Gå til innhold
Hundesonen.no

icebluelagoon

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,172
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

15 Good

Om icebluelagoon

 • Rang
  Smoothie
 • Bursdag 11/08/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Vestfold
 • Interesser
  Hund og hundetrening, fotografering, bildebehandling, dansing, film, musikk.
 • Hunderase
  Korthåret collie

Nylige profilbesøk

6,003 profilvisninger
 1. Barn/ikke barn?

  Barn kommer ikke på tale her i gården. Jeg liker de rett og slett ikke, med Sophia til Lill som et unntak.
 2. Lill's bryllupstråd

  Jeg gleder meg som en unge, allerede!
 3. Treff Nøtterøy

  Da kan vi jo bare begynne å planlegge tur nummer to Jeg er veldig innstilt på å få noen treningskamerater i hvert fall!
 4. Treff Nøtterøy

  Takk for hyggelig tur! Shabtay hadde veldig godt av det
 5. Hvordan ser soverommet ditt ut?

  Du har jo vært hos meg på det verste, DER har du et godt eksempel
 6. Hvordan slanke en sterelisert innekatt?

  Bruk slankefôr, som du sier, følg mengdeanvisning på pakken i forhold til ønsket vekt og så veier du/kjenner på katten regelmessig for å se om hun går ned. Kan være greit å prøve å få henne i mest mulig aktivitet ved hjelp av lek. Du kan jo sjekke ut Hill's c/d Reduced calorie, det er kastratfôr for overvektige katter.
 7. Letohallen 22 og 23 oktober

  Jeg er strålende fornøyd med BIR og Cert på Shabtay. Takk for kjempeflott handling, Lill! Dere er et superteam og det er så gøy å se dere sammen i ringen.
 8. Tips til skummel film?

  Hide and Seek
 9. Letohallen 22 og 23 oktober

  Fikk en Excellent på Shabtay, han konkurrerte storartet mot seg selv. Synes det er litt kjipt å ikke få BIR'et, men det er en ny dag i morgen! Kjempestolt av gutten min som oppførte seg som en drøm, og takk til kjempeflink handler, Lill! Og takk for SÅ hyggelig selskap, SandyEyeCandy
 10. Lavkarbo

  En annen ting som er greit å få med er at jo mer insulin kroppen må pøse ut, jo mer legger du på deg. Insulinet har også innvirkning på blodets fettinhold, frie fettsyrer og triglyserider øker og det gode kolesterolet faller. I tenårene slet jeg med alt for høyt langtidsblodsukker og jeg var en slank jente, men da jeg som 16-åring fikk insulinpumpe og dermed mer insulin og bedre blodsukkerkontroll la jeg på meg masse, fort! Som diabetiker blir man ofte rådet til å sette mer insulin for å få bedre kontroll på blodsukkeret, man blir dessverre IKKE bedt om å spise færre karbohydrater. Etter at jeg kuttet ut hvetemel og sukker har jeg kunnet senke insulindosene betraktelig og vekten har endelig begynt å tippe i riktig retning
 11. Lavkarbo

  Nå er jeg litt småtrøtt og så sitter jeg ikke på noen konkrete og finurlige tall sånn i farta, men det er flere idrettsutøvere og kroppsbyggere som lever utmerket på lavkarbo. De presterer bra OG bygger muskler. Da mener jeg at man fint kan leve på lavkarbo selv om man er slank, man skal bare passe på at man ikke går i kaloriunderskudd. Man sørger for at man får energi fra annet enn karbohydrater.
 12. Peneste Prinsessa

  Gratulerer med søt valp!
 13. En sukkerfri livsstil!

  Kort fortalt er supermat en rekke planter som har et ekstremt høyt næringsinnhold. De regnes ikke som kosttilskudd, men som en slags blanding mellom mat og medisin. Plantene og vekstene er helt naturlige og ikke kunstig fremstilt, det er heller ingen magisk kur som plutselig kurerer hva du nå måtte slite med. Det tas veldig ofte i pulverform og det er veldig konsentrert slik at man som regel ikke trenger mer enn en teskje om dagen av de forskjellige. Supermat kan kjøpes i alle helsekostbutikker, men man kan spare store summer ved å bestille fra utenlandske nettbutikker (USA, UK). Jeg kan nevne ting som går inn under kategorien supermat: Spirulina, chlorella (begge to er alger), kamut hvetegress, bipollen, hampfrø, acai, maca, gojibær, kokosolje, kakao, amla og mye mer. Alle disse tilfører kroppen næringsstoffer i store mengder.
 14. En sukkerfri livsstil!

  For min del var det viktig å ha mange alternativer tilgjengelig konstant. Jeg måtte alltid ha noe som smakte godt innenfor rekkevidde de gangene jeg fikk skikkelig lyst på noe. Søtsuget begynte å gi seg som værst etter første uken og nå er det sjeldent et problem lenger. Jeg lager meg gode desserter av for eksempel bringebær med kokosmelk, vaniljepulver og litt sukrin og da har jeg stilt søtsuget mitt. Jeg lager smoothier som er proppet med sunt fett (mandelmel, cocosa), proteiner (hempprotein) og fiber (fiberhusk), de smaker godt og de holder meg mett i timesvis! Jeg var i starten så fornøyd med meg selv og viljestyrken min at jeg fikk energi og vilje til å fortsette bare av det! Man merker fort at man føler seg bedre, spesielt ved å tilføre supermat, så da blir det så mye lettere! Camilla: Nja, vi får se!
 15. En sukkerfri livsstil!

  Har merket selv at smaken har forandret seg kraftig, det er ingen ting som skal til lenger for at jeg skal synes at noe er søtt eller for søtt! Alt av frukt og bær blir som små fantastiske smaksbomber. Hva er det du har prøvd av supermat og har du merket noen effekt du føler du kan tilskrive produktene?
×