Gå til innhold
Hundesonen.no

Gullen

Medlemmer
  • Innholdsteller

    263
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    1

Gullen last won the day on 3. November 2012

Gullen had the most liked content!

Om Gullen

  • Bursdag 21. April

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.123hjemmeside.dk/Albin-Bella-Tyson

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Hunderase
    2 Berner Sennen
  • Mine dyr
    Nellyvill's Joyride - Sushi
    Nellyvill's One Of A Kind - Wilbert

Nylige profilbesøk

9,347 profilvisninger

Gullen's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

570

Nettsamfunnsomdømme

  1. Gullen

    Kanintråden

    Kaniner kan spise eik, men ikke overdriv. Kvister og blader skal gis bare som kosemat, og ikke være en del av hovedfòret. Gi dem gjerne et variert tilbud av friske greiner. Kaniner kan spise de fleste av norske tresorter, bortsett fra hegg. Mine liker best seljekvister. Nå har jeg posta 3 innlegg her, da jeg ikke kan å sitere flere innlegg i ett. :/ Sorry.
  2. Gullen

    Kanintråden

    Hannkaniner kan kastreres når de er 11 - 12 uker. Ikke vent for lenge etter det, for de kommer fort i puberteten, og da kan de begynne å slåss. De tar heller ikke hensyn til slektskap. Brødre som er vokst opp sammen kan slåss like heftig som andre kaningutter. Hvis ikke du får dem kastrert, så kan de faktisk kastrere hverandre, eller skade hverandre stygt på andre måter, og i verste fall drepe hverandre.(Som Ganzie og Raksha også skreiv.) Hvis du leser Den store kaninboka, så får du riktig opplysning om det du trenger å vite om kaninhold. Boka er en vel verdt investering, da det ligger mye feilaktig informasjon ute på nettet, og blant folk som har hatt kaniner "i alle år", og som tror de kan og vet det meste om kaniner. Du vil sikkert også få nytte av å bli medlem av facebooksiden. Lykke til videre med dine kaniner.
  3. Gullen

    Kanintråden

    Kaniner skal ikke ha høyensilasje, men tørt, grovt høy av god kvalitet. De skal ha bare en liten mengde med pellets daglig, ca 20-25 gram pr kilo kroppsvekt, og Oxbow er et anbefalt merke. Styr unna Felleskjøpet sine pelletsmerker. Har man mistanke om sykdom, så drar man så klart til dyrlegen, slik som man gjør med sine andre kjæledyr. Det er spesielt veldig viktig å ikke vente med å oppsøke veterinærhjelp til kaniner, for de blir fort veldig syke, og å vente med å dra til dyrlege kan bli fatalt. Jeg anbefaler dere som vil gi kaninene deres et godt liv, å lese Den store kaninboka av Marit Emilie Buseth. Bli også gjerne medlem i Facebook-gruppa ved samme navn. http://www.kaninboka.no/kosthold-og-ernring/2016/2/16/hva-skal-kaninen-spise
  4. Gullen

    Navneforslag

    ...og gjett HVEM som kom med forslag om Mario da...? Han ser bare helskjønn ut! Sjekk DE mørke øynene! Jeg gleder meg til å få besøk av han om noen uker. :berner:
  5. Gratulerer med dagen, Margrethe! ..og godt nyttår til alle sammen.
  6. ..og her leste jeg i farten at Sonen har flotte hunder i garasjen.. Gratulerer så mye til alle de flotte Sonenhundene med eiere og oppdrettere! Kjempeflott!
  7. Jeg kan ikke skrive her hva hundene mine/våre får til jul, for det vil ødelegge moroa og spenninga for Mona på julaften...
  8. Gratulerer så mye til alle som er fornøyde etter Dogs4All i helga. Det er utrolig mange Sonenhunder som rasker med seg vinnertitler og shower seg fram til gode plasseringer. :snuser: :berner: :corgi:
  9. Vil bare nevne at Mona og Toril er lykkelige eiere av en Dansk Juniorvinner! :berner:
  10. Sjekk ut Kid og Princess, og se om du finner noe du liker. http://kid.no/produkter/stue/show/101/10101 http://www.princessbutikken.no/display.aspx?menuid=12 Veldig vanskelig å komme med tips, når man ikke ser stua i sin helhet. Min erfaring fra den tida da man kunne låne med seg gardinlengder hjem, er at det ofte var den man trodde passet dårligst, som passet best. En lift-gardin hadde vel passet i trappeoppgangen, men samtidig så tror jeg at jeg ville hatt en gardin som slipper inn mye lys der. Lykke til!
  11. Odin ble 8 år i august, og skal etter planen prøve seg i veteranringen i Vikingeskipet. Han og Jan tar turen sørover, mens Tyson, Aslak og jeg blir hjemme og passer gård og grunn. Regner med dommeren kommenterer at han er i litt for godt hold...
  12. Jeg har vært krisehjem for Charlotte 2 ganger, og jeg var slettes ikke fornøyd med den jobben hun gjorde for oss som stilte opp som krisehjem. Gjesteboka på hjemmesida hennes var den gangen full av sinte innlegg fra folk som lurte på hvorfor de ikke fikk kontakt med henne. Angående folk som skal skaffe seg hund, så er jeg alltid den som klarer å fortelle hva som kreves, hvor mye det vil koste, både av tid og penger osv.. ..og de må absolutt ikke kjøpe hundefòr på dagligvarebutikker.. Som jeg har sagt mange ganger før...det er en grunn til at jeg ikke er oppdretter. Det er uhyre få som hadde kommet seg gjennom det trange nåløyet mitt, og fått med seg en valp fra meg. Når så den hodeløse hundeeieren finner ut at hunden krever mer enn h*n kan gi, så synes jeg det beste er at de sørger for at hunden får komme til et hjem som er tilpasset et godt hundehold. :berner:
  13. Gullen

    Fårikål spm

    Er enig med de andre her, om at fårikålkjøtt bør ha fett på seg...men ikke FOR mye fett heller. Styr unna fårikålkjøtt med lite kjøtt og masse fett. Jeg pleier å bruke både skiver av lammelår (delt i biter) og fårikålkjøtt, da får jeg godt kjøtt, i tillegg til at jeg får den gode feita som setter den gode smaken på fårikålen. Lag den dagen i forveien, fårikål er best oppvarmet dagen etter. ..og husk å koke den lenge nok, til kjøttet er skikkelig mørt. Lykke til!
  14. Så skjønne valper! De er vel sånn rundt leveringsklare nå da..? Skal du beholde en selv, og blir den andre Sonis..? Virker som om det er flere her som kunne tenkt seg en av de små pelsballene.
×
×
  • Opprett ny...