Kåre Lise

Medlemmer
 • Innholdsteller

  4,462
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  2

5 følgere

Om Kåre Lise

 • Rang
  Avhengig

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Østafjells

Nylige profilbesøk

8,444 profilvisninger
 1. Fjorårets bullcrap. Nytt år nye muligheter. Prisvinnende filmer, hvilke konkrete filmer og priser er det snakk om?
 2. Nei men da så jeg kan svare selv og jeg. Det eneste nye er at påtalemyndigheten har tatt ut tiltale og rettsaken er berammet til 6 uker. Det burde si noe om omfanget som ikke har vært noen hemmelighet.
 3. Hva da nye opplysninger?
 4. Jeg kan vel tildels være enig i at selve hundesaken som avliving vs omplassering er over. Utover det ble det diskutert, les bagatellisert alle aspekter ved saken. Vi har alle forskjellige interesser rundt hund og for min del ble det særlig lagt merke til at det var helt ok å forsvarstrene ikke NKK godkjent rase i skogen, skjedde jo tross alt med godkjent figurant med støtte av IPO-miljøet. Hele saken her luktet så svidd i fra dag 1. at jeg lurer enda på hvordan det var mulig å se gjennom fingra ved å plukke ut enkeltelementene. Joa det er drita kult å la bisseboffene henge i bildekk., tøfft. Men når det settes inn storstilt etterforskning som det ble gjort her så er det ikke lenger bare en lokal lensmann som ønsker å avlive noen uskyldige hunder. Da burde man tenke seg om før man tror på rykter om at dette er de kule uskyldige gutta boys. Så nei, det er ikke greit med ny tråd. Den opprinnelige burde stå til skrekk og advarsel. Det er mye organsisert dritt som skjer i hundemiljøer rundtom og vi har vært så heldige å være skånet for mye av det her i Norge. Da burde varsellampene lyse og ta det på alvor når det dukker opp. Ikke fjase det bort i fjortissfnising fordi enkeltelementer isolert sett kan se uskyldig ut.
 5. 20 sider med bagatellisering, greit med en ny tråd da ja. Mye bedre det enn å stå for det en har sagt. Ja ja om det er noen trøst så er det vel flere enn sonen som har gått i baret her. Ha en fin dag
 6. P2 for en times tid siden. Usikker på om det var nyheter eller innslag.
 7. Da er rettssaken i gang og utifra det jeg hørte på radio så har påtalemyndigheten gjort jobben sin. Få disse gærningene sperret inne langt unna dyr.
 8. Oppskriften på hvorfor ikke hobbyentusiaster burde ha noe som helst med forvaltning å gjøre. Det er vel andre ting enn felling han der burde få premie for.
 9. På hvilken måte mener du at du bidrar uten å polarisere ved å holde liv i den halvdøde myten om hybrider? Hva hybrider skulle det forresten være snakk om? Ulv og...?
 10. Og for oss som kjenner til deg og dine tidligere standpunkt til ulv skal vi bare ta det for gitt att du har bråsnudd 180 grader over natta? Istedet for motsvar blir jeg veldig nysgjerrig på hva som har skjedd.
 11. Desverre nesten umulig å oppdrive i den prisklassen da de er fra 2009 og nyere. Ligger en ute nå til 50.000 gått 364k. https://www.finn.no/car/used/search.html?make=0.817&model=1.817.6709&sort=0&wheel_drive=2 Da er du enten ekstremt bortskjemt eller så er det noe feil med den, gåen turbo e.l. 105hK TDI er en maskin som er allmen kjent for å gå helt greit i det segmentet. Uproblematisk å kjøre fra alt tilsvarende fransk ræl.
 12. 60km/t er jo ganske drøyt uansett redskap. Kickspark handler veldig mye om teknikk. Det er på ingen måte bare å hoppe på og la det stå til hvis man har "motor" foran. Det er en moderne spark med mye bedre manøvrering hvis man gidder å lære seg det, krever litt trening. Veldig artig med ski på.
 13. For å ha noe å blogge om? En blogg er det man hadde syklubb for før i tiden. Sladder og vås. Det hadde jo aldri fremstått som en frøken detektiv blogg hvis man bare viste til allerede oppklarte saker. Samme frøken detektiv flyr jo rundt med kamera og tar bilder av mørkhudede i et desperat forsøk på å vise at verden er i ferd med å gå under. Det blir litt vanskelig å ta troverdig.
 14. Grattis, blir du student og nå da etter dette? God helg.
 15. Ja akkurat det. Har og fått beskjed om att det ikke er rom for unntak så grunnlaget mitt for å søke eventuelt unntak er ikke engang sett på og vurdert. Ønsker å vite noe mer om det juridiske rundt dette. Juridisk er kanskje feil ord jeg vet ikke men.