Pringlen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  4,763
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  15

Alt skrevet av Pringlen

 1. Men om ts ønsker seg en utseendemessig liknende hund, så er nok Finsk lapphund det nærmeste man kommer. Selv om blandingen neppe inneholder det
 2. Står den på samme kennel som am.bullene i ulovlig-jakt saken, den da? Fyren der hadde jo noen mildt sagt malende beskrivelser av hvor ville og gale am.bullene var når de bet i leker (og derfor livsfarlige, hilsen nrk) red: (uten sammenligning for øvrig, denne hunden burde ha vært avlivet straks, bare flaut at eier nekter)
 3. Jeg ville absolutt tatt med hunden i bilen. Det kan være vanskelig å ha et tidsperspektiv på når en hund kan være alene hjemme. Noen tidlig, noen først når de slutter å spise opp alt som er (som for feks støvere, er en langvarig greie...) Om vinteren kan du feks sette en liten vifteovn inn i bilen, om du har tilgang på strøm. Om sommeren, tja, får håpe det løser seg før de helt varme dagene kommer. Eller, du har ikke mulighet til å sette opp en liten hundegård? Mange roer seg bedre når de får følge med på verden utenfor.
 4. http://hunomhund.no/2017/11/forskere-har-laget-et-standardisert-program-for-sosialisering-av-valper-hos-oppdretter/ Apropos sosialisering og miljøtrening. Eller dagligliv, som andre kaller det?
 5. Nei, i grunn ikke Ja, men man skal også være passe blind, når bikkjene hangler rundt og gisper etter luft. Og så synes man de er friske og raske Å jo, alle raser tar jo keisersnitt, det er bare tispene som ikke pressser nok... Ehhh, nei
 6. Det er ikke alltid enklest at en som har flest hunder, er den som må passere en stillestående hund. Noen ganger, men ikke alltid, mtp plass. Hvis det er enklere for deg, kan du gå til side og stoppe, mens du ber bikkjene holde seg i ro. Jeg ville droppet go'bitene, det blir bare styrete med mange hunder.
 7. Hun var virkelig full av vilje til å bedre rasen, hun eb oppdretteren
 8. Tror ikke han liker så veldig mye generelt (har bare stilt kv for ham, for mange år siden, men ser jo hvordan bedømmelsene bruker å være )
 9. Høres ut som den dommeren du hadde, i hvertfall
 10. Nei, der kan man se. Er blitt riktig populært å bruke spleis Ikke alle som er imponert på fb, da.
 11. Det var denne? https://www.spleis.no/project/23516
 12. Ser det er flere som krangler om den der...
 13. Jepp, jeg fant det
 14. Har bare kritikk på sms, men da prøver jeg med screenshot
 15. Takk, ja Leipzig og Dansk vinner. Leipzig har jeg vel et premiekort eller noe fra. Fra DK vinner har jeg vel bare kritikk på melding. Kanskje det holder med screenshot av premieliste?
 16. Har ingen aning, ts. Men, siden tråden handler om vinnertitler. Regner med jeg må sende et eller annet til nkk for at de skal registrere utenlandske vinnertitler. Hva trenger de?
 17. http://www.hegnar.no/Nyheter/Naeringsliv/2017/11/Har-sopt-inn-20-mill.-paa-aa-snakke-med-dyr Ja, det får'n si
 18. Du går bort til en plass hun kan frese fra seg? Hva med å bruke turen bort som litt trening? Får ikke komme løs før hun er rolig? Ellers vil hun nok vokse fra seg mye. 7 mnd er jo bare barnet
 19. Det er en beteendesbeskrivning. En slags mh tilpasset mer "familiehunder"
 20. Nei, jeg håper da ikke det er normalen. Men at nedarvede egenskaper dukker opp i en slik blanding, burde ikke komme som noen bombe. Regner med at dette var en rekke av uheldige hendelser. (hund løs på feil sted, så noe som trigget egenskaper den hadde fått tildrlt i sin genetiske pakke)
 21. Nei, absolutt. Har du mulighet til å la bikkja frese fra seg løs, for så å trene på å gå pent?
 22. Å GÅ turer i bånd, er nok litt kjedelig for en KV, ja
 23. OMG det hørtes ut som et mareritt
 24. Men det stemmer jo godt med reelle jaktinstinkt. De som har det lar seg gjerne ikke engasjere av lek og liksomjakt... red: den mest rå og uforedlede jaktlysten hos tamhunder, finner man vel hos enkelte polarhunder. Sarloosen har fått tilført dette "rett fra opprinnelsen". Noe som nødvendigvis kan føre til at det tar over i gitt situasjon. Helt uten at hunden har noen synlig lekelyst, eller tar av helt i andre kunstige "jakt" situasjoner.
 25. Det ER absolutt forskjell Litt vanskelig å forklare. De er liksom litt mer "daue" når de er slitene? Ser godt forskjell på vanlig "sove hele dagen" og "sove ut etter lange drev/flere jaktdager". Vanlig sove hele dagen, så er bikkjene alltid klare for action. Å hente seg inn etter større anstrengelser er litt mer komaaktig?