Gå til innhold
Hundesonen.no

Mardina

Medlemmer
  • Innholdsteller

    1,863
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    1

Innlegg skrevet av Mardina

  1. Nå har vi ikke bodd her så lenge, men vet at ene naboen har flat coated retriever, en nabo har border collie og hvit gjeterhund(som det virker som hun sliter med å kontrollere)... Nettopp fått ny nabo i samme hus, som også har hund. Men jeg vet ikke hvilken enda. En liten tass sa hun til meg, uten at det sa meg så mye ? 

    Er nok flere andre hunder i nærmeste område, men har stort sett bare hørt dem, men ikke sett dem.

    Der vi bodde før hadde nærmeste nabo 2 drevere. Og en annen nabo hadde breton (tror jeg) og en annen nabo har en bichon havanaise ?

    Selv så har jeg en blandingshund (engelsk setter og norsk elghund) på snart 12 år ❤️

    • Like 1
  2. Min hannhund begynnte å løfte beinet når han var rundt 1 år gammel. Kjenner til en hannhund på 6 mnd, som allerede har begynt å løfte på beina. Så det er nok veldig individuelt og ikke noe fasitsvar på når det skjer ?

  3. 9 hours ago, Poter said:

    Inn fra sidelinja kom denne fine gullklumpen! Hun er litt eldre enn det jeg i utgangspunktet så etter, men det var umiddelbar kjemi og hun har alt det jeg så etter og mer til? Lazy er en jaktgolden på 7 år som har opprykk til elite lp og er trent i jakt. En veloppdragen, gjennomtrent og så skjønn hund!

     

    845D7D70-BFCB-490B-926D-76CAE9780D60.jpeg

    Gratulerer ? Så nydelig hun er ?

    • Like 1
  4. 2 hours ago, laikamor said:

    Utrolig tomt hjemme uten Gira, og veldig rart å ikke være hundeeier ? Har ikke klart å rydde bort noen av tingene hennes enda. 

    Hjelper litt å være på jobb, for jeg er jo ikke vant til å ha henne rundt meg her. Men utrolig tomt å komme hjem uten en happy møtende hund. Spent på hvor lenge det kommer til å være så sårt. 

    Hun kommer til å bli savnet lenge. Til og med dyrlegen mente han kom til å huske henne når han var på gamlehjem selv. Verdens snilleste og mest tålmodige hund, som uheldigvis trengte altfor mange dyrlege besøk ❤️

    :hug:

    • Like 1
  5. 1 hour ago, laikamor said:

    Innser at nok snart er nok, og at vi innen ikke så altfor lang tid blir hundeløse.. Vanskelig valg å ta, men det må tas. Og da dukker det opp masse rare tanker hos meg som egentlig føles helt betydningsløse. Men hvordan gjør man det mtp jobb? Går man på jobb som normalt etterpå, og later som alt er bra? Egenmelding? Vet jo at jeg får det vanskelig etterpå (og nå før også), men litt greit å vite hva som er "greit". Sikkert bra å få litt annet å tenke på, men driver jo med pasientbehandling, så viktig at hodet er på riktig plass på jobb. 

    Ikke bestemt når enda. Dyrlegen vår har ferie to uker til, men regner med at telefonen blir tatt den uken han er tilbake ? 

    Vil bare gi deg en stor klem :hug:

    • Like 2
  6. Når man nesten har ny leilighet i boks og så får beskjed i dag at leieboeren hos utleier ikke vil flytte likevel.... 

    Den følelsen... den er ikke god... ☹️Nå håper jeg bare at vi kan finne oss et nytt sted å bo kjappere enn kjappest... ? 

    • Sad 4
  7. 5 hours ago, Wilhelmina said:

    Langt i fra rimelig, men Ulvang Rav ullbukse er det eneste som fungerer for meg når det blir såpass kaldt.

    ---

    I april fyller frøkna 10 år, og jeg begynner å kjenne på redselen for at hun plutselig skal stryke med... Ikke at det feiler henne noe, men det kan jo fort snu i den alderen :fear: Tenker dere andre med eldre hunder sånn, eller er det bare jeg som driver med katastrofetenkning hele tiden? Hvordan klarer man å unngå sånne tanker? :fear:

    Jeg har det jo i bakhodet, nå som hunden min snart blir 11 år. Han er heldigvis fortsatt frisk og rask og viser ikke noen aldersdomstegn enda. Jeg håper å få beholde han i et par år til. 

