Gå til innhold
Hundesonen.no

Zoey

Medlemmer
  • Innholdsteller

    931
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Zoey

  • Bursdag 10/30/1986

Contact Methods

  • MSN
    marianne-t@netcom.no
  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    vestfold
  • Hunderase
    WhippetSnippet!
  • Mine dyr
    Hoooy!
    Primadonna med stort og glansfullt selvbilde!
    Gjør sort sett som hun selv vil, bortsett fra når mamma (les:meg) blir ekstra forbannet!
    Store hobbier: sove, løpe, være pen og bite hester i halen!

Zoey's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • Reacting Well
  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Rare
  • Conversation Starter

Recent Badges

31

Nettsamfunnsomdømme

  1. Sånn jeg har forstått så er det fett som kan by på problemer med bukspyttkjertelen. Nå skal det sier at hun mest sansynlig har fått det pga kortison som hun må gå på pga problemer med luftveiene og lungene ? Har også forstått det sånn at de skal ha lettere for å bryte ned fettet i rå mat, enn fettet i prossesert mat som tørrfor.. Kyllingkjøttdeig er slett ikke noe dårlig tips, og sper jeg noen måltider i uken med det, samt litt annet snacks så bør jo økonomien i det gå rundt Han andre tassen kan jo få tømme lageret av V&H i mellomtida ?
  2. Ja, jeg har kjøpt noen poser nå, og planlegger å prøve det.. Men har to pelser, og har regna ut at de kommer til å spise meg rett ut av huset hvis de skal fullfores på det ? Likte det dog veldig mye bedre enn V&H.. Whippeten har jo slitt med bukspyttkjertelbetennelse, og nå går hun på Hills LowFat tørrfor, og jeg får jo angst av å lese innholdsfortegnelsen... For å si det Mildt? Der jeg kjøpte nå kosta det 60(!!) kr posen med Viesto Starter.. Holdt på å tippe baklengs da jeg så hvor lite for jeg fikk for 500kr?
  3. Noen som har erfaringer med dette..?
  4. Men hvordan doserer du det da Renate? Fant ikke noe til hund, så regner med at du gir "hesteversonen"? jeg har bestilt Yuccaurter i pulverform, så tenkte prøve å finne Devils Claw også i pulver, hvis ikke kan man vel kjøpe hesteversonen av "ren" dewils Claw kan man ikke det da tro..?
  5. Jeg gir den ene pelsen Glucosamitilskudd. han sliter med dårlige albuer, har prolaps og holder generelt et alt for høyt tempo i forhold til hva kroppen liker. Whippeten har prolaps, og hun får Cosequin og Stride. Men jeg leter etter et tillskudd som også har Devils Claw i seg.. da hovedsaklig til han med dårlige albuer og prolaps. Hører noen gir Cortaflex til hund.. er det da hesteversonen? kan man eventuelt kjøpe Devils Claw i ren form til hest og gi det, noen som eventuelt vet hvordan man regner ut dosering..? Anyone..?
  6. WOW.. Katja Turnsek var imponerende dyktig..!
  7. Jeg fant henne! Hun het Helen Thoresen og dette er link til siden hennes www.helen-t-artgallery.com er hjemmesiden hennes Men tar gjerne i mot tips om flere som tegner, gjerne noen som ikke er så dyre, for jeg har jo en tre fire-ti dyr som jeg gjerne skulle ønske meg et tegnet bilde på veggen..
  8. Jeg skjønner.. Jeg er nok ute etter noe som ser ut som en tegning/maleri, men allikevel så detaljert og likt at man virkelig ser "sjelen" til hunden i bildet..
