Gå til innhold
Hundesonen.no

Mardina

Medlemmer
  • Innholdsteller

    1,863
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    1

Alt skrevet av Mardina

  1. Har blandingshund (Setter/Elghund), og jeg føler at han røyter hele året ? Kommer til å kjøpe meg en Furminator, for å se om det kan hjelpe på røytingen ?
  2. Nå har vi ikke bodd her så lenge, men vet at ene naboen har flat coated retriever, en nabo har border collie og hvit gjeterhund(som det virker som hun sliter med å kontrollere)... Nettopp fått ny nabo i samme hus, som også har hund. Men jeg vet ikke hvilken enda. En liten tass sa hun til meg, uten at det sa meg så mye ? Er nok flere andre hunder i nærmeste område, men har stort sett bare hørt dem, men ikke sett dem. Der vi bodde før hadde nærmeste nabo 2 drevere. Og en annen nabo hadde breton (tror jeg) og en annen nabo har en bichon havanaise ? Selv så har jeg en blandingshund (engelsk setter og norsk elghund) på snart 12 år ❤️
  3. Så fin ? Han har nydelige øyne ja, som en annen påpekte ? Velkommen til forumet ?
  4. Mardina

    John

    Min hannhund begynnte å løfte beinet når han var rundt 1 år gammel. Kjenner til en hannhund på 6 mnd, som allerede har begynt å løfte på beina. Så det er nok veldig individuelt og ikke noe fasitsvar på når det skjer ?
  5. Gratulerer ? Så nydelig hun er ?
  6. ❤️ Kongsberg ❤️ Har fulgt drama'et rett fra stuevinduet.. ?
  7. Svarte hunder er jo kjempefine ? Svarte katter derimot.... skumle... ?
  8. Velkommen ? Så søt Albus er ?
  9. Vi er kommet til august ?
  10. Vil bare gi deg en stor klem
  11. Fikk melding om vaksine i dag. Men i min gamle bokommune... ? Må prøve å finne ut av det. Samboer fikk sin første dose på fredag og skal ha 2 dose i september en gang ?
  12. Ny mnd ja og nytt bosted ? Gleder meg til å innrede og komme i orden her ?
  13. Når man nesten har ny leilighet i boks og så får beskjed i dag at leieboeren hos utleier ikke vil flytte likevel.... Den følelsen... den er ikke god... ☹️Nå håper jeg bare at vi kan finne oss et nytt sted å bo kjappere enn kjappest... ?
  14. Jeg har det jo i bakhodet, nå som hunden min snart blir 11 år. Han er heldigvis fortsatt frisk og rask og viser ikke noen aldersdomstegn enda. Jeg håper å få beholde han i et par år til. Men det er jo klart at man kanskje blir litt mer hønemor når hunden blir eldre og vet at den kanskje ikke har så lenge igjen ? Så du er nok ikke unormal som tenker sånn... ?
  15. Jeg har hatt hannhund i 10 år nå. Nå, i en alder av snart 11 år, skal bikkja mi begynne å reagere på løpetiden til naboen sine tisper... River av meg håret snart... Why?!?!
  16. Skjønner hva du mener, men jeg må si at jeg har fått en helt ny hverdag, etter at jeg fikk piggsko ? Spesielt på tur med bikkja ? Vet jeg at jeg skal innom en butikk etterpå, så tar jeg bare med skoskift i bilen ?
  17. Eller enda bedre; piggsko ?
  18. Godt nyttår ? Her i huset bryr ikke hunden seg noe særlig om fyrverkeri ? Han var litt våken akkurat rundt de høyeste smellene, men sovnet fort igjen ? Veldig deilig å ha en hund som ikke er skuddredd ? Min forrige hund, Dina, var nemlig livredd, men heldigvis ikke helt panisk ? Men om det smalt når vi var ute på tur, så skulle hun hjem igjen med en gang ☹️
  19. Man kan da aldri få for mange halsbånd ? ? Min har i hvert fall 5 forskjellige ?
  20. Mardina

    Beagle

    Med de kriteriene der hadde ikje jeg anbefalt eller kjøpt Beagle. De er svært aktive hunder, med mye jaktinnstinkt (vanskelig å ha den løs på tur) og konstant sulten ?
  21. Jeg kjenner meg så godt igjen i det du skriver ☹️ Jeg er inne i en prosess hvor man skal vurdere om jeg har krav på noen andre rettigheter hos NAV. Har heldigvis en fantastisk veileder i det tiltaket jeg er i, som har hjulpet meg masse ? Men det er vanskelig å komme seg ajour med regninger og den slags, når "inntekt" ikke står i forhold til utgifter ☹️ Jeg har heldigvis en veldig snill samboer, men er jo ikke rettferdig at alt av utgifter skal falle på han... ☹️ Håper det ordner seg for deg også snart ? Noe må vi jo være brukanes til... ?
  22. Har vel vært jobbsøker i mange år nå. Søker og søker, men får ikke napp noe sted ? Tror alderen spiller litt imot meg ? Var innom et lokalt firma på arbeidstrening i juni. Gikk ut på ferie i juli og ikke vært der siden. De er dessverre hardt preget av Korona'n ☹️ Har permittert stort sett alle ansatte. Jeg og min veileder undersøker nå om jeg kan ha andre rettigheter hos NAV.
×
×
  • Opprett ny...