Gå til innhold
Hundesonen.no

Lisa

Medlemmer
 • Innholdsteller

  796
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

126 Excellent

1 følger

Om Lisa

 • Rang
  Gronnis
 • Bursdag 05/26/1992

Contact Methods

 • MSN
  lisa.karlsson@hotmail.com
 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Bergen
 • Hunderase
  Groenendael

Nylige profilbesøk

4,255 profilvisninger
 1. Hvordan få en rolig hund inne?

  Viser seg å være litt lettere sagt en gjort dette her. Zana er som forventet ganske så uenig i denne måten å "trene" på og prøver å løpe vekk når jeg skal få henne til å legge seg. Hun vil heller ikke "høre" når jeg ber henne om å legge seg. Det funker dårlig å ha på henne bånd, for frustrasjonen går veldig utover dette båndet og hun ender opp med å bli enda mer opphisset. Å ta henne i halsbåndet og geleide henne til plassen sin fungerer også dårlig, da prøver hun å bite. Ikke noe hardt, men det er ikke noe jeg ønsker å fremprovosere. Vil ikke at hun skal negative assosiasjoner til det å bli tatt på ved halsen/i halsbåndet. Hun er med andre ord ikke enkel å ha med å gjøre. Noen gode tips til hvordan jeg kan håndtere dette, eller har andre metoder? Og når skal hunden få lov til å gå litt fritt igjen? Bruker dere ett friord?
 2. Badevann i Bergen

  Kom på et badested som er ganske skjermet, de gangene jeg har gått der har det ikke vært andre mennesker der Det er i Kjerreidviken, ikke så langt fra Varden. Man kjører inn ved DHL-bygget, hvis du vet hvor det er. Man ser rett over til Håkonsvern fra "stranden". Tok noen bilder da jeg var på tur der for mange år siden med Raja, min forrige hund https://picasaweb.google.com/108971710261748052781/Badetur#
 3. Terapihunden Arthur og aspiranten Siri

  Så flott han er Gratulerer med cert!
 4. Pulien Nico og Alaska Husky Toddy

  Så søt, gratulerer! Jeg skulle gjerne hatt en valp med av-knapp
 5. Badevann i Bergen

  Linje 17 går helt opp til Tennebekk/Kanadaskogen
 6. Ser ut som om jeg har mye de samme tankene som dere. 3 frislipp var nok ganske mye ja, det var ofte det første vi gjorde da vi begynte timene, og noe av det siste. Var dessverre ikke så bevisst på akkurat denne biten før jeg begynte på valpekurset. Jeg prøvde å se forskjellen på Zana da hun lekte på valpekurset og da hun lekte med nabovalpen. På valpekurset var det så og si konstant løping i hytt og pine, med nabovalpen kunne de to kanskje løpe litt raptus innimellom, men for det meste stod de i ro og lekte på stedet og tok av og til noen pauser. Synes den form for lek virker mye bedre enn frislippet vi hadde på valpekurset.
 7. Har et spørsmål som jeg har lurt litt på etter at jeg var på valpekurs med Zana. På valpekurset var det vanlig at valpene fikk leke sammen ca. 3 ganger (frislipp) i løpet av kurstiden (ca 1 time). Instruktørene sa selv at slike frislipp var veldig viktig for sosialiserings-biten, men i ettertid har jeg lurt på om denne måten å la valpene leke på, virkelig har vært så god. Det var vel ca 10 valper på kurset, og når valpene løp løs så synes jeg det så ganske kaotisk og stressende ut. Valpene løp i hytt og pine til den ene og den andre. Det så ikke ut som 'kvalitetslek' hvor de fikk tid til å lese hverandres kroppsspråk. Etter kurset synes jeg selv at Zana har blitt mer intens i måten å leke på, og ikke alltid så flink til å ta det rolig, selv om andre hunder gir signaler om det. Er slike frislipp på valpekurs hvor valpene leker og herjer god sosialisering, eller er det egentlig noe man bør unngå? Hadde det vært bedre å gjøre det på en annen måte? Jeg vet ikke helt hva jeg skal synes selv, ønsker gjerne noen innspill Hvilke tanker og erfaringer har dere?
 8. Khal Drogo & Legendary Leela

  Sååå herlig
 9. Zana - Cichla's Oriental Pride

  Tusen takk Hagen er ikke så dum nei, hehe.
 10. Khal Drogo & Legendary Leela

  Synes begge navn var stilige men hvordan uttaler dere Khal? Med lang/kort a? Lykke til i morgen, blir nok veldig kos å få en liten valp i hus! (selv om han sikkert kommer til å være en liten "tervorist" av og til)
 11. Hvilken farge på hunden velger dere?

  I kullet til Zana var det en til groenendael-tispe, men dersom Zana hadde vært tervueren hadde jeg nok uansett valgt henne ettersom hun var den valpen jeg fikk et best forhold til og likte best personlighetsmessig, selv om de to tispene var nokså like. Jeg har nok derimot en liten forkjærlighet for de sorte, ellers hadde jeg vel vært like interessert i å sjekke ut eventuelle tervueren-kull på samme tid. Zana sin helsøster har litt hvitt på brystet, det har ikke Zana, men for meg har det ikke noe særlig betydning Når det gjelder tervueren synes jeg denne fargen er den fineste (det er forøvrig også en av de nydeligste tervene jeg har sett ), men jeg hadde nok ikke valgt en valp bare på bakgrunn av det.
 12. Zana - Cichla's Oriental Pride

  Zana er nå 8 måneder og begynner å ligne mer og mer på en voksen "gronnis". Personlighetsmessig er hun derimot fremdeles en unghund Tok noen bilder av henne må mandag ute i hagen. På slutten var det ikke så kjekt å bli tatt bilde av, så da var det mer gøy å leke litt med løvetann.
 13. Khal Drogo & Legendary Leela

  Uff, så trist å lese Håper at valpene ikke har fått noe "overført". Krysser fingrene for at alt går etter planen og at du får Khal(Capo?) på fredag Har gjerne lyst til å treffe dere en dag
 14. Mini-Pomeranian

  Så nydelig han er! gratulerer med overstått til Mini
 15. Pearl's Legacy's Be On Or Be Gone (whippet)

  Fine Meesha! lenge siden jeg har sett han nå, da var han vel bare 4 måneder
×