Gå til innhold
Hundesonen.no

Mayella

Medlemmer
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Mayella

 • Rang
  Nykommer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Mayella

  Whippet, puddel, andre?

  Vi har pr i dag en tibetansk spaniel, hun er veldig «kattete». Det er stort sett ikke noe problem og har sine positive sider. Men savner å f.eks kunne ha henne løs (kommer aldeles ikke på innkalling om hun ser noen mennesker på tur som hun kan overfalle f.eks). Man kan unngå en del av de problemene deres knytter til overavl med å velge oppdretter med omhu?
 2. Mayella

  Whippet, puddel, andre?

  Vi er absolutt en aktiv familie og går både på fjellet og i skogen Men det er da forskjell på aktivitetsbehov hos rasene? Poenget var bare at de aller mest aktive ikke vil passe for oss. Jeg har fått inntrykk av at de to er forskjellige ja, men tror at vi ville trivdes med begge to likevel. Hvor slipper dere hundene så de får løpe skikkelig fra seg? Hvor store områder må man ha tilgjengelig liksom? Og hvordan gjør man det under båndtvangperioden? Takk for fint svar
 3. Mayella

  Whippet, puddel, andre?

  Noen som vil komme med innspill eller evt forslag til raser vi ikke har tenkt på? Vurderer foreløpig puddel og whippet. Ønsker en rase som er/har: God helse. Lavt til middels aktivitetsbehov. Vil selvsagt få turer, men primært være selskapshund. Liten til middels stor. Lettlært. Kan varsle litt, men ikke være for gneldrete. Må kunne være hjemme alene nesten en hel arbeidsdag. Har katter, må kunne vennes til omgang med disse. Har falt veldig for puddel. Ulempen er selvsagt pelsstell, men etter å ha hatt en ekstremrøyter i 12 år nå så tror jeg kanskje jeg foretrekker det over støvsuging... synes (sorry) at puddelen er penest uten puddelklipp. Hvor ofte må man klippe og hvor mye stell ellers må man forvente av en kortklippet pels? Kjenner ingen whippeter, men har noen på snap. De virker ikke alltid så entusiastiske, f.eks mtp turer. Pga været kanskje? Er det slemt å ha whippet på Vestlandet? Sjelden vinter her, men mye regn og vind. Vil jo ha en hund som har lyst til å være med oss ut. Andre fordeler og ulemper ved disse rasene?
 4. Erfaringer med/tanker rundt behandling av livmorbetennelse med antibiotika og deretter p-sprøyte for å hindre ny løpetid? Ser at p-sprøyte øker risikoen for betennelse, gjelder det evt under eller etter behandling med disse? Betennelsen kom i forbindelse med løpetid hos vår, det er vel det vanlige? Hunden er 12 år, operasjon uaktuelt. Avlivning sitter langt inne da hun er veldig sprek ellers.
×