Gå til innhold
Hundesonen.no

Fantasia

Medlemmer
  • Innholdsteller

    298
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Oslo

Nylige profilbesøk

4,205 profilvisninger

Fantasia's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • Reacting Well
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

21

Nettsamfunnsomdømme

  1. @2ne Varierer sikkert fra kommune til kommune, og muligens diagnose. Hvis det er tvil fra hjelpemiddelsentralen på om du virkelig trenger det hjelpemiddelet du ber om så kan det være at det er en lengre prosess. Min opplevelse av kommunen jeg bor i er at de er smidigere enn de fleste kommuner på de fleste sakene. Bortsett fra prosessen deres rundt utbygningen av den tredje rullebanen og hvordan de behandler oss som kommer til å miste husene pga det.. men det er en liten annen avdeling enn helse.
  2. @2ne Det er ikke sikkert du må snakke med en spesialist. Det kommer nok an på hvilken kommune du bor i. Jeg ringte bare til hjelpemiddelsentralen og sa jeg trengte varmemåler, oppga diagnose, navn og adresse. Det var alt de trengte for å bestille det inn. Dessverre er det lang bestillingstid på varmeutstyr så de kunne ikke garantere at det kom inn før vinteren var over.
  3. Du kan bruke norsk speditør. Er samme opplegg uansett om varene kommer med fly eller båt. Hvis du vil ha kontaktinformasjon til et firma som kan hjelpe deg så send en pm
  4. Flytter snart på landet og må nesten kjøpe meg en bil. Er det noen her som vet om man får presset inn et bur med plass til hund med border collie størrelse i en bil som denne?
  5. Har planer om at 2014 skal bli et veldig aktivt år med mye trening. Har aldri trent før så har ikke noe erfaring med hvilke produkter som er bra og hva som bare er tull. Lurer derfor på om det er noen her som har erfaring med Fibit flex?
  6. Hva slags merker er det som er etisk riktige da? Prøvd og google men ble ikke noe klokere. Skal man få folk til å handle etisk riktig, så burde det være lettere og finne informasjon om hva som er bra. I år skal jeg prøve å bli enda flinkere til å handle mer kvalitet framfor billige klær fra hm osv . Men det er mer fordi klær med kvalitet varer mye lengre enn hm klærne som holder maks to runder i vaskemaskinen før de ser helt utslitte.
  7. Fantasia

    Julekjole!

    @Ozzy Den kjolen er bare utrolig flott. Jeg har den i grå
  8. Fantasia

    Snapchat :)

    Overtro. Nettopp laget konto så vet ikke helt hvordan det funker enda.
  9. Takk for svar. Er noen år siden jeg ha brukt kamera så tror kanskje det er best og spør i en butikk. Burde nok også hatt et nytt kamerahus
  10. Rosa trixie sele til den ene hunden , en stor drakampleke formet som en rev , masse godbiter , 2 blinkehalsbånd og to lys til å feste på de vanlige halsbåndene.
  11. Planen er å kjøpe et vidvinkelobjektiv til mitt canon kamera. Grunnen til at jeg kjøper det er for å ta bilder av en leilighet til en salgsannonse. Men håper naturligvis og finne et som kan brukes til natur /dyr etterpå. Noen som har noen anbefalinger ?
  12. @ takk for svar. Hvor mange sener må man kjøpe om gangen? Skal tenke litt på om jeg tar sjansen på å bestille hele esker , har bare to hunder som kan være veldig kresne.
  13. Har dere flere typer hundesnacks enn de 6 typene som ligger på nettbutikken?
×
×
  • Opprett ny...