    Men det er jo klart at man kanskje blir litt mer hønemor når hunden blir eldre og vet at den kanskje ikke har så lenge igjen ? 

    Så du er nok ikke unormal som tenker sånn... ?

    • Like 1
  8. 27 minutes ago, simira said:

    Jeg vet ikke, jeg liker å kunne velge hvilke sko jeg skal bruke mtp. føre og temperatur. Det kan være glatt i en ganske stor temperaturvariasjon.

     

    Skjønner hva du mener, men jeg må si at jeg har fått en helt ny hverdag, etter at jeg fikk piggsko ? Spesielt på tur med bikkja ? Vet jeg at jeg skal innom en butikk etterpå, så tar jeg bare med skoskift i bilen ?

  9. Godt nyttår ?

    Her i huset bryr ikke hunden seg noe særlig om fyrverkeri ? Han var litt våken akkurat rundt de høyeste smellene, men sovnet fort igjen ? Veldig deilig å ha en hund som ikke er skuddredd ? Min forrige hund, Dina, var nemlig livredd, men heldigvis ikke helt panisk ? Men om det smalt når vi var ute på tur, så skulle hun hjem igjen med en gang ☹️ 

  10. Just now, simira said:

    Unnskyld? 9 halsbånd? Hvor mange hunder har du? Det er mer enn mine to har hatt til sammen noen gang tror jeg, på 10 og 14 år...

    Det skal forøvrig betales moms på alt fra utlandet over 350 kr, men noen butikker betaler det direkte, så det er lagt inn i prisen.

    Her er de oppdaterte reglene: https://www.toll.no/no/netthandel/

    Man kan da aldri få for mange halsbånd ? ? Min har i hvert fall 5 forskjellige ?

    • Like 1
  11. 16 hours ago, jma said:

    Har noen venner som har lyst på hund. De har ikke hatt hund før, bor i leilighet, og ønsker en liten/medium stor hund som er korthåret, passer som turkamerat og som kan være med på joggeturer, men ellers ikke krever sånn veldig mye. De har kommer frem til at beagle kan være aktuelt, så jeg tenkte å høre her om noen har erfaring med de? Jeg har inntrykk av at de er ukompliserte hunder som kan passe inn hos dem så lenge dem får nok mosjon? 

    Med de kriteriene der hadde ikje jeg anbefalt  eller kjøpt Beagle. De er svært aktive hunder, med mye jaktinnstinkt (vanskelig å ha den løs på tur) og konstant sulten ? 

    • Like 1
  12. 2 hours ago, Pixie said:

    Jeg tror også alderen spiller mot meg selv om jeg "bare" er 42. Har mest arbeidserfaring innen salg og kundeservice, der blir 19-20 åringene prioritert. Litt arbeidserfaring innen industri, der kommer også ungdommen først. At jeg ikke har ordentlig utdannelse eller fagbrev er jo min egen feil. Nå har jeg vært arbeidsledig i litt over et år, uten å få napp på noe av det jeg har søkt på. Har heldigvis dagpenger, men er livredd for å ikke finne jobb før de går ut. Hverken fysisk eller psykisk helse er helt på topp men nav her har gjort det helt klart at ufør er helt uaktuelt, selv om det er tydelig at det er nok til at arbeidsgivere nøler og gjør at jeg må velge bort noen jobber. Så jeg føler meg ganske låst og syns det er vanskelig å holde motet oppe iblant...

    Jeg kjenner meg så godt igjen i det du skriver ☹️ Jeg er inne i en prosess hvor man skal vurdere om jeg har krav på noen andre rettigheter hos NAV. Har heldigvis en fantastisk veileder i det tiltaket jeg er i, som har hjulpet meg masse ? Men det er vanskelig å komme seg ajour med regninger og den slags, når "inntekt" ikke står i forhold til utgifter ☹️ Jeg har heldigvis en veldig snill samboer, men er jo ikke rettferdig at alt av utgifter skal falle på han... ☹️

    Håper det ordner seg for deg også snart ? Noe må vi jo være brukanes til... ?

  13. Har vel vært jobbsøker i mange år nå. Søker og søker, men får ikke napp noe sted ? Tror alderen spiller litt imot meg ? 

    Var innom et lokalt firma på arbeidstrening i juni. Gikk ut på ferie i juli og ikke vært der siden. De er dessverre hardt preget av Korona'n ☹️ Har permittert stort sett alle ansatte. 

    Jeg og min veileder undersøker nå om jeg kan ha andre rettigheter hos NAV. 

×
×
  • Opprett ny...