Gå til innhold
Hundesonen.no

Pringlen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5,343
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  20

Alt skrevet av Pringlen

 1. Trekkhundtråden

  Du har jo også turløp med "mosjonsklasser" som seppalaløpet. Veldig koselig
 2. Drektighet og røntgen

  Det er jo blitt så populært å ta røntgen av tispa, for å se antall valper (jeg har aldri gjort det, ser ingen grunn til det) Når man ser til mennesker, så frarådes jo røntgen på det sterkeste under graviditet. Hvorfor er det helt greit å utsette valper for stråling? Har pratet med helsepersonell som stiller akkurat dette spørsmålet. Hos mennesker forbindes strålingen med ulike helserisikoer. Er det helt utenkelig at det gjelder hos hund også? Jeg finner i farta ikke noe stoff om dette, så regner med at det kanskje ikke er gjort noen undersøkelser på hund. https://nhi.no/familie/graviditet/svangerskap-og-fodsel/sykdommer/undersokelser/rontgenstraling-under-graviditet/ Greit nok at det er størst risiko tidlig i svangerskapet. Men hunder går jo bare 9 uker, så mye utvikling skjer de siste ukene også.
 3. Beste billige tørrföret?

  Kajsa? Norskprodusert, og mye kjøtt i følge innholdsfortegnelse. Billig er det i hvertfall. Ikke testet det selv, men kjenner flere som er veldig fornøyde.
 4. Drektighet og røntgen

  Ja, man tenker på risiko. Jeg har aldri opplevd å ikke merke om det er tomt eller ei, men det kan jo hende at det forekommer. Nei, det er akurat det: vet man noe som helst om stråling kan påvirke valpene eller ei?
 5. Akkurat nå mars

  Oi, hørtes ikke mye hyggelig ut Håper det går bra med svigermor! Å flashe litt pupp blir vel bare en bagatell i sånne situasjoner..
 6. Barnefotograf mishandler dyr

  Nei, det er ikke barnas feil! Bilder av barn og dyr kan være helt topp, det. Men det krever at de voksene passer ekstremt godt på! Fotografen sitter bak kameraet. Men når foreldre tydeligvis er helt nedsnødd, burde det vært medhjelpere som kunne passe på situasjonen. Tviler forøvrig på at noen synes disse bildene er søte. Dette må da være "gone wrong" utgavene...
 7. Og der forsvant nok et oppegående og fornuftig medlem
 8. @QUEST nei, jeg har heller ikke sett at du har blitt utsatt for, eller utsetter andre for, noe av det Line nevner
 9. Ja da, men den lager så mye utrivelige tanker...
 10. Det er jo derfor vi har ignoreringsfunksjonen Det er bare litt irriterende at den er så mangelfull som den er.
 11. Nemlig. Det er faktisk ganske irriterende at blokkert bruker bare fortsetter å sitere, man får jo varsel hver bidige gang. Poletter triller ikke alltid ned av seg selv...
 12. Fargegenetikk - black and tan - bare et spørsmål

  Trooor pinscher har dominant rød, men sjekk med noen som kan rasen
 13. Fargegenetikk - black and tan - bare et spørsmål

  Kommer ann på om genet for rødt er dominant eller ei i rasen. Røde dachshunder MÅ ha en rød forelder, feks
 14. Nei? Jeg har det. Men de får mosjon for det...
 15. Altså; mattilsynet var ikke en gang interessert i å la veterinærene rapportere boas operasjoner til NKK. Så det er vel lite realistisk at det kommer noen fornuftige tiltak fra den kanten?
 16. Parring

  Ja, det kan bli valper uten heng. Men det forutsetter jo at hannen har truffet, og fått levert noe
 17. Akkurat nå mars

  Nomminn <3
 18. Parring

  Ja, faktisk. Aldri tenkt på det før, for dachser er ikke sterke nok til å dra seg løs. Men ved første paringa på hygenen nå, så greide jammen hannen å dra seg løs mens de hang. Tispa blødde som en sil... Så, følg med.
 19. Akkurat nå mars

  Også i påsken
 20. Men altså: dere vet at det er ganske strenge restriksjoner på snøscooterkjøring? (ja, om du ikke er same, altså
 21. Mja. de stumphalede boxerene var jo registrerte de. Det ble bare omgått ved at naturlig stumphale ble diskvalifiserende FCI registrering får man liksom ikke oversett, sånn i seg selv.
 22. Er du helt sikker på det? Det er da flere eksempler på at andre enn rasens hjemland avler inn andre raser i div. Finland med DS? Usa med dalmatiner? Når resultatet er registrert, får andre land gjort fint lite med det. Og ja, luzern i Norge nylig. Ingen Norsk rase akkurat, det...
 23. Men nå ER jo ikke problemet de som vet hva som bor i bikkja, eller ikke. Det er alle de gjøkene som lar det skure og gå og lar bikkja flakse rundt på egen frekvens. Hadde det ikke vært flust av slike, så hadde vi ikke trengt båndtvang. Nå er det jo selvsagt akkurat disse som helst bryter båndtvangen. Men lovene må jo nødvendigvis være like for alle. Som sagt; jeg er for at folk bruker huet, men det fungerer jo dårlig for alt for mange.
 24. De er vel ikke akkurat noen utstillingsstjerner de der.... Fikk meg egentlig mest til å tenke på: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2330885/What-did-The-badly-stuffed-animals-left-little-dignity-afterlife.html
×