Jump to content
Hundesonen.no

Emily123

Medlemmer
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Emily123

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Mine dyr
  En liten hund

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Emily123

  Ny på forumet

  Men når dere snakker om hundeaggressive hunder, mener dere hannhund eller rottweiler eller store hunder generelt?
 2. Emily123

  Ny på forumet

  Skjønner hva du mener! Men jeg tenker også at mange farlige hunder er et resultat av feil eller dårlig oppdragelse, eller at den er preget negativt i oppveksten. Og at en bitteliten hund kan være mye mer aggressiv enn en stor. Men igjen, de små slipper mer unna fordi de er så små og søte. Alle hunder er et stort ansvar, men det er større jo større hunden er tenker jeg, pga oppfatningen til mange ang store hunder Men vi har ikke noe hast, og ingenting er helt bestemt enda men en rottweiler f.eks vil jeg si kan være en god familiehund - om den får sosialiseringen, treningen pg stimulien den trenger. Jeg tar gjerne imot alle erfaringer enten de er positive eller negative Edit: ikke at jeg er noen ekspert på hundeoppdragelse, det er jeg ikke! Men jeg har god erfaring med trening av hund
 3. Emily123

  Ny på forumet

  Ja, hun er ei lita tispe Vi har ingen hast med å skaffe en hund til, og jeg setter opp for og imot, og prøver å søke på nett etter erfaringer. Har hatt store hannhunder av annen rase, men ikke rottweiler. Kunne tenkt meg unghund/ ung voksen, har hatt andre omplasseringer før, men det var før jeg fikk barn. en slik rase som rottweiler anser jeg det tryggere å skaffe som valp, der jeg kan sjekke godt opp foreldrene, se om de har gjennomført mentaltester osv for å få et best mulig valpegrunnlag, og få forme valpen helt fra start. Men da blir det valpetid med noen utfordringer ift vekt og størrelsesforskjell.
 4. Emily123

  Ny på forumet

  Takk for godt svar Jeg så egentlig for meg å skaffe tispe om det blir en hund til, men så hadde jeg ikke tenkt på samkjønnsaggressiviteten som kan komme, så jeg skjønner anbefalingen jeg også Hannhunder har jeg hatt før, der alle ble endret når det var løpetid i områder, og en ble helt koko! Han ble kastrert, med noe bedring som resultat. Samtidig har jeg ikke sett for meg å ha en hann, spes en rottweiler, og har hele tiden hørt at tispene er mildere og passer bedre inn i en familie enn hva hannhunden gjør! Vi har barn også. Men er samkjønnsaggresjon veldig vanlig når det blir 3-4år mellom?
 5. Emily123

  Ny på forumet

  Har en chinese crested fra før, forsiktig og veldig rolig og trygg, men sier klart fra om hun syns andre blir for pågående - før hun går vekk fra situasjonen. vurderer rottweiler eller labrador, med en knapp på rottweileren. Vi må selvfølgelig passe godt på, ha de en del adskilt i begynnelsen, og la en valp treffe andre på sin egen størrelse. Pga rasene jeg vurderer er store, ble jeg anbefalt motsatt kjønn på valpen, for å hindre samkjønnsaggresjon når valpen blir kjønnsmoden.
 6. Emily123

  Ny på forumet

  Har tispe fra før. Tenkte egentlig det var best med ei tispe til, men ble rådet til motsatt kjønn for å unngå samkjønnsaggressjon etterhvert, siden det er så stor vektforskjell. Men hundene mine skal ikke brukes i avl, så var inne på tanken å kastrere en evt hanne, med tanke på hormoner i sving når det evt er en av hver.
 7. Emily123

  Ny på forumet

  Takk blir artig å lese litt i trådene her!
 8. Emily123

  Ny på forumet

  Jeg er ny her inne, kjekt å finne et hundeforum Jeg har en liten voksen hund, ca 3,5kg, vurderer nå en stor rase som hund nr 2, ca 40-45kg. Så en valp er større enn den vi har, før den har kommet i hus. Men tenker det er veldig greit den lille er eldst, så vokser den store opp med klare regler for lek og lærer å ta hensyn. Den lille sier fra. Har forresten god hundeerfaring fra stor hund fra før men ikke hatt små og store på samme tid. Noen som har erfaring å dele? Hva er lurt å tenke på? Likt kjønn eller motsatt kjønn?
×