Gå til innhold
Hundesonen.no

Becke

Medlemmer
  • Innholdsteller

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    1

Becke last won the day on 1. Juli 2022

Becke had the most liked content!

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Hunderase
    Dansk svensk gårdshund

Nylige profilbesøk

538 profilvisninger

Becke's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

5

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takk for det ? Må si meg enig? Han er min lille prins ?
  2. Bailey har rukket å bli 11 måneder (han blir det 7. juli) Han er en energibunt, kjærlig, smart, litt rampete og mest av alt, han gir meg en livsglede på nytt nivå. Han har gått valpekurs og har nettopp fullført nybegynnerkurs Rally Lydighet. Vi har vært på valpeshow og hans første utstilling og jeg har fått en ny hobby i det. To nye utstillinger i sommer.
  3. Tusen takk for svar ? Jeg er veldig takknemlig for den hjelpen jeg får av dem alle sammen. Jeg jobber 6-8 timer på daglig basis (turnus) og uten dem, hadde lillegutt vært mye alene og altfor tidlig. På et tidspunkt må han og jeg klare dette selv, men da er han større og vi har brukt tid. Jeg får «lov» til å være borte en fort tur på badet, plutselig en dag brydde han seg ikke om det. Til det skjedde, var han i beina på meg. Blir jo veldig sjarmert av det, å ha en liten tass i hælene. Når jeg steller meg, er han der. I begynnelsen hylte han, nå er han der, men er stille, så da er tanken å kunne være der uten han. Å gå ut med søppel og hente post er også en flott start. ? Jeg skal begynne med det. De fire ukene med ferie, gikk fort. For meg var det også godt å komme tilbake til min hverdag. Lillegutt ble jo vant til å ha meg nær 24/7 og er ikke helt enig med meg i det. Hundepasserne(familiemedlemmer) får han ikke med ut på tur, i alle fall ikke som før, det har ikke vært et problem. Men det blir han nok vant med igjen. Foreldre har stor hage lillegutt kan gå fritt i og han elsker det! Han springer og nærmest hopper rundt. Han lærer fort og vi går på valpekurs. Det går veldig fint og vi trener jevnt og trutt på nye og gamle ting. Jeg tenker at over tid blir han større og tryggere og kan takle en arbeidsdag alene hjemme, spesielt når det bygges opp over tid. At det ikke skjer for fort. Jeg blir av og til møtt med overraskende blikk av andre, som syns han burde lært å være alene hjemme til nå. Fire uker ferie går fort. Tok sommerferie og høstferie samtidig og det var godt å ha mulighet til det. Her i huset er det bare meg og den firbente, så dobbelt opp med ferie, er ikke aktuelt. «Valpepermisjon» er det ikke noe som heter heller ?
  4. Hei. Jeg har en valp på 14 uker. Han er en dansk svensk gårdshund, jeg stortrives med å være hundeeier og han er verdens søteste! Som valper flest, liker han ikke å være alene. Jeg er tilbake på jobb etter fire uker ferie, som jeg tok ut da han var 10 uker og har nettopp kommet tilbake på jobb. Jeg jobbet to uker fra han var 8-10 uker, da var han sammen med mine foreldre hjemme hos meg og jeg var absolutt tilstede når jeg ikke jobbet. Det gikk veldig bra! Han fant seg fort til rette og han vet det er oss to. Stueren ble han meget fort. Jeg tok han ut «hele tiden», og etter et par dager, begynte han å sitte ved døren når han må ut. Det gjør han fremdeles og han er veldig enkel å lese. Han er en skikkelig kosegutt, elsker å gå tur, spesielt i skog/mark/gress og å ligge inntil meg/på fanget eller på sin plass. På et tidspunkt, må han lære å være alene hjemme når jeg er på jobb. Til nå har jeg foreldre, bror og tantebarn som han er sammen med når jeg er på jobb. Han er for liten til å være alene hjemme synes jeg og mulighet for at han kan være sammen med dem er der og de syns alle at det er kjempekoselig. Vi kan bruke tid å venne han til å være alene hjemme en arbeidsdag og det syns jeg er viktig. Jeg går på jobb og kommer tilbake og da er gjensynsgleden stor. Så han ser meg gå og komme igjen, men han er liksom aldri helt alene. Andre jeg vet om, har måttet lære valpen å være alene hjemme med en gang. (Type en uke etter henting-de har også noen som kommer innom og lufter) Har noen gode råd/tips/erfaringer å komme med som jeg kan ta med i alene-hjemme-trening? Det mottas med en stor takk! ? (til postkassen, butikken, at hundepasserne «kutter ned» på tiden de er her-at de kommer litt senere og går litt tidligere- det er delmål som skal nås over tid)
  5. Dette er min lille prins på 14 uker. Jeg hentet han 2 oktober. Han er en hjerteknuser, en liten røver av og til, og han er MIN ????
  6. En vanesak, helt klart. ? Men høres jo ikke så ille ut heller ?
  7. Tusen takk for masse god informasjon! ? Jeg tenkte litt på hvordan den er å ha alene hjemme type en arbeidsdag? Jeg har god hjelp til å lære den opp til dette, så det skal ta den tiden det trenger, men på et tidspunkt må den lære å være de timene alene. Jeg tenker også litt på bjeffing, men den må så absolutt gi beskjed når det er et eller annet som skjer som eier burde vite om? Hvordan er det med røyting? Er det mye? Blir jo mer og mer positiv til at dette er rasen for meg?
  8. Hei. Etter å ha vokst opp med hunder, har jeg nå, etter mange år ønske om å kjøpe min egen hund, endelig har mulighet til det. Har fulltid jobb, men har familie som stepper inn på de lengre jobbdagene/lørdagsjobb, spesielt når det skal læres å være alene hjemme over tid og også senere. Etter å ha sett på flere raser, falt jeg fullstendig for dansk svensk gårdshund. Noen her som har erfaring med denne rasen?
×
×
  • Opprett ny...