skal inn senere, så da trenger du flere vrangmasker, for det vil uansett bare bli hull og trenger ikke "være likt" eller se likt ut som raden over og under :) . Bare pass på å strikke kastene på neste runde sånn som det står på setningen under i oppskriften så blir det nok bra!

    OK, takk! :) Irriterende at jeg aldri skal lære meg å lese oppskrifter. Eller, jeg leste jo riktig, stoler bare ikke på meg sjøl :P

  15. 10 timer siden, Kaja skrev:

    Nuvel. Jeg har aldri vært så mye syk som da jeg jobbet i bhg. Sjefen sa det til meg da jeg ble annsatt, at det første året er man syk hele tiden, så går det over og man blir "aldri" syk. 

    Jeg gav meg i bhg etter 8 mnd, jeg klarte ikke mer sykdom. Men jeg har *bank i bordet* vært ekstremt lite syk etter at jeg slutta der. 

     

    10 timer siden, Yellow skrev:

    Samme her, men jobbet på skole. Trivdes godt med det, men nå lurer jeg veldig på om jeg ville gjort det igjen for var syk HELE tiden det første året, pluss det med lus (vet ikke om det ville vært like ille igjen det med sykdom, men). 

    Jo altså, når jeg skrev ansatte mente jeg jo fast ansatte - litt lenger enn en kort periode :) Burde kanskje presisert det. Har selv jobba i barnehage i et års tid, kjenner godt til den "oppstartsperioden" :)

    ... lurer jeg på om værdama på tv2 er meteorolog eller bare et pretty face, for såååå sjokkerende er det da ikke med snø i Trondheim første uka i april? "Sjååå på disse bildene her!" Kjedelig og kjipt, men ikke sjokkerende, med snøbyger idag... 

  16. Sitter og prøver meg på klompelompe sitt danseskjørt men jeg skjønner ikke :icon_redface: Har strikket 5 omg vrangbord og skal begynne på hullraden. Den beskrives slik: 1 r *1 m r løs av, 1 r, løft den løse m over, 1 k, 2 r smn*, 1 r, 2 vr. 
    Hva betyr stjernene? Er det det mellom stjernene jeg skal gjenta ut omgangen? Så det blir kun 2 vrange masker på en hel omgang? Skjønner ikke! Jeg leser: Strikk 1 rett, ta 1 maske rett løst av, strikk 1 rett, løft den løse masken over, 1 kast, 2 rett sammen, 1 rett, 2 vrang. Er det riktig? 

  17. 35 minutter siden, Symra&Pippin skrev:

    Sant. Og så har vi en gjeng vandrende smittebomber i klasserommene, som gjør at vi lett blir forkjølet. animated-smileys-sick-101.gif

    Ansatte i barnehager blir bortimot "aldri" syke av vanlige smittsomme infeksjoner - nettopp fordi de er oppi det omtrent hele tida. Er kanskje fordi de er mye nærmere ungene enn lærerne at dere ikke får samme effekten? God bedring iallefall! :)

    Jeg jobber med å ikke synes altfor synd på meg sjøl :aww: La meg 23, våkna 01 av vrælende 3-åring. Satt med henne en halvtimes tid før jeg ga opp og tok henne med i dobbelsenga. 0330 var det 0-åringen som vræla, og hun var ikke interessert i å sove mer hun. Vi diskuterte saken i halvannen time før jeg ga opp klokka 05, mest fordi da begynte hun å bli sint og høylydt, og jeg ville ikke vekke resten av familien i samme seng. Sov en times tid mens hun sov dupp imorges, så jeg er ikke sånn spesielt trøtt akkurat nuh - men søvnmengden det siste året har ikke vært så mye å skryte av. Det tærer på å gå sånn, all medfølelse til de med søvnmangel! :yawn:

    • Like 1
×
×
  • Opprett ny...