Gå til innhold
Hundesonen.no

Skeland

Medlemmer
  • Innholdsteller

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Skeland's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Skeland

    Hund

    Er ikke bare utseende jeg tenker på her, men er ikke helt sikker på den enda, har sett på de før og litt usikker om de blir rett.
  2. Skeland

    Hund

    Jeg har tenkt på absolutt alt du sier så det er ikke noe nytt akkurat, jeg får meg ikke bare en hund uten å tenke nøye igjennom det. Har tenkt i flere år på å få hund, men nå har jeg endelig kommet til et svar der jeg vet at jeg kan ha en. Jeg kunne aldri fått meg en hund vist jeg ikke visste jeg hadde tid, har masse tid jeg ikke bruker på noen ting som jeg vil bruke på hunden pluss enda litt mer. Har også passet mange hunder. Jeg må bare bruke en tid på å finne ut hva rase jeg vil ha, og ville høre litt mer fra folk som visste om border collie. Så tror ikke det blir den akkurat.
  3. Skeland

    Hund

    Hvorfor skulle jeg vente bare fordi han synes det? Tror ikke jeg vil ha en vanlig collie heller for å være ærlig. Har tenkt i flere år på å skaffe meg hund, så vet at jeg kan ha en nå. Men jeg hører det du sier at en border collie kan være for krevende. Men takk for gode svar.
  4. Skeland

    Hund

    Altsa han skal nok passe hunden mye og jeg bor fortsatt hos foreldrene mine, men de vil ha en mening og, jeg synes selv det er litt merkelig skal flytte ut om ikke så lenge. Det er veldig sant det du sier at det er et sjanse spill og det har jeg også tenkt på selv, men jeg tror ikke jeg selv heller vil ha en collie for å være ærlig, men en australian shepherd vil jeg se nærmere på fordi de har mange personlighets trekk fra border collie i tillegg et utseende jeg liker men ett litt tryggere valg har jeg hørt.
  5. Skeland

    Hund

    Hehe, faren min skal nok gå tur med hunden en god del, bor hjemme er ung voksen. Og skal nok bo her i ett parr år til, det er først og fremst jeg som skal ha ansvaret for hunden. Men han kommer nok til å passe den mye og gå mye tur med den, derfor har det noe å si. Er selvfølgelig meg som skal gå mest tur med den, men jeg har ikke selv veldig lyst på en collie liker bedre utseende til en border collie må jo like utseende selvom personligheten teller mest. Tenkte derfor på en australian shepherd siden de er litt roligere enn border collie og litt tryggere valg men de har masse i personligheten som jeg liker og.
  6. Skeland

    Hund

    ja jeg skjønner at de trenger mye men jeg kjenner en med en utmerket border collie han går ikke de lengste turene heller og leker med de hver dag, men skal absloutt tenke på det du skrev. Jeg tenker veldig på en australian shepherd nå da, men jeg tror ikke jeg kan ha en vanlig collie fordi min far ikke hadde blitt så blid tror den blir for feminin, men en bearded collie er for liten.
  7. Skeland

    Hund

    Grunnen til at jeg liker så godt border collie er fordi den er ivrig og ser mye gøy ut med den, den bjeffer ikke mye har jeg hørt fra andre. Og liker veldig godt utseende til den men det er først og fremst personligheten til border collie jeg liker. Men den har også noen negative ting. men det som er viktig for meg er at den er ivrig (ikke kjedelig) går greit overens med katt. At den er glad, kan bjeffe litt men helst ikke mye, og at den kan roe seg ned av og til når den er inne. Kommer stort sett til å gå tur med hunden, men har tid til mye leking også. Det er ikke viktig at den kan gå løs men et pluss. Førerorientert er jeg usikker på hva jeg tenker. Vil at den skal være ganske lett trent. Har tid til pelsstell 1-2 ganger i uken, men vil helst ikke ha en hund som røyter veldig mye. Det er viktig at den er mellomstor/stor. Vil også ta den med på hytten med stor Inngjerdet hage den kan løpe fritt i.
  8. Skeland

    Hund

    Har aldri hørt om den hunden, men søkte den opp nå og den virker som et flott alternativ, ser jeg. Men den ser veldig liten ut på bilde men så står det at den veier 15-22kg som er ca like mye som border collie det var litt forvirrende. Men skal absolutt se videre på den rasen. og ja det er førstegangshund jeg skal ha, har passet hunder før, men aldri eid en.
  9. Skeland

    Hund

    Jeg er på utkikk etter en mellomstor/stor hund. men er ikke helt sikker hva rase jeg skal velge. Har veldig lyst på en border collie, mange har sagt de er flotte hunder. Men har også hørt historier der deg har gått veldig galt med akkurat denne hunden. Så ser jeg på australian shepherd, at de er kanskje et litt tryggere valg? Litt roligere men samtidig med mange trekk jeg ville ha. Har ca 2 t å bruke på hunden hver dag og stor hage, driver ikke med sau. Har noen noen tips?
×
×
  • Opprett ny...