Gå til innhold
Hundesonen.no

Hatchi

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

11 Good

Om Hatchi

 • Rang
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  Pomeranian
 1. Alene trening

  Tusen takk for tips !:) Vi testet med at jeg gikk en tur på butikken (15min ca) han pep ca i 1min før han ble helt stille...jeg recorda med mobilen-.så virket som han pep fordi han blir forlatt og vil være med...ikke fordi han er redd. når jeg kom hjem så sto han bare å tittet på meg, uten noe "julefeiring" at jeg var tilbake!
 2. Alene trening

  ok, tusen takk for tips! første gang hund/valp..så ønsker å gjøre det best for valpen! Ja, det er bare litt protest bjeff/pip når jeg er i et annet rom, så gir han seg hvis jeg venter litt. Gir han ikke oppmerskomhet, ser ikke på han heller når jeg går inn igjen. Hvis jeg skal vente til han er ferdig med å pipe..blir det mye venting på badet/soverommet...hehe Jeg har enda ikke prøvd å gå lengre enn postkassa...mest fordi han piper når jeg drar til postkassa/ute..og da kan jeg ihvertfall ikke gå enda lengre tenkte jeg...men som du sier..så har det litt med forventninger å gjøre. Forr han står å venter når jeg kommer ut badet/soverommet. Det virker som han slapper mere av i valpegrinda jeg har i stua, istedenfor å ha han løs når jeg er "borte" også.. Jeg skal prøve å gi han fryst kong med noe godt i, og gå en tur/butikken for å se om han legger seg
 3. Alene trening

  Hei! vi har en pomeranian 14 uker nå. Jeg har noen spørsmål ang alene trening...jeg har lest litt overalt på nettet, men det sies utrolig mye forskjellig..og da blir jeg grønn! Pomeranian rasen er jo litt kjent for å bjeffe og gneldr. Men jeg sliter litt med om det er "redd" bjeffing elr oppmerksomhet til tider..fordi han er veldig verbal ellers av seg Jeg blir litt forvirret siden av og til går det bra, og noen ganger blir det bjeffing. vi tar korte stunder, hvor jeg går på badet, så tilbake etter 5sek. men han piper nesten før jeg får døra lukket x).Jeg har lest at man skal åpne FØR han rekker å pipe..men det er helt umulig..MEN så av og til...så er det greit at jeg går på do, og dusjer/ordner meg uten et eneste bjeff/pip i hvertfall 15min?? Det er enten eller.. Går jeg for å hente posten ( har mobil inne på record får å høre) så går det greit noen ganger, og noen ganger bjeffer han og løper rundt. Noen ganger bryr han seg ikke iheletatt... Så det jeg lurer på er om han bjeffer for oppmerksomhet, elr om jeg tar noen steg tilbake på alenetreninga uten at jeg vet det? Jeg er veldig redd for at han skal få seperasjonsangst, hva er tegnene på seperasjonsangst og "vanlig bjeff som går over"? Jeg skal åpne døra FØR han piper og bjeffer? elr skal jeg VENTE til han er ferdig, og late som ingenting når jeg går inn igjen. Forr han piper og bjeffer litt, så blir han stille. Jeg har prøvd å vente til han er ferdig med å bjeffe også, så gå inn uten å gi oppmerksomhet..forr å få han til å skjønne at jeg gjør vanlige ting. Er det noe annet jeg kan gjøre som jeg ikke har tenkt på?
 4. Vår valp på 3 mnd sover ca 00-8:00 uten piping og do turer..noen ganger har jeg blitt litt redd om han ikke puster, fordi han har aldri mast på natta. Muligens jeg burde være veldig glad for at han har et godt sovehjerte! hehe det jeg gjør er at jeg tar han med på tissetur RETT før vi skal legge oss. Så sover han i senga si atme senga mi. Så får han frokost, også fikser jeg meg i mens han spiser i valpegrinda.. så er vi ute å tisse bæsje igjen. Etter det vil han sove elr gnage litt på griseøre før han sovner. Har vel egentlig ikke noe tips, alle valper er forskjellige..noen må ut å tisse mange ganger om natta, og noen sover natta igjennom.. Sørger forr å ikke overstimulere elr understimulere valpen, og gir heller noe han kan gnage på kvelden/hjernetrim Da merker jeg at han er mye roligere før leggetid også.
 5. Valpegjengen 2018

  Hatchi, 3 mnd..liten rakker
×