Gå til innhold
Hundesonen.no

Wulfi

Medlemmer
 • Innholdsteller

  770
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

4 følgere

Om Wulfi

 • Rang
  Puffeluffa
 • Bursdag 11/19/1971

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.pradapuff.blogspot.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Sveio
 • Hunderase
  Pradapuff og Punketroll

Nylige profilbesøk

4,057 profilvisninger
 1. Nellyvill's Go For It

  Utrolig flott hund!!
 2. Jeg har ikke lest hele tråden, men vil nå bare si at jeg har stillt for masse forskjellige dommere. Hunden min var 2 beste puff-tispe i 2008, og årets mestvinnende puff-tispe 2009. Hun ble champion 2,5 år gammel. Og det uten at jeg kjente en eneste dommer. Belive it or not... Så jeg velger å tro at de fleste dommere er nøytrale når de setter opp vinnere. I allefall på min rase.
 3. Hvilken miniatyrhund har du?

  Hvilken Miniatyrhund har du? Chinese Crested Navn: Shandor`s Intelligent Izzy. "Punky" Kjønn: Tispe Alder: 10 uker Høyde: Liten Kg: Aner ikke. Farge: Opdretter: Ann Kristin Solen, Kennel Shandor Hva bruker du hunden til? Foreløbig bare som varmeklilde om natta. Hehe... Har dere noen utstillingsresultater eller andre resultater? Nei, hun er for ung enda.
 4. Hvilken miniatyrhund har du?

  Hvilken Miniatyrhund har du? Chinese Crested Powder Puff Navn: Shandor`s Blazing Belle. "Prada" Kjønn: Tispe Alder: 3 år Høyde: Hm.. ca 34 cm. Kg: ca 5,5 Farge: Krem/hvit Opdretter: Ann Kristin Solen, Kennel Shandor Hva bruker du hunden til? Familiehund, utstilling, triks, lekekamerat, turkompis, psykolog, fotomodell...ALT! Har dere noen utstillingsresultater eller andre resultater? Hun er Norsk Champion.
 5. Dagmamma til hund?

  Jeg er uføretrygdet så jeg har ingen jobb å gå til om dagene. Derimot bruker jeg mye tid med hunden min, og da kan jeg jo like gjerne ha med meg en hund til også gjennom dagen. Er det noen som har vært hunde-dagmamma før? Hvor mye har dere tatt pr dag? Jeg passet 4 mynder før, men det ble litt annerledes siden det var en bestisen min sine hunder. I tillegg har jeg jobbet med alle mulige typer hunder på hundepensjonat.
 6. Chinese Crested

  Ved et par anledninger har Prada vært alene i mange timer. Hun har da aldri gjort noe galt, hverken tisse, bæsjet eller tygget på noe. Det har gått helt fint for vår del. Men hunder er jo forskjellige... Mange CCPP-eiere som driver på med utstilling bader hundene hver 7-14 dag, for å holde pelsen i utstillingsmessig stand. Jeg bader Prada hver 3-4 uke, sånn ca, men børster skikkelig gjannom henne en gang i uken. Hun har en VELDIG lettstelt pels, derfor kan jeg tillate meg å bade så "sjelden." Prada er en CCPP med normalt mye underull tror jeg, og da vi tidligere i vinter hadde minus 14 grader, så stoppet det ALDRI henne fra å være ute i snøen å leke. En naken kan sikkert være med på en lengre tur selv om det er vinter, men hvis det er kaldt bør de få ha litt klær på. (Hvor kaldt det er kommer jo litt an på hvor i landet du bor. Her i Haugesund er det ikke noe problem å ha nakenhund med på tur selv om det er midtvinters. Prisen ligger ca på 12.000.
 7. Chinese Crested

  Ok, gammel tråd, men dersom du fortsatt lurer, så ta en titt på siste innlegg i bloggen vår.
 8. Bare Venus

  Kjempefine bilder! Hun er så fin atte!
 9. Bare Venus

  Hun er en av de få Schäferne jeg virkelig liker!
 10. Berger Picard

  Picard er knalltøffe! Jeg digger dem, selv om de ikke er min type.
 11. Takk for turen i går:) Kjekt at ikkje det berre er meg som er mørkeredd...:)

 12. Extra & Action

  Gratulerer så masse til Extra!! Tiden har flydd!!
 13. Extra & Action

  Du burde lagt ut det bildet jeg tok. Det med puta. Fnis... Søte ex!
 14. Italia

  Lurer på om noen soniser har vært i Varese i Italia, og har tips til overnatting...
 15. Hvil i fred, Caress

  Vår lille engel, Caress sovnet stille inn hos veterinæren i dag. Etter å ha slitt med frambeina helt fra du var liten, så var nå tiden kommet. Du fikk bare 11 måneder på denne jorden. Du har levd et kort, men veldig lykkelig liv! Du har fått levd i flokk med andre hunder, og du har hatt mennesker som elsket deg av hele sitt hjerte. Og vi kommer aldri til å slutte å elske deg. Du var så full av livsglede og lykke! Med deg i nærheten var det umulig å være trist, for du fant bestandig på noe morsomt som fikk oss til å le, enten vi ville eller ei. Aldri har en mynde vært mindre elegant enn deg når du hoppet og spratt bortover. Eller når du skulle opp i sofaen... Eller sto med frambeina i vinduet og "moffet" på usynlige ting der ute et sted... Eller når du lå på rygg og sov, vridd i alle vinkler... Eller når du lekte med andre hunder, og sto og luuurte på dem før du bykset mot dem... Og aldri har en mynde vært mer sjarmerende, glad-dum, og vimsete enn deg. Det gjør så inderlig vondt i hjertet når jeg tenker på at vi aldri skal få se deg finne på rare sprell igjen. At vi aldri skal knekke sammen i krampelatter over dine "elegante" påfunn... At vi aldri mer skal få legge kinnet inntil den silkemyke, tykke pelsen din... Smerten er som et brutalt skrik rett fra dypet innerst i hjertet. Jeg håper du merket at vi var hos deg da du sovnet. Jeg håper du vet at vi alltid kommer til å elske deg. Du vil ALLTID være vår lille engel. Hvil i fred, Caress...
×