Gå til innhold
Hundesonen.no

MollyC

Medlemmer
 • Innholdsteller

  654
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av MollyC

 1. MollyC

  Liten, aktiv og røytefri rase

  De fleste løwchen er ikke så store. Tispene mine er 29-30 cm, 5,5 til 6 kg og hannene ca. 32 cm og 5,8 og 6,2 kg. I den senere tiden er det kommet til en del som er større, men det skal ikke være de fleste. Noen linjer er store og andre holder standarden som sier 26-32 + - 1 cm.
 2. MollyC

  Hjelp til Utstilling

  NKK har nå bestemt (på møte 20.11.) at det deles ut storcert både på internasjonale og nordiske utstillinger.
 3. MollyC

  Hjelp til Utstilling

  Det er riktig.
 4. MollyC

  Hjelp til Utstilling

  Nei, som det er neste år, er det bare storcert på internasjonale utstillinger.
 5. MollyC

  Temperatur drektig tispe

  Hvordan går det her?
 6. MollyC

  Fjerne hår i ørene

  En av mine oppdrettere sa at man ikke skal begynne å nappe i ørene hos valper før tannfelling.
 7. MollyC

  Valpegjengen 2018

  Jeg har beholdt en av tispene i det siste kullet her. Her er Trulte
 8. Her er det dårlig med oppdatering. Valpene er nå 3 mndr. og alle har flyttet ut bortsett fra Trulte som jeg beholder. Tida har gått veldig fort og det er litt rart å ha bare en av småttisene her. Her er Trulte (Mollycoddles Nothing To Loose). Hun forblir nok mørk og ganske lik sin far. Gleder meg til å følge utviklingen til alle sammen.
 9. Nå er det klart at både Bella (Mollycoddles Go As You Please) og Betty (Mollycoddles Flash Of Lightning) er drektige. Bella bor hos forvert og Betty her hjemme. Begge to er øyelyst fri og kneleddstestet fri, det samme her hannhundene. Har nå tatt ultralyd av begge. Bella var på Eidsvoll Dyreklinikk og der betalte jeg 900 kroner, og så var jeg her i Røyken med Betty og betalte 500 kroner. Det syns jeg er veldig stor forskjell. (Bilder skal komme.)
 10. MollyC

  Akkurat nå mars

  Jeg røntget 14. febr. og 16. febr. lå det på dogweb, og e-mail den 19.
 11. Nå er tispen fra kullet ifjor HD røntget og resultatet ble fiiine A på begge sider. Det er kun 11 løver som er røntget de siste 10 årene og resultatet er ikke så bra. 2 D, 3 C, 3 B og 3 A. Er kjempefornøyd med at Suru, Mollycoddles Make That Move fikk A på sine hofter.
 12. 99Nå er valpene blitt 4 uker og ting skjer fort nå. Full fart noen minutter og så sover de en lang stund. Det er helt tydelig at de ser bra, de finner leker og er flinke til å finne tilbake til valpegrinda og senga si. Nå hører de når jeg snakker til dem og er morsomt når de snur seg rundt om kommer "stormende" mot meg Alle er flinke å spise og de legger fint på seg, noe de har gjort hele tiden. En har passert kiloen, de fleste ligger på sånn ca. + - 900 g.
 13. Hei, jeg har ikke sett at du har skrevet her. Jeg har valper sånn ca. 1 gang i året.
 14. 3 ukers oppdatering: Småttisene har begynt å få fast føde og det er kjempestas. De blir mer og mer mobile og så syns jeg nesten at et par av dem blir mer like å se til. Det er nå det begynner å bli litt liv i dem og de er mer og mer våkne for hver dag. Synet blir bedre og bedre, noen finner noen leker som de tydeligvis må undersøke. Gleder meg til tida framover. Bildene viser Hann 1, hann 2, hann 3, hann 4, tispe 1, tispe 2
 15. https://www.facebook.com/livwolter.bader/videos/1540531386000653/
 16. Nå er valpene 2 uker. Denne tida går fort. Alle har åpnet øynene og de legger fint på seg. Spiser godt og Netti er en fantastisk mamma. Ørene har også begynt å "flate" litt ut, de ligger ikke lenger klistret inntil hodet. De fleste har begynt å trene på å komme opp på 4 ben, det er ikke så lett. De strekker halsen når Netti kommer opp i kassa. Nå tar hun vaskingen stående og da er det 2 -3 som greier å henge seg fast i puppen, så spreke er dem. Det er litt kaotisk akkurat da. Blir spennende tider framover. Yazzman har så vidt fått se på valpene i dag og det var ikke noe stas, syntes han. Han syntes nok de var noen raringer, men han pleier å synes valper er kos, så når de blir større, blir nok interessen hans større også.
 17. Tusen takk. Løwchenfarger er helt umulig å forutse. Noen av disse kan godt bli helt lyse med bare sort rygg f.eks.
 18. Ja, nå er valpene ankommet og de kom natt til igår 15.01. på dag 62 etter første paring. Det ble hele 6 stk. 4 hanner og 2 tisper. Alle sorte. En del av dem vil nok få noen tegninger etterhvert, men tror at en hanne og en tispe blir sorte. Løwchen får vanligvis 2 til 4 valper i kullet, så dette er et stort kull. Fødselen forløp veldig greit. Første kom 0230 og nr. 5 kom 0440. Siste kom etter 2 timer 0640. Alle ser spreke og fine og alle har lagt på seg fra i går.
 19. MollyC

  Når kommer resultatene på dog web?

  Jeg søkte om championatet til Yazzman søndag kveld og det var godkjent før kl. 0900 mandagen. Sendte med kopi av kritikken fra utstillingen som utløste championatet. Det samme har jeg gjort med nesten alle, tror jeg, og godkjenningen kom raskt.
 20. MollyC

  Håpet er lysegrønt?

  Så bra!Dette fortjener du
 21. MollyC

  Akkurat nå, desember

  Har du sett beardisvottene på SBC? Fine de og
 22. MollyC

  Akkurat nå, desember

  Alle beardisene får, ja
 23. Jeg drar opp denne tråden enda en gang. Netti (N UCH Lykkely Linet) og Yazzman (N S UCH Bumir Yazzman) er paret og ultralyd er tatt i dag og det blir valper i midten av januar.
 24. MollyC

  Akkurat nå, desember

  Det har ingenting å si, tror ikke oppdrettere tenker sånn. Av alle de hundene jeg har kjøpt i årenes løp, har jeg bare hatt to fra samme oppdretter.
 25. MollyC

  når bør valpen leveres

  Jeg har hentet de fleste valpene når de har vært 8 uker. En var 9 uker og en 11 uker av praktiske hensyn. Har egentlig ikke merket noen forskjell på dem. Selv leverer jeg valper fra 8 uker. Noen er hentet litt senere for det har passet bedre. Jeg vet om noen miniatyrhundoppdrettere som ikke leverer før 12 uker også og der har ikke jeg kjøpt valp.
×