Gå til innhold
Hundesonen.no

Emilieslotta

Medlemmer
  • Innholdsteller

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Hunderase
    Flat coated retriever

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Emilieslotta's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Nå har vi bodd der ca 1 halvt år. Han var ikke alene den første tiden vi bodde der (ca 1mnd), lot han så være alene en times tid. Da dette ikke funket startet jeg helt fra bunnen av med 5 min og økte med 5 min hver dag. Men dette har ikke funket, har derfor hatt han med på jobb, men nå begynner det å bli kaldere i været og han har det bedre hjemme så er nå inne på tanken til å venne han til bur, han er ikke vandt til å ligge noe særlig i bur men han taklet det bra når jeg setter frem buret og roer seg greit. Tanken er ikke at han skal ligge lenge i bur men bare noen timer evt.
  2. Etter vi flyttet til en ny plass har den nå 1 år gamle hunden min slitt med å være alene. Han bjeffer veldig, selv om jeg har gått tur med han i 4 timer så hjelper det ikke. Han har ikke noe problem med å være i andre rom enn meg og trenger ikke å fotfølge meg, men det er i det jeg starter bilen å kjører problemene kommer? Må få en løsning på dette, prøvde å gå tilbake til start å trene på å være alene men dette funket ikke noe særlig og måtte jo før eller siden ha han med på jobb igjen, vurderer nå å bruke bur å lære han til å være der gradvis mens jeg er borte. For kan ikke ha han med meg hele dagen han er helt nødt til å være alene et par timer i løpet av en dag. Men kanskje buret kan bli brukt som en separat trening? Blir glad for alle innspill, noen som har tips??
  3. Takk for tips? God ide når man plutselig står oppi det!
  4. Ja håper virkelig på det? Tusen takk for gode tips!
  5. Nei denne har jeg ikke prøvd, hva går dette ut på? En type overvåking? Ja tenker å ta det helt fra starten av, føles bare så håpløst ut når jeg med en gang går ut døra bjeffer han som besatt? Prøvde å filme han noen minutter en gang og da lå han nede å bjeffet. Men er nok sant som du sier med tilvenning, har nok fått litt frykt for seperasjonsangst.
  6. Hei? Jeg har en flat coated retriever hannhund som er 8 mnd. Når jeg fikk han trente vi tidlig i små porsjoner å være alene hjemme. Dette hikke helt fint, han la seg og laget ikke en lyd. Han klarte helt fint å være hjemme alene en arbeidsdag. Men så flyttet vi for et par månder siden. Ikke så langt flyttet bare til en leilighet som er ca 2 meter unna? Å nå bjeffer han helt vilt, uler og legger seg ikke, samme om jeg er ute 5 min eller en time. Han har heller ikke vært alene veldig lenge i den nye leiligheten. Nå har jeg ferie og dette må trenes på! Prøver meg på å gå tilbake til blanke ark å starte med 5 min 10 min osv. Noen som vet om dette er noe pubertetsfase eller har noen tips til hvordan jeg kan redde dette før jeg skal på jobb igjen? Blir kjempeglad for alle innspill
×
×
  • Opprett ny...