Gå til innhold
Hundesonen.no

SCRM

Medlemmer
  • Innholdsteller

    624
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Ler
  • Hunderase
    Logrende hale <3

SCRM's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Rare
  • Conversation Starter
  • Reacting Well

Recent Badges

13

Nettsamfunnsomdømme

  1. Når jeg skulle avvende mi fra å ligge i senga, så stengte jeg bare døra til soverommet. Hun hadde ligget i senga i 3 år, men når det kom barn i hus så ble det litt trangt med barneseng og hundeseng på rommet, så da røyk hunden ut. Hun har stor seng på stua å tillgang på hele leiligheta. Ble litt sutring de 3 første dagene, men ikke så ille att det forstyrret noe søvn. Fant henne utenfor døren på morgenen de første dagene også.
  2. Her er bikkja alene fra 06.15 - ca 16.00. Det er lenge, men sånn må det bare bli, har ikke mulighet til å gjøre det på noen annen måte. Hun blir sluppet ut i hagen om morgenen før jeg drar og gjør klart barn til bhg. Når jeg kommer hjem, møter jeg henne gjespende i gangen hvor hun strekker seg og tar livet med ro. Hun har tilgang på hele huset og vann. Synes ikke det er noe krise om hun er så lenge alene når hun tar det helt med ro. Når jeg er hjemme er hun med oss hele tiden så klart.
  3. Her har de masse, ikke er det så veldig dyrt heller.. Jeg kjøper film derrifra og synes de er kjempe bra.. Kan ha den på lenge før jeg trenger å bytte, ikke blir følsomheten på skjermen noe dårligere heller.. http://www.iutstyr.no/index.php?main_page=index&cPath=727_322_690
  4. Her er hunden alene hjemme i 9-10 timer.. Jeg jobber fult og har ikke mulighet til å ha med hunden på jobb, men hun har heller ikke separasjonsangst, så det går helt fint.. Jeg møter det trøtte trynet i gangen når jeg kommer fra jobb, hun har hele leiligheten til disposisjon, men foretrekker gangen når hun er alene. Får lufting på morgenen før jobb, når jeg kommer hjem får hun springe løst som regel for å frese av det verste.. Og på kvelden går vi en litt lengre tur. Funker bra for oss..
  5. SCRM

    Monti og Dill

    Han er så ubeskrivelig vakker.. Han virker helt herlig slik som du skriver om han.. Får ikke akkurat mindre lyst på Golden når jeg er inne i denne tråden..
  6. Mi er kastrert pga mye plager rundt løpetid og innbildt.. Hun ble kastrert når hun var 3 år ca og er idag 100% sikker på att det var rett avgjørelse.. Hun har blitt en myye bedre hund etter kastrasjonen..
  7. Her spises den på kjøkkenet i matskålen hennes, rekker nesten ikke ha på maten før den er spist opp. Så ikke noe problem med søl andre plasser for å si det sånn.. Edit: Hun får det som regel helt tint, hvis det er litt frossent blir det så små biter att de går ned på høykant.
  8. Stakkars katt.. Katten min kom også inn med ene framlappen igjennom halsbåndet her en dag, da ble jeg skikkelig skremt, så det båndet er tatt av og byttet ut med sånn sikkerhetslås bånd.. Han hadde ikke hatt foten lenge igjennom heldigvis, så var ikke noe skader på han da...
  9. Kjipt det da, kan jo hende det kommer seg etterhvert.. Mi elsker senga si, men hater dekkenet sitt, men hun hater alt som hun har på ryggen generellt.. Spiller ingen rolle hva det er..
  10. Jeg har 500mb og det holder for meg i massevis.. Jeg bruker kun mobil nettet når jeg ikke har tilgang på trådløst.. Sjekker som regel fb, spiller og er litt på nettet og har vel ikke enda kommer over 200 mb i hele tatt.. Men nå har jeg som regel tilgang på trådløst nesten uansett hvor jeg er..
  11. Lå i sengen når hun var valp og frem til lille baby ble født.. Hun tok også stooor plass i senga og jeg våkna som regel uten dyne på mårran.. Hun hadde egen seng på rommet en stund, men hver morgen våknet jeg med henne i sengen.. Angrer ikke på at hun ikke ligger i sengen lengre, det er en fryd og legge seg i en seng uten hår o.l.. Mye mindre hår er det på rommet også.. Nå har hun fri tilgang på hele huset ellers, men finner henne som regel i senga si på morningen..
  12. Det er jo tregjerde rundt hele banen dems.. Ikke så høyt, men det går jo an å høre. Er ikke mange folk der i ukedagene på dagtid før arbeidslutt. Og heller ikke i helgene så lenge det ikke er noe som skal foregå der. Kan jo være lurt å høre bare. 1 Juli, er det slutt for Beardisklubben på Stavsøra. Jeg bruker og være der med pyreneerklubben hver mandag.. Så det er ikke lenge til vi heller står uten plass å være.. Kjipe greier i grunn..
  13. Schæfer klubben på Stavsøra har et ganske så stort området som det kanskje er mulig og leie litt..
  14. Her går d i bikkjedyret eller shithoinnj.. Hehe..
×
×
  • Opprett ny...