Jump to content
Hundesonen.no

Siri-Lill

Medlemmer
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About Siri-Lill

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  Mellompuddel

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Siri-Lill

  Mørkredd og kloklipp-redd!

  Haha, agurk funker som en kule her og! Gulrot er ikke like populært etter tenna begynte å ramle ut, litt vanskelig å få den deilige krønsjelyden
 2. Siri-Lill

  Mørkredd og kloklipp-redd!

  Takk for gode innspill folkens! Er så godt å høre litt om andres erfaringer Jeg var nok litt for rask med å slutte med godbiter når vi klippa klør..Gikk jo så innmari greit i lang tid 😂 Men da reinføres det fra i morgen av! Og ja, angående tur og skumle saker så pleier jeg å bruke kontaktlyd og få han med. Men noen ganger frosser han helt og er ikke lett å få kontakt med. Det skjer ikke så alt for ofte. Men igjen, takk for innspill, føler meg ikke like lost nå
 3. Siri-Lill

  Mørkredd og kloklipp-redd!

  Den fine valpen min nærmer seg 6 mnd og nå har diverse ting plutselig blitt skummelt og meget unødvendig i hans øyne.. som tur i mørket og kloklipp.. Når vi går tur er plutselig ting skummelt, et akebrett, en søppelkasse ol (spøkelsestentenser som kicker inn). Hva er det lureste å gjøre? Jeg prøver å få han med meg videre uten å gjøre noe stort nummer ut av det. Men skal jeg la han sette seg ned å vurdere situasjonen eller «dra» han med? Kloklipp har ikke vært noe problem hittil, men de siste gangene har klipperen vært djevelens verk. Han vrir seg unna, biter hendene mine(ikke hardt, men sier fra at hey slutt med dette tullet). Tips anyone?! Det jeg har gjort nå i dag er å være tydelig og bestemt, men ikke tatt for mange klør om gangen.. Tenker heller litt klipp som blir vellykket og heller gjøre det oftere? Hadde satt pris på litt tips og triks fra folk med erfaring med valper som er valpete 😂 Tidligere valp hadde veldig lite av sånn her oppførsel, så føler meg litt blank!
 4. Siri-Lill

  8-timers togtur med valp på 5 mnd?

  Ja, vi har delvis tissekommando inne, men skal fortsette å jobbe med det de neste ukene. Godt å høre om dine gode erfaringer
 5. Siri-Lill

  8-timers togtur med valp på 5 mnd?

  Takk for svar begge to! Da blir det tur neste måned. Jeg pakker en god sekk med mat, drikke, favoritt-teppe, noe tyggebein og leke i tilfelle. Så snakker jeg med konduktøren når jeg går på. Da bestiller jeg tur og håper det blir koselig! (Er jo så glad i å kjøre tog selv, så hadde vært fint om lillemann også vil bli tog-frelst! (han blir alltid småsur når vi må av t-banen, er et av de beste stedene å sove på ifølge han )
 6. Siri-Lill

  8-timers togtur med valp på 5 mnd?

  Hei! Jeg lurer på om noen har erfaring med togtur og valp? Vurderer en tur neste måned, men er lang reise.. 5 timer, så en pause også 3 timer til. Han elsker å kjøre T-bane og bil, sover og slapper godt av. Men har aldri reist så langt før, og er redd for om det blir for mye for lillemann! Han kan holde seg i flere timer nå, så er ikke så bekymret for det (tenker uansett å ta med utstyr til et mulig uhell). Men er usikker på om jeg bør vente med tur til han er litt eldre... Noen som har tanker om dette? Erfaring? Min siste hund tok den reisen veldig fint, men reiste ikke før hun var et par år.
 7. Siri-Lill

  Dotrening valp

  Går han mot ytterdøren eller viser tegn til å måtte ut for å gå på do? Valpen vår tissa også oftere inne på ettermiddagen/kveld en periode, men så forstod han at hvis han gikk mot døra og stirra på oss, så tok vi hintet og bar han ned!
 8. Siri-Lill

  Valp 4mnd tisset helt plutselig på teppet sitt!

  Og forresten så har han fått ørebetennelse stakkar, så er litt utafor av det. Jo mer jeg tenker, jo mindre stressa blir jeg 😂 GOD fredagskveld, nå skal vi sove litt alle sammen her
 9. Siri-Lill

  Valp 4mnd tisset helt plutselig på teppet sitt!

  Ja, jeg tenker jo egentlig det jeg også. Ble bare så paff når det plutselig skjedde! Men ja, han er jo bare en liten guttevalp da vaskes teppet og legges ned igjen, så krysser vi fingra Takk for svar!
 10. Siri-Lill

  Valp 4mnd tisset helt plutselig på teppet sitt!

  De brukte tissekladd hos oppretter, og vi brukte aviser ved utgangsdøren den første tiden. Men han tissa ikke på avisene, bare spiste de hehe. Så siden har vi bare vært veldig observante og gått hyppig ut. Og det teppet har han sovet på leeenge og ser på som sitt sovested. Han runder 4 mnd neste uke
 11. Valpen min har så og si blitt stueren. Pleier å gå mot ytterdøren når han må på do, men skjer uhell en gang i blant. Men nå gikk han rett på teppet sitt (der han sover i stua) og tissa! Ble helt satt ut, for det har aldri skjedd før! Han har tissa én gang i sengen sin når han var helt liten, men aldri siden.. Er det noen som har opplevd lignende? Blir jo redd for om han kan finne på å tisse i sengen vår om natten! Nå har dagen i dag vært mer innholdsrik en vanlig, og han var veldig sliten.. Kanskje bare derfor.. ? La teppet rett til vask, men bør vi bytte ut det?
 12. Siri-Lill

  Urolig valp, tannfelling på gang?

  Hei! Valpen min har de siste dagene blitt mer urolig inne og finner ikke helt roen når han legger seg ned. Reiser seg fort, vandrer rundt, osv. (der han tidligere finner lett roen og har flere liggeplasser han liker). Han har enda mer behov for tygging og biting og tenker at det er tenner som jobber på.. Har noen erfaring med endring i oppførsel når tenner begynner å komme? Han er 3 1/2 mnd, liten puddel, og alt annet er i god form. Nylig hos vetrinæren og ellers er han som vanlig.
 13. Siri-Lill

  12-ukersvaksine- erfaring med etterreaksjoner?

  Takk for svar! Stemmer nok det du sier der, har tenkt det samme nå som roen har senket seg i huset. Men er litt sliten om dagen (hehe) så da er det ikke alltid like lett å tenke helt klart!
 14. I går tok valpen vår 12-ukers vaksine og det gikk veldig fint. Når vi kom hjem fikk han giga-raptus og brukte lang tid på å roe seg. Jeg ringte veterinæren for å sjekke om det var normalt, og hun sa at så lenge han ikke viste noen tegn på allergisk reaksjon, så reagerer valper ulikt. Noen blir litt mer slappe, andre blir raptus. Har noen lignende erfaringer? I dag har han vært mer slapp og trøtt, og rask på å pipe.. Som er veldig ulikt han. Sukk, blir jo så raskt bekymret! Hadde satt pris på å høre om andre har noen tanker eller erfaringer..
×