Gå til innhold
Hundesonen.no

MollyC

Medlemmer
 • Innholdsteller

  653
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

567 Excellent

1 følger

Om MollyC

 • Rang
  Husvarm

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.kennelmollycoddle.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Røyken
 • Hunderase
  Bearded collie, løwchen

Nylige profilbesøk

7,316 profilvisninger
 1. Hjelp til Utstilling

  NKK har nå bestemt (på møte 20.11.) at det deles ut storcert både på internasjonale og nordiske utstillinger.
 2. Hjelp til Utstilling

  Det er riktig.
 3. Hjelp til Utstilling

  Nei, som det er neste år, er det bare storcert på internasjonale utstillinger.
 4. Temperatur drektig tispe

  Hvordan går det her?
 5. Fjerne hår i ørene

  En av mine oppdrettere sa at man ikke skal begynne å nappe i ørene hos valper før tannfelling.
 6. Valpegjengen 2018

  Jeg har beholdt en av tispene i det siste kullet her. Her er Trulte
 7. Her er det dårlig med oppdatering. Valpene er nå 3 mndr. og alle har flyttet ut bortsett fra Trulte som jeg beholder. Tida har gått veldig fort og det er litt rart å ha bare en av småttisene her. Her er Trulte (Mollycoddles Nothing To Loose). Hun forblir nok mørk og ganske lik sin far. Gleder meg til å følge utviklingen til alle sammen.
 8. Akkurat nå mars

  Jeg røntget 14. febr. og 16. febr. lå det på dogweb, og e-mail den 19.
 9. Nå er tispen fra kullet ifjor HD røntget og resultatet ble fiiine A på begge sider. Det er kun 11 løver som er røntget de siste 10 årene og resultatet er ikke så bra. 2 D, 3 C, 3 B og 3 A. Er kjempefornøyd med at Suru, Mollycoddles Make That Move fikk A på sine hofter.
 10. 99Nå er valpene blitt 4 uker og ting skjer fort nå. Full fart noen minutter og så sover de en lang stund. Det er helt tydelig at de ser bra, de finner leker og er flinke til å finne tilbake til valpegrinda og senga si. Nå hører de når jeg snakker til dem og er morsomt når de snur seg rundt om kommer "stormende" mot meg Alle er flinke å spise og de legger fint på seg, noe de har gjort hele tiden. En har passert kiloen, de fleste ligger på sånn ca. + - 900 g.
 11. Hei, jeg har ikke sett at du har skrevet her. Jeg har valper sånn ca. 1 gang i året.
 12. 3 ukers oppdatering: Småttisene har begynt å få fast føde og det er kjempestas. De blir mer og mer mobile og så syns jeg nesten at et par av dem blir mer like å se til. Det er nå det begynner å bli litt liv i dem og de er mer og mer våkne for hver dag. Synet blir bedre og bedre, noen finner noen leker som de tydeligvis må undersøke. Gleder meg til tida framover. Bildene viser Hann 1, hann 2, hann 3, hann 4, tispe 1, tispe 2
 13. https://www.facebook.com/livwolter.bader/videos/1540531386000653/
 14. Nå er valpene 2 uker. Denne tida går fort. Alle har åpnet øynene og de legger fint på seg. Spiser godt og Netti er en fantastisk mamma. Ørene har også begynt å "flate" litt ut, de ligger ikke lenger klistret inntil hodet. De fleste har begynt å trene på å komme opp på 4 ben, det er ikke så lett. De strekker halsen når Netti kommer opp i kassa. Nå tar hun vaskingen stående og da er det 2 -3 som greier å henge seg fast i puppen, så spreke er dem. Det er litt kaotisk akkurat da. Blir spennende tider framover. Yazzman har så vidt fått se på valpene i dag og det var ikke noe stas, syntes han. Han syntes nok de var noen raringer, men han pleier å synes valper er kos, så når de blir større, blir nok interessen hans større også.
 15. Tusen takk. Løwchenfarger er helt umulig å forutse. Noen av disse kan godt bli helt lyse med bare sort rygg f.eks.
×