Gå til innhold
Hundesonen.no

Maritaa

Medlemmer
  • Innholdsteller

    1,203
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Maritaa

  1. Signerer den jeg Jeg bruker klikkeren nesten hver dag da, men jeg er FÆL til å legge de en plass og så forsvinner dem eller så husker jeg ikke hvor jeg la dem.
  2. Ja Trøster meg med at leker og ting som Aron bruker nå, kan brukes til valpen en liten stund, før hun blir større Så må man kjøpe nytt når dyret vokser utav Aron's ting
  3. Glemte å skrive hvor mange dekken. Aron har 2 regndekken, 1 regndress, 1 fleecedress, 2 fleecedekken, 1 stikke"genser", to refleksdekken osv. Han bruker egentlig ikke dekken, og mesteparten har han fått til jul av familie og venner som synes han er søt med klær på. Det er han ikke Men altså, klæra i seg selv er jo søte å se på Jo - så har han en bia bed seng, en seng i fleece, en seng i stoff, en strå-kurv, en kurv i plastikk og en stor madrassting + saccosekk. Hadde dilla på hundesenger en periode.
  4. Bur: Jeg har ett atlas 20 og ett atlas 40, som brukes til transport. Nå står dem bare ubrukte. Hercules bilbur Tøybur til utstilling/evt. trening Utstilling: Utstillingsbord Utstillingstelt Mange utstillingsbånd 9 forskjellige shampooer 2 balsamer 3 sprayer 3 kloklippere 6 børster osv Utstyr: 11 halsbånd (bruker ikke halsbånd, så egentlig unødvendig ) Fra 15-20 seler *ler* 12 bånd 2 sporliner Lydighetstrening: 1 apportbukk i tre 1 apportbukk i plastikk Biteskinn i: skinn, tøy, jute Bitepølse: Flere Skinn og jute Neseprøver Agility: Flere kjegler som brukes til vanlige hinder Hjul Tunell Klikkertrening: Target stick Musematte 10-15 klikkere Leker: Har alt for mange leker. -Bamser, tauknuter, kampleker, frisbee osv. Har en stor skittentøyskurv som er fult med leker og 5 kasser :angel: Så har han ca 14 madrasser og babytepper
  5. Maritaa

    Mini-Pomeranian

    Hun er utrolig vakker, og det ser også ut til at hun duger til det meste Du tar så utrolig fine bilder. Er bare litt missunlig :closedeyes:
  6. Der har vi brukspapillonen vettu ;-) Har stor tro på henne som konkurransehund.
  7. Huff så synn. Aron har møtt to pinnsvin til nå, og han står en meter fra å knurrer på det. Får han lett med meg videre, selv om han er løs heldigvis.
  8. Helt fantastisk nydelig Lykke til videre med frøkna!
  9. Sånn er det hos meg også. Vil gjeerne ha det bort, men aner ikke hvordan jeg gjør det.
  10. Maritaa

    Shira

    For en nydelig hund du har
  11. Grattis så mye til Extra Kan ikke få sagt det nok; hun er såå flott
  12. Utrolig bra *ler meg skakk (tårene triller så mye jeg ler) *
  13. Velkommen! Nydelig hund du har
  14. meldt deg på te begen?

  15. Hun er såå fin! Synes hun er så mørk og fin i ansiktet
  16. Dette må prøves til min kreesne hund!
  17. Nåh Må bare fortsette å legge ut bilder av henne for min del :angel:
  18. For en nydelig golden retriver du har
  19. Nydlige bilder av begge hundene
  20. kjekt på sonen ? ;p hehe Må trena litt AG - tunell - slalom imårå. Vær med? :)

  21. Takk! Frøken er også utrolig pen<3 Håper de får møte hverandre igjen en gang:) Planler om å komme til Stvg. på hopping elr. utstilling kanskje ?(A)

×
×
  • Opprett ny...