Kristiin

Medlemmer
 • Innholdsteller

  4,463
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  2

Alt skrevet av Kristiin

 1. Bumper denne ..om noen har et annet merke som kan passe pyrre på 13-14kg så kan jeg også være interessert.
 2. Noen som har en ruffwearkløv de ønsker å selge? Til en 14 kgs hund. Str XS eller S, regnet på at hun er i grenseland mellom to størrelser. Fortrinnsvis Approach men interessert i palisades pack også
 3. Kom på noe jeg tror flere er uenig i Synes ikke barberte snuter er så fint. Eller kanskje motsatt? Synes de er både finere å kulere når de får la pelsen på snuten gro
 4. No1400 kroner!? jeg hadde flydd i taket kjenner jeg. Du hadde jobbet mye i hele advendstiden og to helligdager (jul og nyttår) og får 1400,-..!? Søk deg juridiskhjelp! Hva ble du "lovet" som minstelønn i løpet av en måned? (..det beløpet burde også vært UTEN jul og nyttårsjobbing) Er alt som er lovet muntlige avtaler? Er det ikke lovpålagt med 100% tillegg på helligdager eller er jeg på bærtur?
 5. Det skal ganske mye til for at klørne skal bli noe problem. Så jeg skjønner ikke helt behovet for å fjerne. Nå har jeg to hunder med en foran (leddet) og to bak (en leddet og en uleddet), aldri hatt noe problem med de. Eldste er nå 9 år. Eneste å huske at de må klippes oftere, de får jo ingen naturlig slitasje. Om de får bli lange kan de jo kjappere henge seg opp i noe.
 6. Kun eksteriørmessig er jeg schizofren Riesenschnauzer i en mer bruksretning. Ikke så mye pels og godt muskelsatt. Det synes jeg er dritlekkert. Egentlig generelt korthårete 20-45kgs funksjonelt bygde hunder som er godt trent. Der du ser en godt muskelsatt kropp. De må jo være korthårete, for man må jo se det Pit bull som ikke blir for bred, men godt trent er også med! Noen mynder er alt for majestetriske til å ikke lee ett ekstra blikk etter de. Greyhound, faraohund, irsk ulvehund ol. Særlig når de er i full driv, som de er skapt til. Så må jeg ha med tsjekkoslovatisk ulvehund! Mulig sibirian husky klarer å snike seg inn her å Av de med litt pels. Pyreneisk gjeterhund med korthåret hode med litt størrelse, semilang pels harleiken! Eller bordercollie, 17-19 kg svart/hvit med semipels og ståører. Tervueren med kort(ere) pels som er veldig mørk og mer stopp enn flertallet idag har. Synes ikke det er så kult å ramse opp raser jeg ikke liker men kan heller nevne noen trekk. Gigantraser, raser som sikler, øyne og lepper som henger. Hunder med for korte/lange kroppsdeler (feks korte føtter eller alt for lange ører). Hunder med korte snuter eller underbit. Er det bare meg...? Kan være like greit at jeg har flere kriterier enn utseende når jeg skal anskaffe meg hund
 7. Her ble det registrert 0 pyrrer i 2017, så skal nok se langt etter å toppe listen med det første
 8. God bedring til Tidi
 9. De er helt hvite ja. Du kan jo bare google å finne noen bokstaver du liker, å skrive de ut
 10. Clasohlson har fine klistremerkepapir, vanskelig er det heller ikke om du har skriver!
 11. Hun virker jo glad og fornøyd på tur uten antydning til å være veldig sliten. Kanskje begrense de lengre turene til et par ganger i uken? Eller som foreslått å ha henne i en sekk om turen blir lengre?
 12. Her er det bånn gass innstilling skillpadde, det er ork det! Bytter mer enn gjerne!
 13. Stikkordet er å være konsekvent, hun skal aldri ha en forventning å hilse på hunder hun ser
 14. Jeg leverte tilbake et brukt reinskinn og fikk pengene tilbake. Hadde glemt kvitteringa i bilen, men trengte ikke å gå å hente den. Hadde den i litt over en uke.
 15. De har 100% fornøydgaranti mener jeg, lever de tilbake å få pengene igjen
 16. ..problemet løser seg nok fort om dere slutter å lar henne hilse på andre hunder på tur. Å vær konsekvent med det
 17. Det tror jeg er kuleste puddelklippen jeg har sett! Superfin
 18. Jeg har jo en på 13 og en på 30 og lik lengde på hanefoten, Nå bruker jeg mest nome på ene og zero DC på andre, så de får ca samme lengde da. Men går begge med nomesele på seg har jeg løst det med å forlenge tråden bakerst på selen på den minste hunden.
 19. Men denne er datert 13/01 2018, pg rettssaken starter 16 januar ifølge artikkelen..?
 20. Hvilken rase?
 21. Ingenting har røkket her Men kanskje litt begrensa hva 13kg power skal få til
 22. Helt enig Zero DC short er en mye mer kombi-lignende sele enn nonstop sporsela. Har begge selene, kunne ikke falle meg inn å bruke nonstop som trekksele Edit Ville helt klart ha sydd på en bukstopper eller kjøpt en kombisele. Å ikke kjøpt en sele som egentlig ikke er ment til trekk.
 23. Vet mange bruker å ta de med i bilen
 24. Det jeg tenkte på at den største forskjellen mellom dem er linjene? Eller er jeg på bærtur? Likevel om det kan komme groen i tervkull og motsatt. Så er de ikke helt mikset?