Gå til innhold
Hundesonen.no

Meg

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3,544
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  7

Meg last won the day on 12. Desember

Meg had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

4,979 Excellent

2 følgere

Om Meg

 • Rang
  Vanedyr

Profile Information

 • Hunderase
  Siberian Husky

Nylige profilbesøk

11,271 profilvisninger
 1. Det er best å ta det opp med veterinær Her er en fin artikkelserie om avl og oppdrett. https://www.hunden.no/diverse/tema/29/Oppdrett/
 2. eh, de har ulv i Osen Mye om ulv i media i dag https://www.nina.no/Aktuelt/Nyhetsartikkel/ArticleId/4651/Jakthunder-mest-utsatt-for-ulveangrep?fbclid=IwAR3hc7BUHGlJH9pkmpGdlPvD43K6eCtYwsv1XZ-npR-1svqpYq85K9mJ_qU
 3. Rare eller komiske ting hunden din gjør

  ene min tar helt av når hun skal legge seg. Hun sentrifugerer inne i huset sitt (eller i sofaen), og halmen fyker i alle retninger. I sofaen må jeg ha et løst teppe så hun ikke graver i stykker hele sofaen Alt sammen med knurre/pratelyd. Høres helt forstyrra ut. Må få filma det en gang. Den samme hunden tar en seiersrunde når hun har gått på do. Da også med samme lyd.
 4. https://www.nationen.no/nyhet/byfolk-er-minst-redd-for-a-leve-tett-pa-ulv/ Merker meg uttalelsen fra folk i Osen... Hvem vet om de ulvene som kommer til å slå seg til i området nå som reviret er "ledig" vil ha samme atferd? Burde en heller ha konsentrert seg om å ta ut problemdyr fremfor å skyte ut en flokk som denne? vel, vel. Gjort er gjort, og spist er spist. https://www.bondebladet.no/landbruk/sterk-reduksjon-i-saue­bonder-i-nord-og-nordvest/ Denne linken viser en artikkel over hvor antallet sauebruk har gått mest ned. Denne debatten blir stadig vanskeligere.
 5. det er nå jegere som er de hissigste i debatten Og det er vel derfor ulven får så mye oppmerksomhet. Gaupa og jerven truer ikke jakthunden i samme grad, selv om tap av beitedyr er større.
 6. ja det er jo ganske mange som har kasta inn håndkleet når det gjelder småbruksdrømmen. Mye å holde orden på, lite å tjene, gjerne langt fra jobben som du er nødt til å ha for å klare deg, ungene er misfornøyde fordi vennene bor så langt unna (ofte er de vant til å ha alle vennene i gangavstand). resultatet er at folk sliter seg ut, og selger etterhvert. en intr artikkel om ulv og hvor farlig den er for mennesker. her tas det med hvor nært den beveger seg folk også opp. https://ulveidanmark.ku.dk/dokumenter/Hvor-bange-er-ulven-for-mennesker-Viltskadecenter-2004.pdf
 7. jeg har sluttet å gå tur i beiteland pga storfe. Har blitt jaget av sinte storfe som vil ta hunden min. Er det riktig? Jeg bare spør... Ja- det er riktig. Vi skal ha beitedyr i landet. og JA vi skal også ha ulv. Det er vanskelig å kombinere.
 8. ja. ser man på antall hunder som drepes av bil så er det vel flere enn som skades eller drepes av rovdyr. Det går vel med noen sau også. Mange er redd trafikk. Men vi forbyr det ikke. Klart det kan sammenlignes. Det er mange ting folk er redd for, eller til og med har angst for. Og er det noe ulvemotstanderne ønsker, så er det å spre mest mulig frykt.
 9. fin historie. De er gode på å spille på frykt, det skal de ha. Det som er synd, er at mange tror på dem. Vi har hytte i ulveland. Såklart tar jeg mine forhåndsregler. Jeg har feks ikke hundene ute på kjetting om natta, og ikke om vi ikke er i området. på samme måte, jeg lar dem ikke løpe løs i trafikken heller. Men jeg ønsker ikke forby trafikk av den grunn.
 10. Er du en prepper?

  med fare for å avsløre mitt samme jeg, så har jeg kjøpt inn en del brett boksmat til hundene og skal sørge for å alltid ha et lager tørrfôr for en stund. (det går litt med mange hunder..) Og så har jeg jo noe mat til oss tobente. stormkjøkken har jeg. Men dabradio kun i bilen.
 11. «Bruk-og-kast»-mentalitet

  jeg har alltid sagt at før jeg begynner å selektere ut hunder, så skal jeg være sikker på at det ikke er mer jeg selv kan gjøre for å bli en bedre kjører. Når det er sagt, om man får en hund som faktisk ikke liker å være trekkhund, eller som ikke trives i flokken, så er saken en annen. Synes jeg.
 12. sikkert ekte... red: https://www.tv2.no/a/3315587/ https://jalopnik.com/5674509/russian-wolves-were-viral-marketing-for-vodka
 13. Hårløs flekk i nakken

  hva spiser den? Tørrfôr? med hvete? Jeg hadde en siberian husky som sleit med en hårløs flekk i nakken. Det ble etterhvert større. testa for alt mulig. Skifta fôr til et uten hvete. Etter det kom pelsen tilbake.
 14. Akkurat nå - november

  jeg ønsker meg vinter og snø. Men det er unødvendig med 5 cm snø og så regn - før det blir minusgrader igjen
×