Gå til innhold
Hundesonen.no

påsan

Medlemmer
  • Innholdsteller

    93
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om påsan

  • Bursdag 12/23/1987

Contact Methods

  • MSN
    janne.e
  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Bosted
    våle, langt ute på bondelandet
  • Hunderase
    løwchen

påsan's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Conversation Starter
  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Dette er oppskriften for alle dere som strever med å bake: 1 dl sukker 4 egg 2 dl tørket frukt 1 ts salt 1 dl farin 4 ms (måleskjeer) sitronsaft nøtter 2 l whiskey Ta frem en mellomstor bolle. Smak på whiskeyen for å forsikre deg om at denne er god. Hell den gjerne i et desilitermål og drikk. Repeteres. Sett på elvispen. Sjekk igjen whiskeyen, om denne holder kvalitet. Bland 1 dl smør i bollen, legg til 1 måleskje sukker og visp dette sammen. Sjekk om whiskeyen står seg ved å tømme i deg enda et desilitermål. Schteng av elvispen. Knekk to høner og schleng disse i bollen, sammen med all den tørkede fjukten?? Schett på elvispen igjen. Hvis den tørkede fjukten setter seg fast i bollen, grav den ut med nevene. Smak deretter på whiskeyen for å være sikker på at den frendeles ikke har blitt schemt. Etterpå schal du sile 2 ss schalt, eller noe schånt? Det er forresten ikke schå nøye. Schekk whiskeyen. Sil sitronsaften, legg til en matsche og så sukker, eller hva søren du måtte ha for hånden. Schmør ovnen. Vri kakeformen på 220 grader, ikke glem å schteng av elvispen. Schleng bollen ut av vinduet, og? Ssschekk så whiskeyen igjen. Gå og legg deg? Hvem søren liker fruktkake uanschett?
×
×
  • Opprett ny...