Gå til innhold
Hundesonen.no

Peers

Medlemmer
  • Innholdsteller

    7,702
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Peers

  1. Det er flere som har mer eller mindre prikk like seler som Haqihana, for eksempel Hunter, Trixie, Rogz, Bobby og Buster. Jevnt over er de vel ganske like, men meget mulig Haqihana sine har en ekstra "greie" som jeg ikke har fått med meg - de virker veldig i vinden for tiden i hvert fall ;)

    Jeg har samme typen sele til mine fra Hunter og Trixie, og jeg er fornøyd med begge. Ellers liker jeg selene fra Huken og Norsk Hundeutstyr :)

  2. Norma ble elendig i magen av Orijen, det som kom ut var flytende og grønt. Jeg prøvde Orijen for å se om hun kunne tåle tørrfôr (hun går på VH på grunn av huden), men det fungerte verken på hud eller mage. Magen overrasket meg faktisk, for hun tåler vanligvis det aller meste på den fronten.

  3. Den likte jeg da jeg så på i går:D Men hvorfor holdes halen sånn egentlig? Synes det ser så rart ut, med en slapp tupp som bare er der? Hva skjer om man slipper, faller den bare ned da?

    De holder halen slik for at dommeren skal få se hvordan den hadde sett ut om den hadde vært kupert. Engelske dommere er jo ofte vandt med å se dem kupert, og folk sier jo at det gjør noe med hvordan rygglinjen ser ut eller noe slikt. Jeg husker det ikke helt eksakt jeg heller, men det har ihvertfall med å gjøre at de ble/blir kuperte.

    Lola Pagola, du får vel egentlig svaret fra MegaMarie her. Det har blant annet med rygglinjen å gjøre; halen skal være en forlengelse av ryggen og aldri bæres over rygglinjen.

    Og for å svare på spørsmålet om hva som skjer om man slipper den; enten faller den rett ned, holdes rett ut, vifter i alle retninger eller står rett opp fordi den så noe spennende eller synes verden er dritkul :lol:

    • Like 1
×
×
  • Opprett ny...