Jump to content
Hundesonen.no

macca00

Medlemmer
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About macca00

 • Rank
  Nykommer
 1. macca00

  ISOFIX FESTESYSTEM FOR HUNDEBUR

  Takk for svar!
 2. macca00

  ISOFIX FESTESYSTEM FOR HUNDEBUR

  Hei! Som sagt er vi enda i en ganske tidlig fase og vet enda ikke hvordan sluttproduktet vil se ut, men det som er tenkt at buret rett og slett vil bli stroppet fast med justerbare stropper til en "base". Målet er jo at den skal være kompatibel for de fleste type bur innen rimelighetens grenser mtp. vekt og størrelse på buret, men om dette lar seg gjøre gjenstår å se... Nå lufter vi kun interessen for en slik løsning.
 3. macca00

  ISOFIX FESTESYSTEM FOR HUNDEBUR

  Hei! Vi skal altså lage en LØSNING som lar deg feste et eksternt bur til en base som er tilkoblet ISOFIX. Altså vi skal ikke lage selve buret, men kun et festesystem.
 4. macca00

  ISOFIX FESTESYSTEM FOR HUNDEBUR

  Har du hund og bil? Vi er en elevbedrift som har planer om å utvikle en universal festeanordning for hunde- og kattebur ved å ta i bruk ISOFIX-festene i baksetet, og trenger derfor å samle litt informasjon gjennom en markedsundersøkelse. Derfor har vi satt pris på om du kan avse maks 1-2 min av din tid til å gjennomføre denne. Den er selvfølgelig helt anonym. https://docs.google.com/forms/d/1a_OJqhabbNnYTwTXu2b-PiMU-tklES0Lo455WILzX6E/edit Samtidig er vi veldig interessert i her på forumet å høre hva deres førsteinntrykk er. Idéen er ikke i nærheten av ferdig utviklet, men vi trenger kun å vite om det potensielt kan være et behov for denne løsningen. Still gjerne spørsmål.
 5. macca00

  Petit Brabancon

  Har lest meg opp på Griffon-rasene og har funnet ut at Petit Brabancon er en rase som hadde passet meg. Men jeg er bekymret for pusteproblemer ved denne rasen? Noen med erfaringer eller som vet noe om dette? Har du andre erfaringer med rasen (på godt og vondt) du vil dele så setter jeg stor pris på det også:)
×