  9. Jeg trenger hjelp til å finne en spesiell kunstner som kan tegne hunden min.. I 2009 tegnet hun et bilde av hunden til svigerinnen min og det er utrolig fint. Problemet er bare at jeg husker pokker ikke hva hun heter..!! Eneste jeg husker var at hun holdt til i Sverige (Gøteborg trooooor jeg..), men jeg tror hun var norsk. har et vagt minne om at samarbeidspartneren hennes het noe med Thoresen. (Tror det var ektemannen). Hun hadde nettside som het noe med Art. Hun kunne tegne både i kull, male, blyant eller pastell. Bildet var ganske dyrt, kostet rundt 3000NOK Jeg har googlet meg til fingerømhet snart, og finner henne ikke.. Finner heller ingen jeg synes er like flinke som henne.. Vet det er lite info å gå på, men er det noen som kan ha et lite snev av peil på hvem jeg snakker om..?
  10. Kan være en ide å sjekke synet uansett.. Men kan jo være han bare er uforsiktig også.. Staffen min er også sånn, men der er synet perfekt.. Allikevel tryner han ned trapper, krasjer i bilen når han skal hoppe inn, ramler ut av sofaen, stuper ut fra høyder og alt annet man kan tenke seg.. Han har skadet seg ganske stygt en gang da han hoppet ut fra en høyde på 3 meter fordi ballen hans rullet ned der, så nå leker vi ikke med ball steder ballen kan trille eller treffe ting, og jeg slipper han aldri på hogstflater, for da hadde han garantert blitt spidda.. Ellers så får han lov til å være hun og herje rundt.. Går det gæærnt så går det gæærnt..
  11. Hva var det de begrunnet forskjellen med på de amerikanske sidene da..? Jeg har ønsker hvertfall å styre unna de tørrfortypene med mye mel, korn og annen luguberhet som bikkjene ikke skal ha Blir nok TOTW fordi det er lettere å få tak i her jeg bor, men prøver gjerne Orijen også..
  12. Hvis de selger TOTW på Revetal så er det jo bare å dra dit, det er jo ikke lange biten Blir nok å prøve det da.. Så får jeg heller prove Orijen hvis det ikke funker med TOTW Takk for Svar alle sammen! Forresten passe skremmende at forhandler av Marcus Muhle foret ikke bruker det på egne hunder selv..
  13. Mine to spiser V&H som hovedfor, men de får litt tørrfor ved siden av. Mest fordi jeg synes det er mye lettere å ta med seg tørrfor når vi er på reise, og fordi jeg synes de blir ennå blankere i pelsen og virker tilfredse med tørrfor på "si" Men så er det denne jungelen av tørrfor da.. Har nå prøvd omtrent alt, og vil jo ikke gi bikkjene "junk" ved siden av hovedmaten, så prøver jo å finne det beste av det beste.. Ble tipset om Marcus Muhle som skulle være så bra. Har foret en sekk med det nå, og jadda, bikkjene er fine i kroppen og blanke i pelsen, men de drikker jo en hel skål om dagen, og bajser hauger, så da blir jeg i tvil igjen. Lurer nå på å prøve Orijen eller Taste of the Wild.. Hvem er best av disse..? Og finnes det utsalgsteder andre steder enn i Oslo..? Eller er det egentlig ett fett hva man forer ved siden av V&H? Kan man bare kan ta den "enkle og billigste" stikke på felleskjøpet og kjøpe "junk"- Labb? Og satse på at de får nok kjøtt og vitaminer fra V&H.. (Huff.. nei, det høres ikke riktig ut..)
  14. Min var musespist fram til hun var ca 3 år.. Tynn som en hekletråd og så ut som en piperenser.. Begynte å fore med Vom Og Hundemat, og da spiste hun i hvertfall litt, og holdt vekten bedre enn før Nå er hun 6 år, snart 7, og på kronisk slanker'n P
  15. Vil tro hun mener at hun vil ha litt kraftigere/lenger underkjeve i forhold til resten av hodet, og mer karakter på ørene vil jeg tro at hun vil ha rosene litt tydeligere. Har ikke sett ørene på hunden din, så vet jo ikke hvordan de er, men det er jo viktig med rene roseører på Whippeten.. (Ironisk at jeg kommenterer ører med den lekre "øreavataren" Zoe reklamerer med her..
×
×
  • Opprett ny...