Gå til innhold
Hundesonen.no

MurphysLaw

Medlemmer
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om MurphysLaw

 • Rang
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  Golden retriever/border collie

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. MurphysLaw

  Røyteperioden

  Får gå til innkjøp av en slik da, så får jeg håpe det blir litt mindre hår å støvsuge hver dag
 2. MurphysLaw

  Røyteperioden

  Ser ut til at jeg må belage meg på å leve i hundehår, jeg som er helt ocd på å ha det ryddig og rent Har du noen erfaring med furminator forresten? Den koster jo en del, så litt dumt å kjøpe den om den ikke utgjør særlig forskjell fra en vanlig underullskam
 3. MurphysLaw

  Røyteperioden

  ågud, skjønner ikke hvordan du overlevde, jeg blir gal etter de 2 månedene jeg Men er det ikke slik at all underulla skal vekk på våren? For hun røytet lite før det ble varmere i været vet du hvor lenge røyteperioden vanligvis varer?
 4. MurphysLaw

  Røyteperioden

  Dette med underull og røyting er nytt fenomen for meg. Tispa mi har røytet i snart 2 mnd, er vel ikke normalt det?! Nå er det jo røyteperiode og all underulla skal av, men jeg trodde det varte i maks 1 mnd? Da jeg fikk henne i februar røytet hun enomt mye (var stortsett dekkhårene som røytet mener jeg å huske), så byttet jeg foret hennes fra royal canine til MUSH og røytingen avtok, så regner med foret ikke er problemet.. Har kun en vanlig underullskam, og joda den tar underulla, men ikke nok. Blir gal av å støvsuge flere ganger daglig, rense sofaen, alle klærne fulle av hår til en hver tid. Har dere noen tips?! Er Furminator bedre enn vanlig underullskam?
×