Gå til innhold
Hundesonen.no

Sofie123

Medlemmer
  • Innholdsteller

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Sofie123

  1. Jo, det er tatt røntgen! Men ingen under narkose, som begge veterinærene anbefaler. Jeg bor ikke i Norge akkurat nå, da jeg jobber utenlands, men de er veldig flinke her og de er private klinikker.
  2. Ja, veldig vond... føler meg så rådvill, for det er ikke slik en valp skal ha det. Og vertfall når ingen finner ut hva det er, hadde jeg hatt en spesifikk ting å forholdt meg til så hadde nå det vært noe.. jeg har tatt kontakt med noen, men de har ikke sett dette før og de aner heller ikke hva det er?
  3. Ortoped kunne ikke finne en spesifikk årsak, men valpen viste smerte ved rotasjon på hoften, men ortoped mente det ikke var så ille ?... smertestillende har hatt effekt de 10 dagene han har gått på det, men vi får se om smertene kommer igjen. Ortopeden endte undersøkelsen med å si at jeg har en meget mystisk valp.. de sender meg fram og tilbake og alle sier vi må utelukke det ene og det andre ved røntgen i narkose, men ingen vil gjøre det. For å svare på det over: problemet begynte for ca 4 uker siden, han har ikke hatt vondt før det, men det har vært knekke lyder i leddene feks når han klør seg. Smertene kom helt plutselig, og han klarte ikke bevege seg. Jeg la han ned i sengen sin og der lå han hele dagen, forutenom når jeg har løftet han ut på do. Det er en malteser, og den har vokst normalt og spiser også normalt! ang det med oppdretter, så har jeg tatt kontakt og fortalt at veterinær mistenker HD og etter dette har hun ikke svart på. Før jeg nevnte HD var hund veldig lei seg for at han var syk og jeg måtte holde henne oppdatert, men nå er det helt stille... Så her står jeg enda med en valp som mest sannsynlig vil få tilbake smertene sine etter endt smertestillende kur og ingen vet hva det er. Det skjærer langt inni hjertet. Han er så lykkelig når han får springe ute og løpe, men så kommer disse dagene der han ligger hele dagen pga smerter?
  4. Vi skal til ortoped no☺️
  5. Hvordan jeg vet det er smerte? Jeg høre jo at det er smerte, hylet skjærer gjennom marg og Ben, og han blir liggende resten av dagen å riste... han går på smertestillende nå ja, og at oppdretter tar han tilbake er ikke et alternativ av div grunner som vi ikke trenger å gå inn på:(
  6. Takk for svar! Han er veldig glad i å springe og jeg ser tydelig tegn til depresjon om han blir liggende inne for lenge, så derfor kvier jeg meg på ein evt operasjon. Oppdretter seier ikke så mye, og har latt vêr å svare meg i det siste... han har fått heilt frisk ved veterinærattest før jeg fikk han! Det har blitt tatt røntgen to ganger og det blir berre sett noe de mistenker som HD, men det virker som de kvier seg på å sette 100% diagnose. De gangene jeg har vært hos veterinær sier de det er mageproblemer, men det er verken diaré eller oppkast så jeg blir frustrert. Jeg synest også det er veldig rart, og jeg føler alt ser veldig håpløst ut akkurat nå... han hyler til av smerte og alt er vondt, det er ingen spesifikk ting han gjør før det er vondt... han kan våkne opp om morningen med smerter og da varer de hele dagen, før han er helt fin igjen neste dag. Jeg prøver å finne kilden for smerten og mener den sitter i foten, men jeg er ingen fagperson så jeg synest det hele er vanskelig, og vertfall når begge veterinærene «bare» mener det er magevondt... Jeg river meg litt i håret og griner hver gang, for det er ikke slik en liten valp skal ha det...
  7. Hei! Jeg har en valp på 4mnd som den siste tiden har vist store smerter... vi har på 3 uker nå, vært hos veterinær 3 ganger, men dei finner ingen årsak til at han skal ha så vondt. Det har blitt tatt røntgen flere ganger, blodprøver og akkurat nå får han smertestillende... de kan se at han har løse ligament rundt patellaen, som kan gi han smerter... de mistenker også HD.. når er det påtide å gi slipp? Han har helt klart store smerter, og når de er kommet i en alder av 4mnd e det forsvarlig å fortsette eller evt sette han gjennom flere operasjoner?
×
×
  • Opprett ny...